|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
harmon3k
|
Zaslal: po září 13, 2010 9:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sromik
|
Zaslal: st září 15, 2010 6:15 pm Předmět: |
|
|
Potřebuju poradit pri vyberu proteinu
Nejde mi tak o cenu jako spiše o kvalitu,chuť ,rozpustnost a zkusenosti s vyrobci !
Mam vyhledlý 100% WHEY PROTEIN nebo Excelent 80 od NUTRENDU,či CFM PROTEIN 82 SACHETS od VITALMAXU. (nebo dopucte jine)
I slozeni je rozdilne u vitalmaxu je tam pridan kreatin monohydrat,tak jaky je mezi nimy rozdil .Chci hlavne dosahnout zkvalitneni sval.hmoty + zlepseni regenerace
Plus jakou prichut zvolit vetsinou se doporucuje coko,ktera se da vzdy vypit
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st září 15, 2010 6:23 pm Předmět: |
|
|
| sromik napsal: | Potřebuju poradit pri vyberu proteinu
Nejde mi tak o cenu jako spiše o kvalitu,chuť ,rozpustnost a zkusenosti s vyrobci !
Mam vyhledlý 100% WHEY PROTEIN nebo Excelent 80 od NUTRENDU,či CFM PROTEIN 82 SACHETS od VITALMAXU. (nebo dopucte jine)
I slozeni je rozdilne u vitalmaxu je tam pridan kreatin monohydrat,tak jaky je mezi nimy rozdil .Chci hlavne dosahnout zkvalitneni sval.hmoty + zlepseni regenerace
Plus jakou prichut zvolit vetsinou se doporucuje coko,ktera se da vzdy vypit |
No tak NUTREND teda ja uz nikdy, rozpustnos, chut, konzostence - spatny, aspon pro me.
Nejlepsi co sem kdy mel je PhD Pharma WHEY, prichud individualni ale s konkurenci, obzvlaste tou ceskou, uplne jina liga, konkretne ted sem dobral od extrifitu cokoladu, ted mam od PhD coko/cookies - kdo nevyzkousi nepochopi...pritom to PhD je jeste levnejsi...
samozrejme co clovek to nazor, ale nutrend teda aspon u me NIKDY VIC.
|
|
| nahoru |
|
 |
sromik
|
Zaslal: st září 15, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | nutrend teda aspon u me NIKDY VIC. | ok diky slysim cim dal tim casteji
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: st září 15, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marty927
|
Zaslal: ne září 19, 2010 4:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 19, 2010 4:30 pm Předmět: |
|
|
Poradte nejaky kremovy protein nebo protein, ktery peni. Samozrejme zalezi na tom, jestli je usejkruji v mleku nebo ve vode, ale nektere proteiny jsou "vodove" v mleku, kdezto nektere maji kremovyty charakter i ve vode. Z tech kremovych, co jsem zatim objevil, jsou Protein 80 plus od Weidera, HyPro deluxe od All Star, Pharma Whey od PHD nutrition, nejaky protein od Sanasu uz nevim, co to presne bylo nebo vetsina proteinu od Promilu, _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne září 19, 2010 4:37 pm Předmět: |
|
|
Nejkrémovější, co jsem měl je Night Load od Smartlabs, tam když se dá jenom trochu mléka, tak je to skoro jako puding. _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 19, 2010 4:46 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | Nejkrémovější, co jsem měl je Night Load od Smartlabs, tam když se dá jenom trochu mléka, tak je to skoro jako puding. |
jj oni ty kaseinove proteiny jsou obecne hodne huste.
a jak chutnal? Ty Smartlabsy mne vzdy prisly skoro bez chuti _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne září 19, 2010 4:52 pm Předmět: |
|
|
Mám teď vanilku a chutná mi hodně. Akorát je málo sladká, což neni problém dosladit cukrem, medem nebo sladidlem. Koukám, že mají v nabídce i čokoládu, která může být chuťově hodně zajímavá. _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 19, 2010 5:30 pm Předmět: |
|
|
Teď máš Drapere v akci Night od Promilu, 2300g za 900,- a pokud si pamatuju, pěnil a navíc i dobře chutnal. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: ne září 19, 2010 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Marty927 napsal: | | je v každém kilovém sáčku Whey protein 80 od Promilu odměrka? |
Jo, aspoň u těch co jsem měl a že jich bylo hodně. _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: ne září 19, 2010 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | | Marty927 napsal: | | je v každém kilovém sáčku Whey protein 80 od Promilu odměrka? |
Jo, aspoň u těch co jsem měl a že jich bylo hodně. |
já měl tři ty sáčky a ani v jednom jsem odměrku neměl
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 19, 2010 9:01 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Teď máš Drapere v akci Night od Promilu, 2300g za 900,- a pokud si pamatuju, pěnil a navíc i dobře chutnal. |
To mas pravdu, na ten jsem zapomnel. Kdysi jsem ho mel a chutnal vyborne. Ted jsem po dlouhe dobe koupil mnou vzdy prosazovanou belgickou cokoladu od PHD Nutrition a jsem zklamanej
(btw kdyby nekdo chtel, tak za symbolickou cenu prodam nebo vymenim ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|