|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jiri.moravicek
|
Zaslal: čt září 09, 2010 3:02 pm Předmět: |
|
|
A fakt všichni profíci sypou? není možný aby se tam někdo dostal jen tak, na stravě a suplementech?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: čt září 09, 2010 3:12 pm Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: | | A fakt všichni profíci sypou? | ANO | jiri.moravicek napsal: | | není možný aby se tam někdo dostal jen tak, na stravě a suplementech? | NE
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt září 09, 2010 3:32 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Jari: taka motivacna odpoved...to vzdy pomoze |
myslíš, že by pomohla radši nějaká motivační pohádka, než na to dotyčný do roka přijde sám?
Možná lepší povědět si věci na rovinu hned, než si pak tady na fóru vyschlenout posměšný poznámky na naivitu začátečníka, takže asi tak
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt září 09, 2010 3:40 pm Předmět: |
|
|
Ale nie, v pohode....pravda je taka.
Zial, sypanie sa ani zdaleka netyka len profikov....to je uz horsie.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt září 09, 2010 3:50 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Ale nie, v pohode....pravda je taka.
Zial, sypanie sa ani zdaleka netyka len profikov....to je uz horsie. |
to rozhodně, bohužel
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt září 09, 2010 4:11 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Ale nie, v pohode....pravda je taka.
Zial, sypanie sa ani zdaleka netyka len profikov....to je uz horsie. |
Tos mě uklidnil. Hodlám své výkony svádět na to že nesypu
Ale nevím na co svedu svůj pátý měsíc. Že by na nemoc? (závislost na čokoládě )
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: út září 14, 2010 3:47 pm Předmět: |
|
|
Ale nevím na co svedu svůj pátý měsíc. Že by na nemoc? (závislost na čokoládě  )[/quote]
To já se nebojím přiznat, že to mám z nezřízeného žraní po 18:00 večer a piva, které zas udržuje v kondici ledviny!
Ale Jari mi dal také ránu, takto otevřeně, na rovinu mi zničit iluze!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: pá září 24, 2010 11:57 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | jiri.moravicek napsal: | | A fakt všichni profíci sypou? | ANO | jiri.moravicek napsal: | | není možný aby se tam někdo dostal jen tak, na stravě a suplementech? | NE |
Velmi děkuji za odpověď, zajímalo by mě jestli se dá alespoň získat profesionální karta bez užití dopingu. A suplementy ale oni používají také ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá září 24, 2010 12:07 pm Předmět: |
|
|
vidím to u nás v posilce , borci co se přpravujou na závody ( velký ) jsou po třech měsících úplně jiní ,ale je nutno říc , že by mi stačilo vypadat tak jako oni když jsou před kůrou .
|
|
| nahoru |
|
 |
Manek49

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá září 24, 2010 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Manek49 napsal: | | jiri.moravicek napsal: | | Velmi děkuji za odpověď, zajímalo by mě jestli se dá alespoň získat profesionální karta bez užití dopingu. |
NE
|
soude podle toho, jak vypadaji nekteri profesionalove, tak ANO _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne září 26, 2010 6:12 pm Předmět: |
|
|
Zajimalo by me jaky maji profici pristup k AS. Jestli to vsichni berou hlava nehlava v konskych davkach, nedivaji se na negativa, nebo u toho premysli a neni jim to jedno. Vim treba ze kdosi psal o PAlumbovi ze on na sobe AS vylozene zkousel a testoval. Naopak Cutler zas planoval ze s kulturistikou skonci, rikal to dost v mladem veku, tak by me zajimalo jestli myslel treba na to ze nechce furt AS brat a uvedomoval si ze muze i zemrit, protoze preci urcite to neberou v malych davkach. Zajimalo by me jaky na to maji pohled a pristup hlavne borci kteri jsou na Olympii.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne září 26, 2010 6:16 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Zajimalo by me jaky maji profici pristup k AS. Jestli to vsichni berou hlava nehlava v konskych davkach, nedivaji se na negativa, nebo u toho premysli a neni jim to jedno. Vim treba ze kdosi psal o PAlumbovi ze on na sobe AS vylozene zkousel a testoval. Naopak Cutler zas planoval ze s kulturistikou skonci, rikal to dost v mladem veku, tak by me zajimalo jestli myslel treba na to ze nechce furt AS brat a uvedomoval si ze muze i zemrit, protoze preci urcite to neberou v malych davkach. Zajimalo by me jaky na to maji pohled a pristup hlavne borci kteri jsou na Olympii. |
pristup maji takovi , ze maji vsechno z lekaren nebo primo od vyrobcu , po celou jejich karieru ( pokud je to profik a ma na to lidi ) je pod dohledem doktoru , chodi pravidelne na testy a davkuje tak , jak ho telo pusti .
a jak to berou ? treba borci na olympii ? podle me to maji na denni kafe , proste je to jejich prace a delaj co je potreba ,
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne září 26, 2010 6:35 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Zajimalo by me jaky maji profici pristup k AS. Jestli to vsichni berou hlava nehlava v konskych davkach, nedivaji se na negativa, nebo u toho premysli a neni jim to jedno. Vim treba ze kdosi psal o PAlumbovi ze on na sobe AS vylozene zkousel a testoval. Naopak Cutler zas planoval ze s kulturistikou skonci, rikal to dost v mladem veku, tak by me zajimalo jestli myslel treba na to ze nechce furt AS brat a uvedomoval si ze muze i zemrit, protoze preci urcite to neberou v malych davkach. Zajimalo by me jaky na to maji pohled a pristup hlavne borci kteri jsou na Olympii. |
pristup maji takovi , ze maji vsechno z lekaren nebo primo od vyrobcu , po celou jejich karieru ( pokud je to profik a ma na to lidi ) je pod dohledem doktoru , chodi pravidelne na testy a davkuje tak , jak ho telo pusti .
a jak to berou ? treba borci na olympii ? podle me to maji na denni kafe , proste je to jejich prace a delaj co je potreba , |
Myslel jsem pristup v jinem slova smyslu, ne jak se k tomu dostanou ale jak se na to divaji jako na AS se vsim vsudy. Ale zhruba jsi mene odpovedel, jen mne vic zajimaji detaily, kdo jak konkretne se na to diva, atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|