sledoval niekto shark fights 13? celkom slušný event
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Profesionální box vůbec nesleduji, ale nedalo mi to nenapsat - nechápu, jak za tohle někdo může zaplatit vstupné. Viděl jsem pár kol a je to neskutečná nuda. Nedivím se, že MMA zaznamenalo v posledních letech takový nárust.
Mám stejný názor. Koukám jen na čechy. Konečný i Kraj mi oba přišli koukatelní svým stylem, jinak hrůza.
jj, no nic moc, hlavně mě srali ty infantilní komentátoři, zlatej Rogan.
Bas Rutten a Don Frye a někdo třetí.
práveže podľa mňa sa dosť snažili no
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Profesionální box vůbec nesleduji, ale nedalo mi to nenapsat - nechápu, jak za tohle někdo může zaplatit vstupné. Viděl jsem pár kol a je to neskutečná nuda. Nedivím se, že MMA zaznamenalo v posledních letech takový nárust.
Mám stejný názor. Koukám jen na čechy. Konečný i Kraj mi oba přišli koukatelní svým stylem, jinak hrůza.
Toje problem tezke vahy hlavne asi diky Klickum.
Nedavno jsem se zminoval o zapasu Gatti Ward, tady je HL z jejich 3 zapasu - jsou povazovany za jedny z nejlepsich v historii boxu..je to sestrih ale kdyz si najdete celej ten zapas uvidite ze takova neuveritelna mlata je to celejch 12 kol. Zapasy Gattiho, Warda, Hoyi a spoustu dalsich jsou nadherny. Verim ze tohle videt na zivo je neuveritelnej zazitek pro fanouska jakyhokoliv bojovyho sportu. Pro me je to rozhodne zazivnejsi nez mma zapasy ktery se odehrajou cely na zemi a pak to jeste skonci na body.
Podle me je to taky jen otazka tezkych vah, a specialne Klicku, ovsem. Takovy Manny Pacquiao, to je jina...
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Nemyslim si, ze je to kvoli Klickovcom, stotoznujem sa s tymto postom:
JS napsal:
Klicko zase predviedol svoj standard/perfektnu kondiciu,taktiku a velku silovu prevahu/. Peter ho absolutne neprinutil siahnut si na dno sil,vlastne tak ako uz dlho nikto. Suhlasim z nazorom,ze box v tazkej vahe je mrtvy,N O NIE VINOU KLICKOVCOU,je to tragedia ich superov,su slabsi,pomalsi,takticky zle pripraveni a technicky oproti Vladimirovi posobia ako zaciatocnici. V dnesnej HW spicke nevidim ani jedneho boxera co by sa co i len priblizoval boxerskym schopnostiam Vladimira. A tolko medialne omielany "rychlousty" Haye by skoncil tak isto zle,nema nic z toho,co by platilo na Vladimira. Jednoznacne chybaju Prirodzene silny boxeri typu Ike Ibeabuchi,technici a mysliaci boxeri,z dobrou fyzickou stavbou a vyskou typu Lenox Lewis alebo odolny bombarderi typu Mavrovic.
No, nevim. Jestli Klickovi staci odchodit si dvanact kol a na distanc pres predni, tak ok, ale tezko za to muze souper. I kdyz je slabsi, o cemz nepochybuju. Je to nuda a Klickovi tomu teda vubec nepomahaji. Jako kdyz Spider odtancuje pet kol s Maiou, tak za jeho vykon muze Demian? :-D
Souper se od sedmeho jen vesel a hazel plavane, mel plne kecky a co s tim udelal Klicko? ;-)
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
v první řadě jde o prachy, pokud ten soupeř na to nemá, aby ho ohrozil, tak proč by Kličko dělal něco jinýho a riskoval, když mu stačí ta padesáti metrová přední ruka.
Ale Klickove jsou i technici,jsou nejlepe pripraveni a maj skvele dispozice.To je spise ostuda souperu,ze Klickovi staci predni.
ale zas tá zadná tam vie padnúť poriadne sem - tam.
"Conor Bless"
Ten Gatti a Ward,to je něco neskutečnýho fakt že jo.Frajeři jak sv*ň .Ty snad maj tu lebku něčím vycpanou aby se jim tam ten mozek ani nepohnul nebo já nevim :-) .Jinak přesně jak píše Bazzy,tohle mi přijde milionkrát lepší než mma kde se 3/4 zápasu po sobě válej a pak to skončí na body.Ovšem vzhledem k tomu jak teď vypadá hlavně ta těžká váha,tak už se radši kouknu na to mma.
_________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru