|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Markisha

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 11:51 am Předmět: |
|
|
Tak abych to upřesnila jde- o naprosto běžnou maminu kolem čtyřiceti let, manažerku bez pohybu.
Otázka ani tak nebyla myšlena tak, jestli to bude fungovat, jako spíš, jestli to té paní neublíží a jestli se nebude zbytečně trápit. Protože já sama, i když jak víte, nejsem žádnej odborník ani přeborník, jsem na 110 kilech začínala pouze na tom, že jsem jedla menší porce po menších dávka, racionálně, tzn. v podstatě cokoli, ale ne smaženosti, sladkosti a pod., pravidelně cvičila a šlo mi to dvě kila týdně, problémy začaly až když jsem se vrátila k liftu.
V současné době jsem se rozhodla věnovat se liftu a dietu nedržet, pouze to, co na začátku a ejhle jde mi to stejně 0,5-1 týdně a nemám chuť ani na pizzy, ani sladký...a výkony v liftu se mi začínají blížit tomu, co jsem měla předtím. Ale já teď ani o nic neusiluju, proto taky nepíšu log. Jsem ráda, že jsem ráda, abych pravdu řekla. Já budu ráda, když budu mít na IPF lize pod 90 a udělám si III.VT, ale když to nebude, tak se taky nezblázním. Jsem v klidu.
Jenom mi je tý paní líto, když vidím, jak se trápí...a nechci nikomu mluvit do řemesla, není to má věc, jen mě to zajímalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
_Lundgren

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 11:51 am Předmět: |
|
|
Tak se jím taky řiď :) _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 11:58 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Ta otázka nezněla jestli je CKD vhodná ale jestli jí bude fungovat. |
Já sem si nějak myslel že tohle je jasný
protože dieta což je rozdíl příjem/výdej muže fungovat skoro jakákoliv pokud to nen íněco extremního co spomalí metabolismus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 12:02 pm Předmět: |
|
|
| Markisha napsal: | Tak abych to upřesnila jde- o naprosto běžnou maminu kolem čtyřiceti let, manažerku bez pohybu.
Otázka ani tak nebyla myšlena tak, jestli to bude fungovat, jako spíš, jestli to té paní neublíží a jestli se nebude zbytečně trápit. Protože já sama, i když jak víte, nejsem žádnej odborník ani přeborník, jsem na 110 kilech začínala pouze na tom, že jsem jedla menší porce po menších dávka, racionálně, tzn. v podstatě cokoli, ale ne smaženosti, sladkosti a pod., pravidelně cvičila a šlo mi to dvě kila týdně, problémy začaly až když jsem se vrátila k liftu.
V současné době jsem se rozhodla věnovat se liftu a dietu nedržet, pouze to, co na začátku a ejhle jde mi to stejně 0,5-1 týdně a nemám chuť ani na pizzy, ani sladký...a výkony v liftu se mi začínají blížit tomu, co jsem měla předtím. Ale já teď ani o nic neusiluju, proto taky nepíšu log. Jsem ráda, že jsem ráda, abych pravdu řekla. Já budu ráda, když budu mít na IPF lize pod 90 a udělám si III.VT, ale když to nebude, tak se taky nezblázním. Jsem v klidu.
Jenom mi je tý paní líto, když vidím, jak se trápí...a nechci nikomu mluvit do řemesla, není to má věc, jen mě to zajímalo. |
V tomhle je CKD celkem dobrá, diety které mají v sobě zahrnuty nějaké pravidelné rituály, měření, viditelný stav bývají udržitelnější. Mám cíl, mám metodu, mám kontrolu, vidím výsledky - to není k zahození. Ale pokud je dáma bez pohybu a nechce to měnit, pak je v CKD problém, protože je založena na velkém výdeji energie. Ale přinese taky rychlé výsledky - psalas že nechce cvičit silově ale teď to vypadá že nechce cvičit vůbec, co? :-) . Klasickou metodu pro dámy v tomto věku volit nechce?
|
|
| nahoru |
|
 |
An-gel
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 12:07 pm Předmět: |
|
|
CKD je zbytečně komplikovaná - moc počítání, moc hlídání, pravidelný trénink. Daleko jednodušší je jakákoliv low-carb varianta diety - prostě maso, zelenina, vajíčka, možná navíc nějaké sýry kvůli vápníku. Půjde to dolů, i když se nebude hýbat, když se hýbat bude, tak je to jenom plus. Nízkosacharidové diety nejvíc ze všech drží hmotu, nejvíc ze všech snižují chuť k jídlu, nejvíc ze všech drží vysoko hladinu hormonů, navíc snižují hladinu cholesterolu a zlepšují jeho poměr. _________________ Anální gel
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Reichenberk napsal: | | Markisha napsal: | Tak abych to upřesnila jde- o naprosto běžnou maminu kolem čtyřiceti let, manažerku bez pohybu.
