|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Paragon
|
Zaslal: pá září 17, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: so září 18, 2010 4:14 pm Předmět: |
|
|
Juhůůů, vyhrál jsem na víkend Opel Meriva s plnou nádrží. Bude se cestovááát. Doufám teda, že bude dobře vyřešená pojistka pro případ, že mě někdo ťukne _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so září 18, 2010 5:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so září 18, 2010 5:37 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Jako sportovec je Stepanek dobrej, ale jako clovek je podle me hroznej blbec.....to jak se chova na tiskovkach | ¨
Teda nevim o neakych jeho extempore, co kontkretne proved? Spis driv kritizovali Berdycha kdyz byl mladsi, ze je takovy nemastny neslany, navic trochu nafoukany. Ale v tomto uz 'snad' dospel, citim to z nej :) Ale to jeho gesto pri GP MAdrid 2006 proti Nadalovi se mi moc libilo, jak ty divaky s Nadalem vyfakoval XD skoda jen ze to nedotahl do vitezneho konce v tom turnaji.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: so září 18, 2010 10:11 pm Předmět: |
|
|
Dnešní Dny NATO v Ově,sice cestou tam kolony snad pět kilákuů,navigace naštěstí našla zkratku přes nějakou dědinu,tak že nám to ušetřilo asi 30 minut.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po září 20, 2010 6:51 pm Předmět: |
|
|
V Modré ústřici budou otevírat o hodinu dřív _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po září 20, 2010 6:58 pm Předmět: |
|
|
SPARTA  A BONY WILFRIED
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 20, 2010 7:06 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Poman napsal: | V Modré ústřici budou otevírat o hodinu dřív | Super, tak tam pozdravuj :-) |
tak tak, ze zdravime _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 20, 2010 8:49 pm Předmět: |
|
|
Asi si objednám tyhle hodinky
A neptejte se radši, kolik stojej _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po září 20, 2010 8:57 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: |
A neptejte se radši, kolik stojej |
Tak kolik stojí? ..jinak se mi na nich líbí, že je vidět ten vnitřní mechanismus s ozubenými kolečkem a vypadá to fakt gut
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 20, 2010 9:00 pm Předmět: |
|
|
Jo, jsou to automaty. Fajnový. Při dnešním kurzu dolaru stojej asi 350Kč  A když jsem je viděl, tak jsem se zamiloval.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16718
Ten obchod je ověřenej, kolegové z práce tam už několikrát objednávali. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|