|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
danny1744

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
E.Leclerc

|
Zaslal: čt září 02, 2010 8:03 am Předmět: |
|
|
To si přijel z Ameriky a jsi zvyklej cvičit v librách?
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: čt září 02, 2010 9:40 am Předmět: |
|
|
| E.Leclerc napsal: | | To si přijel z Ameriky a jsi zvyklej cvičit v librách? |
Ne, nepřijel jsem z USA a mimochodem na těch kotoučích jsou uvedený i kilogramy. Nějak jsi mi ale neodpověděl na co jsem se potřeboval zeptat...
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt září 02, 2010 10:13 am Předmět: |
|
|
A proc zrovna tyto? Maj snad jinej prumer otvoru? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: čt září 02, 2010 11:03 am Předmět: |
|
|
Ne, vubec ne...líbí se mi jejich design.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 02, 2010 12:36 pm Předmět: |
|
|
nemaju zvlastne oznacenie ani nic podla coho by sa dali identifikovat,to ti tazko niekto poradi.Navyse,design u kotucov? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: čt září 02, 2010 1:03 pm Předmět: |
|
|
Když už se tu bavíte o kotoučích, nevíte kde se dají sehnat co možná nejlevněji kotouče o průměru 30mm? Raději do PM, děkuju. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: čt září 02, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | nemaju zvlastne oznacenie ani nic podla coho by sa dali identifikovat,to ti tazko niekto poradi.Navyse,design u kotucov? |
Já vim, je to takovej důvod nedůvod ale mě se prostě líbí tak jen jestli čistě náhodou někdo neví...
|
|
| nahoru |
|
 |
E.Leclerc

|
Zaslal: pá září 03, 2010 8:45 am Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | | E.Leclerc napsal: | | To si přijel z Ameriky a jsi zvyklej cvičit v librách? |
Ne, nepřijel jsem z USA a mimochodem na těch kotoučích jsou uvedený i kilogramy. Nějak jsi mi ale neodpověděl na co jsem se potřeboval zeptat... |
Myslel jsem to tak že když jseš na to zvyklej tak je to problém.
Byl jsem párkrát v posilovně kde měli kotouče pouze v librách.
A dát dohromady nějakou pyramidu kterou potřebuješ cvičit bez kalkulačky docela problém. Jinak nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá září 03, 2010 10:59 am Předmět: |
|
|
od oka 0.5lb = 1kg ... to zas tak tezky neni ,)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá září 03, 2010 11:19 am Předmět: |
|
|
0,45.
Ono by pri vyssich vahach to delalo docela paseku, kdybys to pocital jako 0,5.
|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
Zaslal: pá září 03, 2010 12:13 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | od oka 0.5lb = 1kg ... to zas tak tezky neni ,) |
Až na to, že to máš obráceně a na 100lb už je to pět kilo rozdíl.
Menší OT: Moje zkušenost, určitě je nejdřív lepší objet sroťáky. Až pak vyhazovat šílený prachy za olympijský kotouče.
Mě se nedávno stalo, že jsem přijel na šroťák a ptám se chlapíka, jestli tam nemá nějaký kotouče a on říká "Jo, zrovna nám sem někdo vysypal asi 250 kilo nějakejch kotoučů" a ukázal mi 0,5 olympijskej kotouč, bylo na něm Sweden a byl prostě nádhernej a při ceně 5 korun za kilo by mě to vyšlo na 1250, přičemž hodnota nákupu přes e-shop by byla minimálně 10x tolik. Tak sem ho chtěl obejmout a dát mu pusu :) Každopádně nevěděl kde to tam má, tak volal kolegovi, kam to složili a ten mu řekl, že si to včera někdo odvezl : ( ( Málem sem se rozbrečel, naposled se objal s tou 0,5tkou a se sklopenou hlavou odešel. Tak příště snad budu mít víc štěstí i když pár skvostů už jsem na šroťáku koupil, ale tohle už se asi opakovat nebude.
Další otázka je, jakej blázen odveze na šrot 250 kilo originál olympijskejch kotoučů za 2 koruny za kilo, asi nějaká čorka.
|
|
| nahoru |
|
 |
E.Leclerc

|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 9:00 am Předmět: |
|
|
| JIM napsal: | | redis napsal: | | od oka 0.5lb = 1kg ... to zas tak tezky neni ,) |
Až na to, že to máš obráceně a na 100lb už je to pět kilo rozdíl.
Menší OT: Moje zkušenost, určitě je nejdřív lepší objet sroťáky. Až pak vyhazovat šílený prachy za olympijský kotouče.
Mě se nedávno stalo, že jsem přijel na šroťák a ptám se chlapíka, jestli tam nemá nějaký kotouče a on říká "Jo, zrovna nám sem někdo vysypal asi 250 kilo nějakejch kotoučů" a ukázal mi 0,5 olympijskej kotouč, bylo na něm Sweden a byl prostě nádhernej a při ceně 5 korun za kilo by mě to vyšlo na 1250, přičemž hodnota nákupu přes e-shop by byla minimálně 10x tolik. Tak sem ho chtěl obejmout a dát mu pusu :) Každopádně nevěděl kde to tam má, tak volal kolegovi, kam to složili a ten mu řekl, že si to včera někdo odvezl : ( ( Málem sem se rozbrečel, naposled se objal s tou 0,5tkou a se sklopenou hlavou odešel. Tak příště snad budu mít víc štěstí i když pár skvostů už jsem na šroťáku koupil, ale tohle už se asi opakovat nebude.
Další otázka je, jakej blázen odveze na šrot 250 kilo originál olympijskejch kotoučů za 2 koruny za kilo, asi nějaká čorka. |
Tři tuny kotoučů k mání:
http://stroje.bazos.cz/inzerat/7608996/zavazi-25-kg.php
|
|
| nahoru |
|
 |
Renner
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 1:04 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, mám na Vás dotaz týkající se velikosti otvorů kotoučů a osy. Je na škodu, pokud je osa 25mm a koupím na ni závaží 30mm? To samé se týká i os jednoruček. Mám jednoručky a osu na bench z druhé ruky a obě jsou 25mm.
Jsem začátečník tak promiňte, pokud je to hloupá otázka :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|