|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marky V.

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 8:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Coolik
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 8:41 am Předmět: |
|
|
Witchville - neskutecne nudna slatanina 1/10
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 8:57 am Předmět: |
|
|
videl lidi nekdo ty postradatelny v anglictine (eng dub), ja at jsem si sehnal jakoukoliv verzy tak to mam rusky a je to mirne otravny :))
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 5:36 pm Předmět: |
|
|
Už asi tři dny je k dispozici DVDscr verze.. (nebo 480p)? Nerozumím tomu, každopádně to je dost kvalitní - snad jako DVDrip...
poslal sem PM odkazy
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 8:00 pm Předmět: |
|
|
kdyby stallone vedel, ze jeho film budou napr. ve vsech kinech v pardubicich ignorovat, tak to treba rikat nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 8:22 pm Předmět: |
|
|
The Expendables
Já jsem se bavil.....10/10 _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 11:33 am Předmět: |
|
|
kurva ved datum slovenskej premiery este tusim ani nie je urceny, u nas to bude davat o dvanast rokov markiza ako kinohit tak najskor.vidiek vyjebany
|
|
| nahoru |
|
 |
Kecem

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 12:00 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | The Expendables
Já jsem se bavil.....10/10 |
cc před týdnem jsem na tom byl v kině a nelituju, řežba ala Komando a taky fakt vtipné (scéna v kostele ).
Dávám 9/10
| guruhonza napsal: | Už asi tři dny je k dispozici DVDscr verze.. (nebo 480p)? Nerozumím tomu, každopádně to je dost kvalitní - snad jako DVDrip...
poslal sem PM odkazy |
Jo už je na netu R5 v koukatelné kvalitě.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 12:06 pm Předmět: |
|
|
Ono je tam těch vtipnejch scén více. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kecem

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt září 02, 2010 1:56 pm Předmět: |
|
|
Four Lions
http://www.csfd.cz/film/275183-ctyri-lvi
7-8/10 _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: čt září 02, 2010 10:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|