|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Tetovanie |
| mam jedno a staci mi |
|
1% |
[ 1 ] |
| mam jedno a chcem dalsie ! |
|
18% |
[ 11 ] |
| nemam, ale uvazujem o nom |
|
32% |
[ 19 ] |
| nemam a neuvazujem o nom |
|
31% |
[ 18 ] |
| mam, ale uz sa mi nepaci a chcem ho dat prec |
|
1% |
[ 1 ] |
| nemam a nepaci sa mi ani na druhych |
|
13% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 58 |
|
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 3:03 pm Předmět: |
|
|
| WIAL napsal: | | Vim že gohan na to předchozim příspěvkem víceménně odpovídá, ale máte někdo zkušenosti, nechali ste si tetovat rameno či biceps triceps cokoliv partii na kterej ste výrazně přibrali? jak potom to tetování vypadalo? (jasně že jinak, ale chtěl bych vědět jestli to bude fakt hnus nebo co se stane :/ |
Roztáhne se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 9:03 am Předmět: |
|
|
to by jsi musel nabrat sakra hodně , aby se to tetování změnilo , já mám + 15 kg a nepozoruju vůbec nic
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 8:43 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | to by jsi musel nabrat sakra hodně , aby se to tetování změnilo , já mám + 15 kg a nepozoruju vůbec nic |
Tak to je fajn, uvažuju a nápisu z Jednoho prstenu kolem bicepsu. _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 10:00 am Předmět: |
|
|
| Sir Lukas ze Strmilova napsal: | | Culda13 napsal: | | to by jsi musel nabrat sakra hodně , aby se to tetování změnilo , já mám + 15 kg a nepozoruju vůbec nic |
Tak to je fajn, uvažuju a nápisu z Jednoho prstenu kolem bicepsu. |
Já tetování sice žádné nemám ale myslím si,že pokud má někdo přes bicák 40cm a nechá si kolem něj vytetovat nějaký obrázek a pak nabere na 52cm tak to Už na to tetování musí mít nějaký vliv.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
|
| nahoru |
|
 |
WIAL
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 11:12 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | to by jsi musel nabrat sakra hodně , aby se to tetování změnilo , já mám + 15 kg a nepozoruju vůbec nic |
Kde máš to tetování? a kolik cm jsi na tej partii cca přibral ? :) vím, možná ti to přijde směšný, ale hnusný tetování by mě prostě sralo
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 11:24 am Předmět: |
|
|
na zádech ale na cm se to počítat nedá ,spíše na kg .Je jasný ,že jestli to bude na bicáku tak zase rozhodujou cm
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 12:31 pm Předmět: |
|
|
Já ho mám na zádech , přibral sme 30 kg a musel sem si ho nechat opravit
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Culda13 napsal: | | to by jsi musel nabrat sakra hodně , aby se to tetování změnilo , já mám + 15 kg a nepozoruju vůbec nic |
Já ho mám na zádech , přibral sme 30 kg a musel sem si ho nechat opravit |
30kg není málo, 30kg je sakra hodně. _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|