Jenom mi je tý paní líto, když vidím, jak se trápí...a nechci nikomu mluvit do řemesla, není to má věc, jen mě to zajímalo. |
V tomhle je CKD celkem dobrá, diety které mají v sobě zahrnuty nějaké pravidelné rituály, měření, viditelný stav bývají udržitelnější. Mám cíl, mám metodu, mám kontrolu, vidím výsledky - to není k zahození. Ale pokud je dáma bez pohybu a nechce to měnit, pak je v CKD problém, protože je založena na velkém výdeji energie. Ale přinese taky rychlé výsledky. Klasickou metodu pro dámy v tomto věku volit nechce? |
Pardon, do teď bez pohybu, nyní pohyb má, chodí cvičit. No já mám podezření, že jí nakecala jedna ženská, že její přítel-lifter takto zhubnul 8 kilo za týden a ona si teď myslí, že je to zázračná dieta, při které za čtrnáct dní zhubne 16 kg a že bude hubená jako ta přítelkyně, který ovšem, co jí znám, má spíš problém s tím, že je moc hubená...takže když já jsem nesměle řekla svůj názor, tedy, že bude lepší nejdřív klasicky sepsat jídelníček, poškrtat, poměnit, jíst v pravidelných dávkách každý tři hodiny po malých dávkách a pravidelně cvičit, tak si mě tak prohlídla, co ten tlusťoch tady žvaní....
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 12:09 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Tak se jím taky řiď :) |
Jak jsem říkal pro nesportovce...Jeden extrémní příklad..Pokud chce někdo zápasit v sumo, nebudu mu říkat že je nezdravý ale budu mu fandit..
Pro běžnou populaci, která nemá ambice ve sportovních výkonech...
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Markisha napsal: |
Pardon, do teď bez pohybu, nyní pohyb má, chodí cvičit. No já mám podezření, že jí nakecala jedna ženská, že její přítel-lifter takto zhubnul 8 kilo za týden a ona si teď myslí, že je to zázračná dieta, při které za čtrnáct dní zhubne 16 kg a že bude hubená jako ta přítelkyně, který ovšem, co jí znám, má spíš problém s tím, že je moc hubená...takže když já jsem nesměle řekla svůj názor, tedy, že bude lepší nejdřív klasicky sepsat jídelníček, poškrtat, poměnit, jíst v pravidelných dávkách každý tři hodiny po malých dávkách a pravidelně cvičit, tak si mě tak prohlídla, co ten tlusťoch tady žvaní.... |
Tak ať jí ta kamarádka na čtrnáct dní půjčí toho liftera. To by v tom byl čert aby nějakých 16 kilo nedali dolů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 12:22 pm Předmět: |
|
|
Jako sexem? :-D
Jsem někde četla, že pořádnej sex vydá za celodenní výlet :-)
Ale nevím, jestli by s tím souhlasila ta přítelkyně, ani, si nejsem, čéče, jistá tím lifterem :-D
Ovšem tu dietu jí upřesnil on...
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 12:24 pm Předmět: |
|
|
Ale hlavně si myslím, že 16 kg za čtrnáct dnů, i kdyby to šlo, je moc rychlý a kromě stryjí a vytahané kůže by si vykoledovala i jojo efekt...
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 12:28 pm Předmět: |
|
|
na druhou stranu když nejde o sílu a sportovní výkony...Proč se nestát na rok eskymákem...A nezměnit svůj život...
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 12:29 pm Předmět: |
|
|
Já právě měla strach, jestli to je pro čtyřicetiletou nesportovní ženskou, aby z toho neměla zdravotní problémy...
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Markisha napsal: | | Já právě měla strach, jestli to je pro čtyřicetiletou nesportovní ženskou, aby z toho neměla zdravotní problémy... |
Tento názor vyvrací fakt že oni tak žijí celý život...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 2:42 pm Předmět: |
|
|
| OndraR napsal: | | citace: | | Ta otázka nezněla jestli je CKD vhodná ale jestli jí bude fungovat. |
Já sem si nějak myslel že tohle je jasný
protože dieta což je rozdíl příjem/výdej muže fungovat skoro jakákoliv pokud to nen íněco extremního co spomalí metabolismus. |
Když má žena 100kg (aniž by za to mohl zdravotní problém), pak je pro ni jedinou cestou ke zhubnutí změna životního stylu, nikoliv "zázračné" diety. Ze 100 kilo se hubne krásně - jednodušeji a rychleji, než z např 70ti - a je pomalu jedno, jak. Já preferuji, jak ostatně už psala Markisha, jíst pravidelně každé 3 hodiny, omezit smažená jídla, fastfoody, slazené nápoje, navečer přijímat především bílkoviny. Je to nejjednodušší a dle mého zároveň nejlepší cesta k TRVALÉMU zhubnutí. Takové ty diety alá "Žena a život", kde se jí tři dny jenom ananas a zhubnou se 3 kila, to je prostě nesmysl.
Souhlasím s Reichenberkem, že ale psychická stránka hraje v hubnutí důležitou roli a především ženy potřebují mít jasný systém - existenci tabulek (kcal), zákonitostí (zdaleka nejoblíbenjěší je příjem<výdej ) a neustálých měření, na kterých mohou hubnutí založit. Proto jsou podobné diety u žen tak populární bez ohledu na jejich účinnost. Zrovna CKD sice pomůže zhodit za dva týdny třeba 7 kilo, ale rozhodně to nebude napořád a nedivil bych se, kdyby to měla dotyčná za měsíc zase zpátky. Zhubnutí třeba o 30 kilo chce prostě čas a nemá smysl se celou tu dobu nějak trápit, když stačí lehce pozměnit stravovací návyky a tuky zmizí samy, bez nějakých velkých experimentů. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 3:28 pm Předmět: |
|
|
Při mém tradičním pátrání po netu "za každou kravinou"..Jsem narazil na forum kde ženy jely ketogenní dietu bez přestávek třeba několik měsíců v kuse.. psali až o dvojciferných výsledcích..Nevšiml jsem si že by tam byly příspěvky o nějakých zdravotních problémech...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|