|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st září 15, 2010 12:50 pm Předmět: |
|
|
Především je to ale elementární slušnost, žejo...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wiro

|
Zaslal: st září 15, 2010 2:35 pm Předmět: |
|
|
x: ty vole stacilo dnes ne?
y: jasne, podme si dat este 15 minut bicykel
x: ses zblaznil ne spalis vsecko co si dnes nabral
;))
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá září 17, 2010 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Coolik napsal: | | Octopuss: Njn, co nadelas. Debilu je ve fitku cim dal vic. Tohle me taky stve a nechapu, kdyz se nekdo vytoci jen kvuli tomu, ze byl upozornen na uklizeni kotoucu na svoje misto. Vzdyt je uplne logicky, ze ne kazdej zacina na vahach, na kterych nekdo pred nim skoncil a ze kdyz si po sobe kazdy tu sekci uklidi, bude ve fitku poradek 24/7. |
Tohle je podle mě problém majitele/provozního. Jak si lidi vychoval, takové tam má. Já bych do tohoto neorganizovaného bordelu nevlezl.
U nás jsou všichni slušní, majitel je sympatický, poradí, pomůže, pokecáš si. Pokud ale někdo dělá bordel, tak slušně upozorní. Pokud dělá bordel opakovaně, ve fitku končí. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne září 19, 2010 8:48 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Coolik napsal: | | Octopuss: Njn, co nadelas. Debilu je ve fitku cim dal vic. Tohle me taky stve a nechapu, kdyz se nekdo vytoci jen kvuli tomu, ze byl upozornen na uklizeni kotoucu na svoje misto. Vzdyt je uplne logicky, ze ne kazdej zacina na vahach, na kterych nekdo pred nim skoncil a ze kdyz si po sobe kazdy tu sekci uklidi, bude ve fitku poradek 24/7. |
Tohle je podle mě problém majitele/provozního. Jak si lidi vychoval, takové tam má. Já bych do tohoto neorganizovaného bordelu nevlezl.
U nás jsou všichni slušní, majitel je sympatický, poradí, pomůže, pokecáš si. Pokud ale někdo dělá bordel, tak slušně upozorní. Pokud dělá bordel opakovaně, ve fitku končí. |
JJ to je pravda, ale taky jsem zažil v jednom fitku (Jilemnice) majitele, kterej k tobě byl schopnej přijít 2x-3x za trenink, kvuli pičovinám jako že si malinko cinknul s nějakou činkou nebo závažím na stroji atd. Měl o to vybavení strach jako kdyby bylo ze zlata a mělo vydržet nejmíň 200let, přitom se zřejmě jednalo o zařízení fitka asi z Německa z druhé ruky.
Taky ta posilka je v patře nad supermarketem a on tam nemá vůbec žádný gumový tlumiče na podlaze, takže cvičit s jednoručkama nebo mrtvolu tam téměř nešlo. (pustit tam 100kg mrtvolu na zem, tak by asi skončila v mrazáku supermarketu v přízemí )
No už tam nechodim.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne září 19, 2010 9:41 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Především je to ale elementární slušnost, žejo... |
A víš, jak s ti borci tváří, když je na to, že by si po sobě měli ty koutoče sundat, upozorní ženská?:-)
Typický dialog:
Já: Budeš tam ještě cvičit nebo jsi už skončil? ( poté, co opustí benčovou lavici a kotouče zůstaly na ose)
On (udivený pohled): Ne, už jsem docvičil..
Já: Můžeš, prosím tě, uklidit ty kotouče?
On: Proč jako??Když to neuneseš, jdi cvičit peck deck!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne září 19, 2010 9:49 am Předmět: |
|
|
to znám , takovej jeden borec cvičí i unás ( asi kamarád majitele ) Potřeboval jsem dělat dřepy a tak jsem se ho slušně zeptal kolik toho ještě má a bylo mi řečeno ,že až docvičí tak to bude mít . No nic tak jsem se protahoval a čekal jsem, odcvičil ještě 2 serie po 12 op. ( bylo tam naloženo 90kg ) a říká že už to má a jestli to tam má nechat . Řekl jsem mu ať to všechno sundá , sundal to a já si naložil sám 110 kg , byl to krásnej pohled jak byl nasranej ,že to musel sundavat a já to tam pak zase dal.Tohle fakt magůrek ,protože asi před měsícem když jsem cvičil bench a byl v posilce jen on a já tak jsem ho poprosil o pomoc ( 125 kg ) řekl mi ať si nedávám tolik ,když pak potřebuju pomoc . Nepomohl .
