smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2010 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
dunnoWayne napsal:
Tomt3 napsal:
No mně se nejvíc líbí kluci, který cvičí na nějakým stroji a tahájí tam už posledních pár cihliček a když odejdou, tak tam naloží skoro všecko, aby to vypadalo, že oni tahali nejvíc z celýho fitka

Tak to sem ještě neviděl
Spíš nevím jak přidat když cihly jsou už málo a kolem nich je ta moderní sítovaná konstrukce tak aby majitel neměl nervy

A co třeba jít místo kladek cvičit s volnou zátěží, když už ti cihly nestačí?

Správnej dotaz, upřednostnuji volnou zátěž ale chci si dát třeba kladku k pasu pro změnu a tím sem skončil na limitu cihel. Pullover na troji,to samy,bench na stroji....atd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Culda13

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2010 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

není nad volnou zátěž
PetkaB

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2010 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
Manek49 napsal:
Spazik napsal:
Bombay napsal:
Coolik napsal:
Octopuss: Njn, co nadelas. Debilu je ve fitku cim dal vic. Tohle me taky stve a nechapu, kdyz se nekdo vytoci jen kvuli tomu, ze byl upozornen na uklizeni kotoucu na svoje misto. Vzdyt je uplne logicky, ze ne kazdej zacina na vahach, na kterych nekdo pred nim skoncil a ze kdyz si po sobe kazdy tu sekci uklidi, bude ve fitku poradek 24/7.

Tohle je podle mě problém majitele/provozního. Jak si lidi vychoval, takové tam má. Já bych do tohoto neorganizovaného bordelu nevlezl.

U nás jsou všichni slušní, majitel je sympatický, poradí, pomůže, pokecáš si. Pokud ale někdo dělá bordel, tak slušně upozorní. Pokud dělá bordel opakovaně, ve fitku končí.

JJ to je pravda, ale taky jsem zažil v jednom fitku (Jilemnice) majitele, kterej k tobě byl schopnej přijít 2x-3x za trenink, kvuli pičovinám jako že si malinko cinknul s nějakou činkou nebo závažím na stroji atd. Měl o to vybavení strach jako kdyby bylo ze zlata a mělo vydržet nejmíň 200let, přitom se zřejmě jednalo o zařízení fitka asi z Německa z druhé ruky.
Taky ta posilka je v patře nad supermarketem a on tam nemá vůbec žádný gumový tlumiče na podlaze, takže cvičit s jednoručkama nebo mrtvolu tam téměř nešlo. (pustit tam 100kg mrtvolu na zem, tak by asi skončila v mrazáku supermarketu v přízemí )
No už tam nechodim.

Dík za upozornění, chtěl jsem se tam jit podivat, protože to mam při cestě z práce, ale radši budu dál jezdit do Vrchlabí.

Poslední rok jsem prošl 2 posilovny. Sám nechápu proč se na činkách sundávají kotouče na benchi, scotovce atd..až na holou tyč, když 99% lidí přijde k té čince a první dva základní kotouče tam každej okamžitě nasadí. Pokud je to pro to zbyle procento co si dají tyč za hlavu a cvičí s tím břicho hned na začátku tréninku, tak tímto ty idioty pozdravuju. dunnoWayne

Těžko říct, co i představuješ pod pojmem "základní kotouče" třeba na benči..pokud myslíš 25kg, tak s tak naloženou činkou cvičí první serii můj sparing a ten má raw maxko na benč okolo 200 kg. Z toho mi tak nějak vychází, že většina lidí, pokud necvičí jako magoři bez rozcvičení, začínají s vahou menší a jak se tak koukám kolem sebe v posilovně, je to ( kupodivu ) váha dost různá. Takže jak tady někde zaznělo, považuju za slušnost nechat po sobě činku nenaloženou, at si tam ten co jde po mně naloží podle svého (samozřejmě ne v případě, že tam už někdo čeká a sám mi řekne, že to tam mám nechat naložené).
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2010 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
dunnoWayne napsal:
Manek49 napsal:
Spazik napsal:
Bombay napsal:
Coolik napsal:
Octopuss: Njn, co nadelas. Debilu je ve fitku cim dal vic. Tohle me taky stve a nechapu, kdyz se nekdo vytoci jen kvuli tomu, ze byl upozornen na uklizeni kotoucu na svoje misto. Vzdyt je uplne logicky, ze ne kazdej zacina na vahach, na kterych nekdo pred nim skoncil a ze kdyz si po sobe kazdy tu sekci uklidi, bude ve fitku poradek 24/7.

Tohle je podle mě problém majitele/provozního. Jak si lidi vychoval, takové tam má. Já bych do tohoto neorganizovaného bordelu nevlezl.

U nás jsou všichni slušní, majitel je sympatický, poradí, pomůže, pokecáš si. Pokud ale někdo dělá bordel, tak slušně upozorní. Pokud dělá bordel opakovaně, ve fitku končí.

