|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | tak sem cumel na to vasi Mlhu.. Musel jsem se smat jak na konci vsechny oddelal i jeho syna ale sebe ne protoze uz nemel kulky a pak prijeli ti vojaci
kokotinaaaa
Mirio myslim ze mas krizi stredniho veku | Evidentně nevíš, co je dobré...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 6:44 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Pokud se ti nelíbí Mlha, tak evidentně ne. |
Heh... zajímavý názory.
Co si pan Mirio myslí o filmu "Hurt locker"?
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 6:24 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Bazzy napsal: | tak sem cumel na to vasi Mlhu.. Musel jsem se smat jak na konci vsechny oddelal i jeho syna ale sebe ne protoze uz nemel kulky a pak prijeli ti vojaci
kokotinaaaa
Mirio myslim ze mas krizi stredniho veku | Evidentně nevíš, co je dobré... |
Mlha je v podstate p*covina, ma ale zhruba v strede dobru myslienku... ako film sam o sebe je fakt shit... ale ta otazka populistickej fanatiky v nabozenstvo alebo ako to nazvat, to ma nieco do seba
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 8:12 am Předmět: |
|
|
Tak konec Mlhy je fakt strašně přitaženej za vlasy, vždyť kdo by jen tak zastřelil svoje děcko? Je jedno jaká to byla situace, ale já si to teda představit nedokážu. Jinak úplně špatnej film to nebyl, ale u závěru jsem se taky musel smát a to asi nebylo Darabontovým cílem... _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Coolik
|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 9:33 am Předmět: |
|
|
Sherlock Holmes ... serka tri dilu, dnesni Londyn, na doporuceni v Reflexu shlidnuto a celkem dobry, spokojenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 10:23 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Sice jsem se na to chtel podivat, ale kdyz uz tady od vas sakra vim, jak to skonci, tak to asi nema cenu | Už jsem to tady v tomhle topicu říkal 100000000000000000000000000x - bez spoilerů!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 11:14 am Předmět: |
|
|
Tak díky filmu Americká krása sem kouknul na celou trilogii Reanimátora
http://www.csfd.cz/film/3349-re-animator/
Troufám si říct, že to je trochu slabší odvar Braindeadu co se týče humoru a jatek na konci. Přítelkyně akorát přišla z práce zrovna na konci filmu a ptala se mě jestli nejsem trochu úchyl, když se v telce masakrovalo asi deset reanimovaných lidí
85%
http://www.csfd.cz/film/10066-nevesta-re-animatora/
Tohle už bylo trochu slabší, už to nebylo ono jako první díl, ale pořád dobrý. Jenom mě udivovalo co občas tvůrci vymysleli za kraviny, prsty s okem, lítající hlava, kocour s rukou místo nohy (tohle se mi moc líbílo).
70%
http://www.csfd.cz/film/43572-navrat-re-animatora/
Nejslabší z celé trilogie, občas mi to připadalo jako vaření z vody. Podlě mě trochu kopie prvního dílu, jen v jiném prostředí a s jinými herci.
Počkejte si na titulky, málem sem se pochcal smíchy
55%
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 7:23 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne út listopad 06, 2012 11:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Coolik
|
Zaslal: so srpen 28, 2010 10:42 am Předmět: |
|
|
Jj, klidne by mohli par dilu dotocit. Vubec by mi to nevadilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 7:00 pm Předmět: |
|
|
Alice & The White Hair
Zajímavě natočený krátký krátký americký nezávislý film, v němž si jednu z rolí zahrál nový profesionální kulturista Jerome Ferguson.
Byl promítán o tomto víkendu na festivalu v Atlantě.
Na stránce lze film nejen přehrát, ale i stáhnout, podívat se do rozsáhlé fotogalerie, atd...
http://www.aliceandthewhitehair.com/
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 7:14 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne út listopad 06, 2012 11:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|