|
|
| nahoru |
|
 |
Manek49

|
Zaslal: ne září 19, 2010 10:34 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Bombay napsal: | | Coolik napsal: | | Octopuss: Njn, co nadelas. Debilu je ve fitku cim dal vic. Tohle me taky stve a nechapu, kdyz se nekdo vytoci jen kvuli tomu, ze byl upozornen na uklizeni kotoucu na svoje misto. Vzdyt je uplne logicky, ze ne kazdej zacina na vahach, na kterych nekdo pred nim skoncil a ze kdyz si po sobe kazdy tu sekci uklidi, bude ve fitku poradek 24/7. |
U nás jsou všichni slušní, majitel je sympatický, poradí, pomůže, pokecáš si. Pokud ale někdo dělá bordel, tak slušně upozorní. Pokud dělá bordel opakovaně, ve fitku končí. |
JJ to je pravda, ale taky jsem zažil v jednom fitku (Jilemnice) majitele, kterej k tobě byl schopnej přijít 2x-3x za trenink, kvuli pičovinám jako že si malinko cinknul s nějakou činkou nebo závažím na stroji atd. Měl o to vybavení strach jako kdyby bylo ze zlata a mělo vydržet nejmíň 200let, přitom se zřejmě jednalo o zařízení fitka asi z Německa z druhé ruky.
Taky ta posilka je v patře nad supermarketem a on tam nemá vůbec žádný gumový tlumiče na podlaze, takže cvičit s jednoručkama nebo mrtvolu tam téměř nešlo. (pustit tam 100kg mrtvolu na zem, tak by asi skončila v mrazáku supermarketu v přízemí )
No už tam nechodim. |
Dík za upozornění, chtěl jsem se tam jit podivat, protože to mam při cestě z práce, ale radši budu dál jezdit do Vrchlabí. _________________ Z Trutnova od r. 1582 :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne září 19, 2010 10:49 am Předmět: |
|
|
| Manek49 napsal: | | Spazik napsal: | | Bombay napsal: | | Coolik napsal: | | Octopuss: Njn, co nadelas. Debilu je ve fitku cim dal vic. Tohle me taky stve a nechapu, kdyz se nekdo vytoci jen kvuli tomu, ze byl upozornen na uklizeni kotoucu na svoje misto. Vzdyt je uplne logicky, ze ne kazdej zacina na vahach, na kterych nekdo pred nim skoncil a ze kdyz si po sobe kazdy tu sekci uklidi, bude ve fitku poradek 24/7. |
No už tam nechodim. |
Dík za upozornění, chtěl jsem se tam jit podivat, protože to mam při cestě z práce, ale radši budu dál jezdit do Vrchlabí. |
Poslední rok jsem prošl 2 posilovny. Sám nechápu proč se na činkách sundávají kotouče na benchi, scotovce atd..až na holou tyč, když 99% lidí přijde k té čince a první dva základní kotouče tam každej okamžitě nasadí. Pokud je to pro to zbyle procento co si dají tyč za hlavu a cvičí s tím břicho hned na začátku tréninku, tak tímto ty idioty pozdravuju. dunnoWayne
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne září 19, 2010 10:52 am Předmět: |
|
|
a kolik je základní kotouč ? já dávám třeba 20kg na každou stranu ,ale kdo dělá s 60kg rovnou ? Někteří to maj jako max .
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne září 19, 2010 10:58 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | a kolik je základní kotouč ? já dávám třeba 20kg na každou stranu ,ale kdo dělá s 60kg rovnou ? Někteří to maj jako max . |
Ok stačí i 5 kg na každou stranu hlavně aby se okamžitě dalo nakládat a sundávat. Jinak si musím hlídat zarážky at se činka nevyvrátí. Zkrátka je to přesně o tom že jeden člověk to tam dá, pakg zase sundá, a ten po něm to udělá uplně stejně. Přijde mi to víc práce než užitku, ale já jim to tam radši zdělám at se nestane neštěstí
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: ne září 19, 2010 10:59 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | to znám , takovej jeden borec cvičí i unás ( asi kamarád majitele ) Potřeboval jsem dělat dřepy a tak jsem se ho slušně zeptal kolik toho ještě má a bylo mi řečeno ,že až docvičí tak to bude mít . No nic tak jsem se protahoval a čekal jsem, odcvičil ještě 2 serie po 12 op. ( bylo tam naloženo 90kg ) a říká že už to má a jestli to tam má nechat . Řekl jsem mu ať to všechno sundá , sundal to a já si naložil sám 110 kg , byl to krásnej pohled jak byl nasranej ,že to musel sundavat a já to tam pak zase dal.Tohle fakt magůrek ,protože asi před měsícem když jsem cvičil bench a byl v posilce jen on a já tak jsem ho poprosil o pomoc ( 125 kg ) řekl mi ať si nedávám tolik ,když pak potřebuju pomoc . Nepomohl . |
Z toho tvýho příspěvku jsi magor spíš ty V prvním případě se jen zeptal, jestli ti to tam může nechat, což já dělám prakticky vždycky, když někdo čeká až dojedu cvik. Není to jenom kvůli mně, ale i kvůli tomu druhýmu, abychom se oba zbytečně nezdržovali. No a v druhým případě se možná taky zachoval jako frajer (neříkám, že to tak nutně skutečně bylo). K nám chodil v posilovně týpek, kterej si pravidelně dával závaží, který sám nedokázal zvednout ani jednou a ostatní pořád žádal o dopomoc. Taky jsem mu nepomohl. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne září 19, 2010 11:01 am Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | No mně se nejvíc líbí kluci, který cvičí na nějakým stroji a tahájí tam už posledních pár cihliček a když odejdou, tak tam naloží skoro všecko, aby to vypadalo, že oni tahali nejvíc z celýho fitka |
Tak to sem ještě neviděl
Spíš nevím jak přidat když cihly jsou už málo a kolem nich je ta moderní sítovaná konstrukce tak aby majitel neměl nervy
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne září 19, 2010 11:04 am Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | | Culda13 napsal: | | to znám , takovej jeden borec cvičí i unás ( asi kamarád majitele ) Potřeboval jsem dělat dřepy a tak jsem se ho slušně zeptal kolik toho ještě má a bylo mi řečeno ,že až docvičí tak to bude mít . No nic tak jsem se protahoval a čekal jsem, odcvičil ještě 2 serie po 12 op. ( bylo tam naloženo 90kg ) a říká že už to má a jestli to tam má nechat . Řekl jsem mu ať to všechno sundá , sundal to a já si naložil sám 110 kg , byl to krásnej pohled jak byl nasranej ,že to musel sundavat a já to tam pak zase dal.Tohle fakt magůrek ,protože asi před měsícem když jsem cvičil bench a byl v posilce jen on a já tak jsem ho poprosil o pomoc ( 125 kg ) řekl mi ať si nedávám tolik ,když pak potřebuju pomoc . Nepomohl . |
Z toho tvýho příspěvku jsi magor spíš ty V prvním případě se jen zeptal, jestli ti to tam může nechat, což já dělám prakticky vždycky, když někdo čeká až dojedu cvik. Není to jenom kvůli mně, ale i kvůli tomu druhýmu, abychom se oba zbytečně nezdržovali. No a v druhým případě se možná taky zachoval jako frajer (neříkám, že to tak nutně skutečně bylo). K nám chodil v posilovně týpek, kterej si pravidelně dával závaží, který sám nedokázal zvednout ani jednou a ostatní pořád žádal o dopomoc. Taky jsem mu nepomohl. |
tak ono to bylo celkem ještě trochu ostřejší ,, řeči jako vidíš né ,ještě cvičím až docvičím tak to budu mít . A co se týká dopomoci tak jsem dělal 2x2 125kg sám,ale jsem si jistější když tam někdo je .
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne září 19, 2010 11:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|