JJ to je pravda, ale taky jsem zažil v jednom fitku (Jilemnice) majitele, kterej k tobě byl schopnej přijít 2x-3x za trenink, kvuli pičovinám jako že si malinko cinknul s nějakou činkou nebo závažím na stroji atd. Měl o to vybavení strach jako kdyby bylo ze zlata a mělo vydržet nejmíň 200let, přitom se zřejmě jednalo o zařízení fitka asi z Německa z druhé ruky.
Taky ta posilka je v patře nad supermarketem a on tam nemá vůbec žádný gumový tlumiče na podlaze, takže cvičit s jednoručkama nebo mrtvolu tam téměř nešlo. (pustit tam 100kg mrtvolu na zem, tak by asi skončila v mrazáku supermarketu v přízemí )
No už tam nechodim.

Dík za upozornění, chtěl jsem se tam jit podivat, protože to mam při cestě z práce, ale radši budu dál jezdit do Vrchlabí.

Poslední rok jsem prošl 2 posilovny. Sám nechápu proč se na činkách sundávají kotouče na benchi, scotovce atd..až na holou tyč, když 99% lidí přijde k té čince a první dva základní kotouče tam každej okamžitě nasadí. Pokud je to pro to zbyle procento co si dají tyč za hlavu a cvičí s tím břicho hned na začátku tréninku, tak tímto ty idioty pozdravuju. dunnoWayne

Těžko říct, co i představuješ pod pojmem "základní kotouče" třeba na benči..pokud myslíš 25kg, tak s tak naloženou činkou cvičí první serii můj sparing a ten má raw maxko na benč okolo 200 kg. Z toho mi tak nějak vychází, že většina lidí, pokud necvičí jako magoři bez rozcvičení, začínají s vahou menší a jak se tak koukám kolem sebe v posilovně, je to ( kupodivu ) váha dost různá. Takže jak tady někde zaznělo, považuju za slušnost nechat po sobě činku nenaloženou, at si tam ten co jde po mně naloží podle svého (samozřejmě ne v případě, že tam už někdo čeká a sám mi řekne, že to tam mám nechat naložené).

Už jsem to napsal.Aspon nějaký kotouč, přece víš co myslím. A slušnost, spíš zbytečnej zvyk ale jak je to zavedený tak se chovám i když nesouhlasím. A slušnost??? Slušnost je mít ručník a to nejsem zádná dámička.
PetkaB

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2010 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
PetkaB napsal:
dunnoWayne napsal:
Tomt3 napsal:
No mně se nejvíc líbí kluci, který cvičí na nějakým stroji a tahájí tam už posledních pár cihliček a když odejdou, tak tam naloží skoro všecko, aby to vypadalo, že oni tahali nejvíc z celýho fitka

Tak to sem ještě neviděl
Spíš nevím jak přidat když cihly jsou už málo a kolem nich je ta moderní sítovaná konstrukce tak aby majitel neměl nervy

Správnej dotaz, upřednostnuji volnou zátěž ale chci si dát třeba kladku k pasu pro změnu a tím sem skončil na limitu cihel. Pullover na troji,to samy,bench na stroji....atd.

Nevím, co máte za stroje, ale jít striktně kladku k pasu se všemi cihlami třeba na stroji, který je u nás, znamená mít mrtvolu okolo 260-280 kg ( tedy pokud to má být na tom stroji serie alespon o pěti opakování, nepředpokládám, že by někdo šel na kladkách jedničky).
Takže si opravdu nemyslím, že by bylo nutné přidávat zátěž. Nebo bych šla předtím jeden těžší cvik a pak by mi cihličky zcela jistě stačily )
Culda13

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2010 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo ručník to je lahůdka , není nic lepšího jít po někom kdo dělá 20op. dřep a tyč je pak úplně mokrá ,že to z ní kape . Já si beru 2 ručníky , jeden pod sebe a druhý na otírání obličeje .Někteří fakt voněj .
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 19, 2010 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
dunnoWayne napsal:
PetkaB napsal:
dunnoWayne napsal:
Tomt3 napsal:

Tak to sem ještě neviděl

Nevím, co máte za stroje, ale jít striktně kladku k pasu se všemi cihlami třeba na stroji, který je u nás, znamená mít mrtvolu okolo 260-280 kg ( tedy pokud to má být na tom stroji serie alespon o pěti opakování, nepředpokládám, že by někdo šel na kladkách jedničky).
Takže si opravdu nemyslím, že by bylo nutné přidávat zátěž. Nebo bych šla předtím jeden těžší cvik a pak by mi cihličky zcela jistě stačily )

No značku ted nevím těch kladek ale max na kladce k pasu se dá naložit 100 kg. Když je dám jako třetí cvik po přítazích velké činky a hrazdě tak stejně 8-10-12 opak dám...Tak sem zvědavej kolik u vás na kladku mužete naložit. Já na MT cvičím nejakých 160kg na ten cvik nespecializuju. Jak se to přepočítává tyhle cviky?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
Octopuss napsal:
Především je to ale elementární slušnost, žejo...

