| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Machixxl
|
Zaslal: pá září 03, 2010 9:37 pm Předmět: Sachariďák, proteiňák vs. maminka |
|
|
Ahoj všichni.
Jako někteří zde už jste také jistě narazili na problém nazýváný:
"maminka vs. Proteiňák a Sachariďák, atd.", já bohužel taky a to tak že jsem se zmínil o tom, že mi v obchoďě řekli: "Když budeš brát tenhle noční proteiňák tak si ho dej těsně před tím než půjdeš spát, obsahuje taurin a mohl by tě pak budit" a maminka hned spustila jo ty půjdeš hned spát, ale tvoje tělo bude nastartovaný a zachvíli zkolabuješ a tak se ptám jestli mi taurin v přípravku NUTREND SPECTRA 75 může nějak uškodit, beru jej každý den před spaním a k tomu ještě sachariďák
( NUTREND WINNER 14 ) po každém tréninku (PO, ST, PÁ), i když si myslím, že bych ho mohl kvůli nabrání hmotnosti brát častěji.
Předem děkuji za odpověď a maminkám zdar :-D.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
OndraR

|
Zaslal: pá září 03, 2010 9:53 pm Předmět: |
|
|
Aspon ten noční protein bych elegantně vyřešil tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Machixxl
|
Zaslal: pá září 03, 2010 10:01 pm Předmět: |
|
|
| OndraR napsal: | Aspon ten noční protein bych elegantně vyřešil tvarohem |
Jako že místo proteiňáku tvaroh ? a kdy mám brát ten proteiňák ??
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá září 03, 2010 10:09 pm Předmět: |
|
|
Já bych teda z tohodle souboje asi vsadil radši na maminku _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá září 03, 2010 10:11 pm Předmět: |
|
|
| OndraR napsal: | Aspon ten noční protein bych elegantně vyřešil tvarohem | na tuhle větu už jsem vážně alergický, jak můžeš srovnávat chutove nechutný a možná více škodící než prospěšný tvaroh s nočním proteinem. Srovnáváš snad trabanta s novým superbem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Machixxl
|
Zaslal: pá září 03, 2010 10:17 pm Předmět: |
|
|
OK takže já bych chtěl hlavně vědět jak by jste to řešili jestli noční protein jo nebo ne a případně jak hodně to ubližuje.
Díky za odpověď ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá září 03, 2010 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Machixxl napsal: | OK takže já bych chtěl hlavně vědět jak by jste to řešili jestli noční protein jo nebo ne a případně jak hodně to ubližuje.
Díky za odpověď ;-) |
protein na noc určitě ano, neubližuje vůbec...pokud se budeš držet rozumného dávkování bílkovin a to jak celkového tak na jednu dávku
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá září 03, 2010 11:01 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | OndraR napsal: | Aspon ten noční protein bych elegantně vyřešil tvarohem | na tuhle větu už jsem vážně alergický, jak můžeš srovnávat chutove nechutný a možná více škodící než prospěšný tvaroh s nočním proteinem. Srovnáváš snad trabanta s novým superbem? |
a co je tohle za blbost? noční protein je možná lepší než tvaroh, ale i ten tvaroh je na tu noc dostatečně kvalitní
chuť je jedna věc, která je individuální, ale účinek není moc rozdílný.
to tvoje přirovnání k tomu nesedí
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
Zaslal: pá září 03, 2010 11:11 pm Předmět: |
|
|
Nechutnej možná pro tebe ..tvůj problém....
Máš nějaký důveryhodný odůvodnění ze je tvaroh skodlivej ?
A pak když už řikáš tak silný slova tak by ses mohl rozepsat o teh super výhodách Nočního proteinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: pá září 03, 2010 11:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá září 03, 2010 11:23 pm Předmět: |
|
|
| OndraR napsal: | Nechutnej možná pro tebe ..tvůj problém....
Máš nějaký důveryhodný odůvodnění ze je tvaroh skodlivej ?
A pak když už řikáš tak silný slova tak by ses mohl rozepsat o teh super výhodách Nočního proteinu. |
využitelnost tvarohu je pro tělo malá....některé studie dokonce uvádí, že zhoršuje regeneraci, ale je mi to celkem fuk at si kazdy jí či pije co chce.
Myslím, že to přirovnání bylo na místě...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: so září 04, 2010 10:28 am Předmět: |
|
|
Asi jsem divnej, ale mě tvaroh opravdu chutná. Mnohem lepší, něž nějaký přeslazený sračky. Jinak proč do nočního proteinu někdo dává taurin? _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
Machixxl
|
Zaslal: so září 04, 2010 10:37 am Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | Asi jsem divnej, ale mě tvaroh opravdu chutná. Mnohem lepší, něž nějaký přeslazený sračky. Jinak proč do nočního proteinu někdo dává taurin? |
nahoře jsem napsal název toho proteinu, takže se můžeš mrknou kolik ho tam je a nikdo ho tam nepřidává ten už je součástí toho Proteiňáku.
Jinak díky za názory.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: so září 04, 2010 10:51 am Předmět: |
|
|
Tak je tam 200mg taurinu no. Semtex ma 400mg treba.
Samotny se suplementuje radove v gramech (3-6gr). Takze to je skoro zanedbatelny mnozstvi. Jinak maminka je nejaka chytra ne?
A je to tam pridane, podle slozeni. Taky moc nevim proc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |