|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lázič

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so září 04, 2010 6:23 pm Předmět: |
|
|
ne ze bych z toho mel zrovna radost, tak nevim, proc to pisu do tohoto topiku, ale muj oblibenec Lazic is back  Doufam, ze ses nam prisel jen sdelit svuj osobak na mrtvole a tim to tu konci _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: so září 04, 2010 6:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po září 06, 2010 8:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 08, 2010 7:52 am Předmět: |
|
|
v pondělí jsem byl potřetí za posledních 16 měsíců ve fitku a podařilo se mi na BP 95x5 , bic. zhyby s jednoručkama s oporou zad 22x 6 bez cheatingu...drobné zbytky sil zůstaly  ...a taky to vypadá, že mi klapne práce - mám radost
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st září 08, 2010 8:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 08, 2010 8:40 pm Předmět: |
|
|
tak dnes BP 100 x 5 , bic. zhyby s mč v sedě 22 kg jednoručka x 8 op., stahování kladky před hlavu: sloup závaží x 5, tric. stahování kladky : sloup závaží x 10...+ něco málo břicha a ramen...na druhý trenink za sebou p odlouhé době dost energie a síla roste...  ...asi si začnu vést log
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: st září 08, 2010 8:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st září 08, 2010 9:33 pm Předmět: |
|
|
kamos se vysekal na motorce a prezil to, s tim jak jezdil jsem s tim ani nepocital, ted mu snad parents tu mototrku zatrhnou... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt září 09, 2010 8:26 pm Předmět: |
|
|
Jeste ze nemam parents, ale rodice ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 11, 2010 6:20 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Tedka me udelala radost ta mlecna ryze co je v eshopu. Rikal jsem si ze to zkusim a dam si to jeste zitra na snidani...to jsem pri otvirani krabice netusil, ze te ryzi zbyva tak 5minut zivota
Takze to bohuzel doporucit nemuzu, je to hned sezrane a je v tom 180gr sacharidu |
To je na nekterych jidlech to nejvic na pi**u. Nejlepsi je zelenina, zeres ji dlouho, protoze si ji muzes dat hodne a sachru je tam celkem malo :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|