|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt září 02, 2010 6:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt září 02, 2010 6:50 pm Předmět: |
|
|
Tak kdo to je Ben Edwards jsem si musel vygooglovat, ale Slowinskeho složil teda pěkně.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá září 03, 2010 9:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá září 03, 2010 11:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so září 04, 2010 5:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so září 04, 2010 6:06 pm Předmět: |
|
|
...a v LHW. No snad mu to pomuze. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so září 04, 2010 6:09 pm Předmět: |
|
|
tam alistair nabehne v ruzovych trenkach a pistalkou a udela mu rozhodciho jeste pred prvnim punchem
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so září 04, 2010 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: |
...a v LHW. No snad mu to pomuze. |
myslim si, že ano, nicméně cesta do první ligy se mu tím ještě více vzdálí, LHW v UFC je nejnabitější vahou na světě s x zápasníkama co maj na to, se prát o titul. Na druhou stranu s těma jeho 101 kg jít proti vyschazovanejm frajerům se 120 kg je sebevražda. Udělal dobře, pokud na to má, chytne se spíše tady.
|
|
| nahoru |
|
 |
aluminium
|
Zaslal: so září 11, 2010 9:24 pm Předmět: |
|
|
nemate niekto live stream na klitschka...? _________________ Pes má jediný životný cieľ: venovať svoje srdce.
J.R.Ackerley
|
|
| nahoru |
|
 |
aleter
|
Zaslal: so září 11, 2010 9:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so září 11, 2010 10:21 pm Předmět: |
|
|
KLICKO JE NA DIGISPORT SK!!
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: so září 11, 2010 10:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: so září 11, 2010 10:43 pm Předmět: |
|
|
Profesionální box vůbec nesleduji, ale nedalo mi to nenapsat - nechápu, jak za tohle někdo může zaplatit vstupné. Viděl jsem pár kol a je to neskutečná nuda. Nedivím se, že MMA zaznamenalo v posledních letech takový nárust. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so září 11, 2010 11:07 pm Předmět: |
|
|
Tak Klicko ma bohuzel/bohudik pro nej takove dispozice ze mu staci tam strkat predni a obcas zadni,nebo neaka kombinace.Tyson to neni  Ale je to az mo easy pro nej.Samuel skoro slepy a Klicko snad ani neinkasoval.
Ale jsou to frajeri oba bratri.
Jsem zvedav jestli nekdy dojde k zapasu s Hayem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|