|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 6:29 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | Manek49 napsal: | Všechny auta od "F" jsou na hovno - Fiat, Ford a Francouzi |
V cem jezdis ty?
Tady si nekdo koupi auto a vy se chovate jak curaci. 206 je sice trochu dost gay, a 55kw maji dneska zahradni traktory, ale nebudu nikomu kazit radost z novyho auta ne? |
Tady nikdo nikomu radost preci nekazi ne? Sme jen rekli svuj nazor ...je sice pravda, ze kdyby mi tohle auto koupili rodice, tak bych z nej byl radost bez sebe, ale za svoje tezce vydelany penize bych ho teda nekoupil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 9:34 pm Předmět: |
|
|
bladedevil - heh, 55kw na tak malý auto rozhodně stačí, zrychlení má slušný a mě to vyhovuje.
To s tím traktorem, srovnej si 55kw na 6/7/8 tun, a 55kw na 1tunu  .
edit: jo a jedinej gej si tu ty _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 9:38 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | bladedevil - heh, 55kw na tak malý auto rozhodně stačí, zrychlení má slušný a mě to vyhovuje.
To s tím traktorem, srovnej si 55kw na 6/7/8 tun, a 55kw na 1tunu .
edit: jo a jedinej gej si tu ty |
kdybych byl gej, tak ses prvni kdo se me tady libi, na tebe se musi lepit
A dneska kazdy auto jede kdyz to vytocis, i ta HTP...
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 9:54 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: |
A dneska kazdy auto jede kdyz to vytocis, i ta HTP... |
Víš od čeho je zkratka HTP? přeci : ( H ovno T o P ojede)
Zkus si tu fabii vytočit do nějakýho prudčího kopce, pak poznáš nač sou dobrý koně pod kapotou ...zvlášt když máš v autě 4 lidi + velkej nákup, nebo potřebuješ někam dojet pro něco s károu
Nerad bych se tady chlubil ale mám starší dvojkovou octavku 1.8T najeto skoro 170 000km a krom nových rozvodů se na ní nedělaly žádný větší opravy a drží furt
|
|
| nahoru |
|
 |
Zonaxxx

|
Zaslal: so srpen 28, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | badevil napsal: |
A dneska kazdy auto jede kdyz to vytocis, i ta HTP... |
Víš od čeho je zkratka HTP? přeci : ( H ovno T o P ojede)
Zkus si tu fabii vytočit do nějakýho prudčího kopce, pak poznáš nač sou dobrý koně pod kapotou ...zvlášt když máš v autě 4 lidi + velkej nákup, nebo potřebuješ někam dojet pro něco s károu
Nerad bych se tady chlubil ale mám starší dvojkovou octavku 1.8T najeto skoro 170 000km a krom nových rozvodů se na ní nedělaly žádný větší opravy a drží furt |
možno akurát na takéto veci to nepotrebuje.. tak by mu bolo zbytočné kupovať silnejší motor
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: so srpen 28, 2010 12:47 pm Předmět: |
|
|
Pokud jednou clovek projede dvoulitr, kterej ma 130 kw, tak uz nikdy dobrovolne do neceho pod kilo nesedne... nejde jen o kopec, ale obecne, jak to auto tahne, apod.
Tim nerikam, ze 55 kw je naka sracka, ja sam mam jen 66kw, ale hned jak bude moznost, tak presedlam na neco silnejsiho...
BTW ale i ted mi moje auto prislo jako raketa, pac jsem 14 dni jezdil po pobalti starym fordem torneo s dalsima 7 lidma, a to je teprv slimejs... _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 3:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:41 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | http://powerlifting.ronnie.cz/c-7633-mistrovstvi-sveta-v-silovem-trojboji-junioru-a-dorostencu-vysledky.html
neco neskutecnyho ty vykony...48kg holky 18ti lety a 166kg drep, 107 bench. Kluci 60kg drep 255kg..tah 240kg.
nebo |
no ty vole já dávám sotva 20 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:45 pm Předmět: |
|
|
tj palba :D Clovek si pak pripada jak totalni lemra:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: st září 01, 2010 7:31 am Předmět: |
|
|
MS juniorů a dorostů Markétka Kovrzková, dorostenka, do 60 kg, páté místo ve váhovce, v MT III.
Dřep - 125 bench 70 mrtvola 137,5
šikulka :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt září 02, 2010 2:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 03, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
Že žeru sušený brusinky a je mi dobře _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|