A víš, jak s ti borci tváří, když je na to, že by si po sobě měli ty koutoče sundat, upozorní ženská?:-)
Typický dialog:
Já: Budeš tam ještě cvičit nebo jsi už skončil? ( poté, co opustí benčovou lavici a kotouče zůstaly na ose)
On (udivený pohled): Ne, už jsem docvičil..
Já: Můžeš, prosím tě, uklidit ty kotouče?
On: Proč jako??Když to neuneseš, jdi cvičit peck deck!!!

Co?? A to jim nikdo nedal pár facek? Tohle už je fakt síla!

dunnoWayne napsal:

To je vtip ne? Že chodí cvičit i holky jsi nezaregistroval?
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
PetkaB napsal:
Octopuss napsal:
Především je to ale elementární slušnost, žejo...

A víš, jak s ti borci tváří, když je na to, že by si po sobě měli ty koutoče sundat, upozorní ženská?:-)
Typický dialog:
Já: Budeš tam ještě cvičit nebo jsi už skončil? ( poté, co opustí benčovou lavici a kotouče zůstaly na ose)
On (udivený pohled): Ne, už jsem docvičil..
Já: Můžeš, prosím tě, uklidit ty kotouče?
On: Proč jako??Když to neuneseš, jdi cvičit peck deck!!!

Co?? A to jim nikdo nedal pár facek? Tohle už je fakt síla!

dunnoWayne napsal:

To je vtip ne? Že chodí cvičit i holky jsi nezaregistroval?

Proč by to měl byt vtip sakra????

Nechápu to ale v cizím prostředí nešéfuju tak se přizpusobím , to je vše.

A pokud hrajete na to co se hodí a nehodí, co je slušnost a co ne?

Kurva! Kolik lidí přijde do gymu bez ručníku? Hlavně že má mobil do kterýho huláká min. 2x za hodinu. Když se sejdou takový dementi 3 tak mám co dělat abych neposlal někoho do pič..... když už ohleduplnost!
A co se týče těch činek tak to skousnu jen kvuli řádu posilovny, kdybych tím měl jen byt jak vy píšete vychovanej tak bych mohl začít u těch ostatních a upozornovat je že i když není nikde nic psaný o zákazu volání
a hulákání tak jen idiot si stoupne metr od benche a řeší voloviny o tom jestli sehnal euro za 24 nebo 23,90
Pak bych mu vysvětlil slova s l u š n o s t a o h l e d u p l n o s t.

..nemám problém. Odcvičím a jdu do prdele.
kubaz

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nojoo všichni vime že si frajer , nech tak
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
nojoo všichni vime že si frajer , nech tak

Speciálně ty o mě víš (,)
O co ti jde???
gollenka

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já teda nevim.. dobře sem holčička.. ale já se vždycky protahuju a začínam na prázdný ose.. nevim proč bych kvůli tomu měla sundávat kotouče po někom kdo tam cvičil přede mnou.. i kdybych měla osobák 150 na benči stejně začnu na ose.. a myslim že to není vůbec špatný .. nevidim důvod proč by všichni měli začínat na 60 kg :D... krom toho je fakt spousta lidí pro který už je to celkem velká váha..
radši se zdržet při rozcvičování a zahřejvání než se zranit...
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gollenka napsal:
já teda nevim.. dobře sem holčička.. ale já se vždycky protahuju a začínam na prázdný ose.. nevim proč bych kvůli tomu měla sundávat kotouče po někom kdo tam cvičil přede mnou.. i kdybych měla osobák 150 na benči stejně začnu na ose.. a myslim že to není vůbec špatný .. nevidim důvod proč by všichni měli začínat na 60 kg :D... krom toho je fakt spousta lidí pro který už je to celkem velká váha..

Víš, proti holkám nemám nic ani v nejmenším, v posilovně je vidím rád ale kdyby byl ten pravej duvod prazdnych os jen tenhle o čem píšeš, to by bylo na světě krásně kdyby chlap měl tolik ohleduplnosti k ženám a nejen v posilce že? Ale je to jinak, a hlavně v drtivé převaze: Většina přijde a rovnou jde nakládat, kg neřešme.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gollenka napsal:

Přesně tak, nesnáším debily, co tam neustále nechávají naložené činky, ať na benchi, nebo na dřepu/MT. Já se taky na benchi rozcvičuju s 20kg - tyčí, tak nevidím důvod proč bych to měl po nich pořád uklízet. Co si naložíš, to si pak ukliď, konec.
prochm

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já za těch 15 let co cvičím jsem viděl cvičit dívku bench tak 2x.Ale možná jsem nechodil do těch správných posiloven.Jinak ty 20kg kotouče na olympijských osách sundávám až na ty poslední ,které tam nechám jako základ.Jinak souhlasím s tím co napsal dunnoWayne.Také mě vytáčí ti týpci s mobilama,kteří si stoupnou metr od stojanu kde právě cvičím těžké dřepy a začnou něco řešit nebo se začnou bavit nahlas s kámošem o tom jakou zbalil holku na diskošce.To mě fakt štve a to už to cvičení dávno tolik nežeru ale dovedu si představit borce co maká tak to opravdu to cvičení může výrazně negativně ovlivnit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: