UFC 119: Mir vs. Cro Cop (diskuze, tipovani) *spoil*

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - UFC 119: Mir vs. Cro Cop (diskuze, tipovani) *spoil*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> UFC 119: Mir vs. Cro Cop (diskuze, tipovani) *spoil*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mir -Vs- Cro Cop
Mir via submission
33%
 33%  [ 7 ]
Cro Cop head kick
9%
 9%  [ 2 ]
Cro Cop TKO
38%
 38%  [ 8 ]
Mir TKO
19%
 19%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 21

Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhovor dobrý ... jinak si nemyslím, že by ten fajt byla nějaká jednoznačná záležitost. Mir je podle mého soudu dost přeceňovaný, z těch lepších sundal vlastně jen poprvé Lesnara, který ale tenkrát ještě pomalu ani netrefil do klece, a pak Noga, ten ale poslední minimálně rok bojuje spíš se svým zdravím, než soupeři. Tipuji to na body...protože to bude ve Státech, tak ale pro Mira. Nicméně kdyby ho CC sestřelil, tak bych se vůůůůbec nezlobil.
Luster

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jako skoro kazdej bych to pral taky vic Prokopovi, ale myslim, ze pres prvni kolo se nedostnane..
Turakam

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

len to NIE
http://www.bjpenn.com/profiles/blogs/rumor-cro-cop-injured-out-of
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ešte že:
http://mmajunkie.com/news/20694/cro-cop-still-headlining-ufc-119-ufc-boss-says-injury-rumors-untrue.mma
AHOLA

PříspěvekZaslal: so září 18, 2010 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tipujem ze Mir vyhra TKO, ale rad by som bol, keby to bolo naopak...
ygg

PříspěvekZaslal: so září 18, 2010 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tu možná po fajtu budu za debila ( což nebude až taková změna ), ale co furt s tím Mirem máte Podle mě je to zcela průměrný fajter, který nic moc ještě nikdy nepředvedl. Netvrdím, že nevyhraje, ale ... když šel CC s Alistarem, tak na tom byl evidentně o dost hůř než v posledním fajtu, Alistar byl už tehdy podle mého soudu jiná třída než kdy Mir bude, a ač dostával, tak to CC furt nějak upytlíkovával (tj. bez TKO nebo KO).

CC je poslední roky sice bez jiskry a línej, ale pořád ne blbej.
deemao

PříspěvekZaslal: so září 18, 2010 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ygg: nejsi jediný, kdo Mira nemusí,je mi dost nesympatický a taky si myslím, že je dost přeceňovaný. Mirko pokud by přece jen našel trochu toho zápalu, tak by se s ním mohl vypořádat - pokud se ubrání přechodu na zem (což mu ale jde).
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so září 18, 2010 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Já tu možná po fajtu budu za debila ( což nebude až taková změna ), ale co furt s tím Mirem máte Podle mě je to zcela průměrný fajter, který nic moc ještě nikdy nepředvedl. Netvrdím, že nevyhraje, ale ... když šel CC s Alistarem, tak na tom byl evidentně o dost hůř než v posledním fajtu, Alistar byl už tehdy podle mého soudu jiná třída než kdy Mir bude, a ač dostával, tak to CC furt nějak upytlíkovával (tj. bez TKO nebo KO).

CC je poslední roky sice bez jiskry a línej, ale pořád ne blbej.
Yggu, to je nesmysl. Mir patří mezi top 5 UFC HW (Lesnar, Dos Santos, Velasquez, asi Carwin a Frank, uvádím bez pořadí). Na nikoho z nich sice podle mně nemá (i když Lesnara subnul), ale styl, jakým sejmul Noga (ok, byl po nemoci) nebo Konga byl naprosto jednoznačný. Mirkovi to přeju jako nikdo, ale výhra nad Mirem je, bohužel, asi nereálná. Což ovšem neznamená, že v ni slepě nevěřím!
ygg

PříspěvekZaslal: so září 18, 2010 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mirio ... je mi líto, ale nesouhlas. Lesnar ho napodruhé sestřelil jak víno, Carwin to samé, ti dva jsou úúúúplně někde jinde než je on. Nog byl napůl mrtvej už když do klece lezl, takže to žádná sláva. Se Santosem bych ho rád viděl, ale kdybych si musel joo vsadit (sázky obecně nesnáším), tak na Mira by to teda rozhodně nebylo. Velasquez to samé. Mir prostě pro mě není špička ani v UFC.

