|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mám začít se suplementací nebo raději počkat ? |
| Začít |
|
41% |
[ 14 ] |
| Počkat |
|
58% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 34 |
|
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 5:39 pm Předmět: |
|
|
| popshoit napsal: |
To víš jídlo ti musí chutnat a tvaroh mi nechutná... |
Toto je asi historicky moment, ale naprosto s tebou souhlasim. Sam nejim jedinou vec, ktera mne nechutna _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kid
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 5:49 pm Předmět: |
|
|
K těm vašim slavným gainerům. Cca před 10 lety na doškolení nám při přednášce, co nového ve výživě ing. Havlíček tvrdil, že vše podobné gaineru s obsahem do 30 % bílkovin je ve výživě kuturisty úplně k prdu.
Musím říct, že od té doby mne o opaku ještě nikdo nepřesvědčil.
Při vší úctě k eskovi - moc tu řešíte detaily a mlaďoši vůbec neznají jak má vypadat úplně normální jídelníček během dne.
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
|
Pardon hoši...že jsem tu nebyl...  Byl jsem na dovolené  Takže chci to ujasnit....Mám 65kg...
Můj jídelníček
snídaně - 100g vloček + 300ml odtučněného mléka + 1 bílek
oběd - maso (kuřecí 250g ) s rýží nebo těstovinami
svačina - sýr cottage (200g) + racio chlebíky + vše zapíjím mlékem (je tam dost bílkovin na 0,5l je tam 16g bílkovin)
večeře - to samé jako oběd
druhá večeře - něco lehkého buď nějaký banán nebo tuňáka ve vlastní šťávě apod.
těsně před spaním - tvaroh (250g nebo 500g, podle toho jak se na to cítím) + 1 vajíčko (bílek i žloutek)
a to mi dělá i když si něco k tomu ještě přikousnu asi 2g bílkovin na 1kg hmotnosti-....tak kde dělám chybu ?
Jsem asi mezomorf (nejsem ektomorf a už vůbec né endomorf (tlustej a tučnej nejsem !!  )
Dám jsem nějaké fotky....focené 16.8.2010
Moje míry
Biceps - 37cm
Triceps - 34cm
Předloktí - 29cm
Hrudník - 96cm
Břicho - 70cm
Hýždě - 91cm
Stehno - 55cm
Lýtko - 38cm
Váha - 65kg
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 7:39 pm Předmět: |
|
|
Jaks zmeril zvlast triceps a biceps?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
ako jedálničej je myslím, že viac než dostačujúci, to by som do seba ja nenapchal teda, udržuj to a ono to porastie, svoje urobia aj pribúdajúce roky. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
Chlape, obvod paže se měří jen jako zatnutí bicepsu, nikoliv i propnutí paže.
Vzhledem k tělesné stavbě, Tě odhaduji tak na 16-17 let, takže pořádně jez i nadále, obměňuj jídelníček ať je pestrý, posiluj tvrdě ale s rozumem (důležité jsou i tréninkové pauzy, které Tě zas posunou o něco dále, jelikož dáš čas tělu na regen a přirozený tělesný vývin) a kvalitně regeneruj. Pokud to budeš vše dodržovat, výsledky příjdou postupně, tak jak mají. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 8:39 pm Předmět: |
|
|
Je to běh na dlouhou trať. Kdybys trochu rýsnul, určitě tam něco máš. Prostě musíš vydržet. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 10:38 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Tomkins napsal: | | Kdybys trochu rýsnul |
Proboha jen to ne...
|
A proč ne? Jasně, je hubenej, ale kostky na břiše by mohl na konec léta ještě trošku zdůraznit. Na tomhle fóru se bere, že člověk pod 100 kilo nemůže být chlap, ale už se zapomíná, že většina z nich má místo pasu pneumatiku. Záleží na tom, jaký má člověk priority: jestli vypadat jako opice, mít plážovou formu, či zvedat vysoký váhy,... Tenhle týpek na tom není zle, postavu má vyváženou. Jasně, očekává se, že nabere ještě svalovou hmotu, ale pořád lepší vypadat takhle, než se vyžrat. Pokud potřebuje vidět nějaký výsledky, malý vysekání tomu pomůže. Já jsem jenom napsal, že kdyby trochu rýsnul, uvidí, že nějaký svaly pod tím jsou. To mu neublíží. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 11:28 am Předmět: |
|
|
Mě přijde že je zbytečný na jeho místě rýsovat pokud nemá v pase pneumatiku.
A pokud začíná tak by pro něho možná mohl být duležitější objem svalů kdyz nema tu pneumatiku jak sem psal vejš.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 12:31 pm Předmět: |
|
|
Teď jsi mu určitě udělala ohromnou radost  Dobře, beru zpět, ať si přibere 20 kilo, pro mě za mě. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
Vždyť je podvyživenej
Tady fakt není co shazovat. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 1:39 pm Předmět: |
|
|
Prej podvyživenej  Vždyť se snažím jíst...cvičím pouze asi 9 měsíců...a předtím jsem byl sportovní typ...ale je to mnohem lepší než na začátku...  Dám si na sobě záležet s kulturistikou to myslím vážně....Třeba jen do 75kg...přece jen jsem dost malý (170cm)  ale vyhovuje mi to tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 1:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|