A hlavně...já se nebavím o výhře, protože CC ho asi nesetřelí, a na body mu to nedaj. Bavím se o tom, že co se nějakého vyloženě výprasku týče (KO/TKO), se o Crocopa v tomhle fajtu nebojím.
DiMatteo

PříspěvekZaslal: so září 18, 2010 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja nevim... uz ten rumor na index.hr neco naznacuje podle me... ufc si nemuze dovolit podruhe zmenit main event, uz z duvodu ze neni adekvatni nahrada... to znaci ze mirko urcite neni 100% a ten jeho rozhovor... vzdyt uz mluvi jak kdyby skoncil, uz asi fakt nema motivaci, jak zazracne vyhraje tak bude pokracovat, v to verim... jak prohraje tak to nevidim dobre, ikdyz s couturem nebo s nogem by to nemusel byt spatnej match-up

mir je kvalitnejsi, je trochu namysleny... ale krome stand-upu dominuje snad ve vsem... vidim to tak 70/30 pro amika... preju mirkovi, ale sance ma male... nechme se vsak prekvapit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Majesty

PříspěvekZaslal: so září 18, 2010 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mir si za to muze sam, kdyby nemel velkou hubu tak ho berou lidi uplne jinak. Ale i tak je to muj neoblibenejsi fighter, a Yggu, rikat o nem ze je prumerny kdyz patri mezi svetovou submission spicku, ne-li na na uplnou spici spolecne s Fedorem, je pekna hovadina.
Mir ma svy kvality, a neni precenovany, spis podcenovany. Vsichni totiz kvuli jeho chovani chteji aby dostal pres drzku :)
Verim (mozna slepe, nicmene verim) ze s Lesnarem to bylo tim ze proste udelal hloupe chyby.
ygg

PříspěvekZaslal: so září 18, 2010 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Mir si za to muze sam, kdyby nemel velkou hubu tak ho berou lidi uplne jinak. Ale i tak je to muj neoblibenejsi fighter, a Yggu, rikat o nem ze je prumerny kdyz patri mezi svetovou submission spicku, ne-li na na uplnou spici spolecne s Fedorem, je pekna hovadina.
Mir ma svy kvality, a neni precenovany, spis podcenovany. Vsichni totiz kvuli jeho chovani chteji aby dostal pres drzku :)
Verim (mozna slepe, nicmene verim) ze s Lesnarem to bylo tim ze proste udelal hloupe chyby.

Když vezmu jak Mir prohrál s Lesnarem i Carwinem...rozdílem třídy ...tak mi je líto, ale za špičku ho rozhodně nepovažuji.Navíc, fajt je komplexní...jestli je v tom či onom dobrý je fuk, když dojede na něco jiného. Navíc Werdum ukázal, KDO, a hlavně jak vypadá, skutečná submission špička. TOP UFC v HW je podle mě Lesnar, Carwin a zatím to vypadá že i Velasquez (u něj se uvidí jak zvládne fajt s Lesnarem) ... ještě tam má našlápnuto asi i Dos Santos.

BTW ... já tady sympatie obecně neřeším, na pivo s nikým z nich nejdu. Hodnotím čistě jen to, co jsem viděl, že ten či onen předvádí v kleci.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so září 18, 2010 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ešte že:
http://mmajunkie.com/news/20694/cro-cop-still-headlining-ufc-119-ufc-boss-says-injury-rumors-untrue.mma

Mirko dneska vydal vlastní prohlášení, skutečně se zranil, během sparingů dostal do oka, ale na UFC 119 bude, nicméně obávám se, že se to podepíše na výkonu:
http://kickboxing.blog.cz/1009/crocop-si-v-treninku-poranil-oko-zapasit-ale-bude
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bazzy

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty

PříspěvekZaslal: út září 21, 2010 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - UFC 119: Mir vs. Cro Cop (diskuze, tipovani) *spoil* Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: