|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaký máte obvod paže? |
| Méně než 30cm |
|
2% |
[ 8 ] |
| 31-34cm |
|
8% |
[ 25 ] |
| 35-36cm |
|
10% |
[ 31 ] |
| 37-38cm |
|
16% |
[ 47 ] |
| 39-40cm |
|
17% |
[ 49 ] |
| 41-42cm |
|
14% |
[ 41 ] |
| 43-44cm |
|
11% |
[ 32 ] |
| 45-46cm |
|
7% |
[ 21 ] |
| 47-48cm |
|
4% |
[ 12 ] |
| 49-50cm |
|
2% |
[ 8 ] |
| Více než 51cm |
|
4% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 286 |
|
| Autor |
Zpráva |
Stan

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 5:04 pm Předmět: |
|
|
Jsem na tom uplne stejne a jsem docela rad,jelikoz jsem ted kvuli zadum 14dni necvicil a rozmerek zustal..i kdyz na tu vysku..no co si budem povidat _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Santo
(ban)

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 8:22 pm Předmět: |
|
|
No,ja byl dnes poprve..ale jen tak lehce a jde to..zitra jdu koupit novy opasek a jdu zase do toho..
No ja to mam s temi zady tak,ze uz boli asi 12let,ale placu jen, kdyz s tim nejde cvicit..
Jinak pokud jde o bicaky,vse jezdim na strojich..Taky nechci ty zada oddelat uplne..jeste ne.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 9:35 pm Předmět: |
|
|
Tak já mám přes bicák 42. Bohužel mám dlouhé ruky a tudíž to nemá takový efekt. Začínal jsem na nějakých 34-35 před 2,5 lety.
|
|
| nahoru |
|
 |
DreamFace

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 9:47 pm Předmět: |
|
|
Nedávno jsem začal cvičit na 34 cm a teď mám 35 cm.... s něčím se začít musí *16* _________________ Nic není nemožné, a v bodybuildingu už vůbec ne!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pakosta
(ban)

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 11:40 pm Předmět: |
|
|
cau kluci, nekdo tady psal, ach ja mam jen 37...ja mam teda zatim 38, ale moc hezky tvrovanejch,fakt si nestezuju, ruce byli vzdycky moje dobra stranka, kamos ma 43 a moje rucy vypadaj teda lip, to musite uznat, nebo uz mi vynadate i za tohle?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
|
| nahoru |
|
 |
Bubu
|
Zaslal: st srpen 18, 2004 7:19 am Předmět: ... a je to tady zase |
|
|
max. bylo asi 45 ted neco mezi 43 a 44. Myslim, ze nad 45 by mi pomohly jen AS.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: st srpen 18, 2004 7:24 am Předmět: |
|
|
MYSLET ZNAMENA HOUBY VEDET. TRENUJ A NEVYMLOUVEJ SE NA PTAKOVINY. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bubu
|
Zaslal: st srpen 18, 2004 7:34 am Předmět: |
|
|
kdyz jsem byl na tech 45, tak behem 5 let rostla pouze sila. Mohl jsem mit urcite 50, ale ovarek, to by snad nebylo ono !
Uz se na me vyser Reno
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: st srpen 18, 2004 11:12 am Předmět: |
|
|
JA TO MYSLEL JAKO MOTIVACI, TROUBO.
ALE PROSIM:
PRRRRC. MAS TO NA BRISE. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: st srpen 18, 2004 11:35 am Předmět: |
|
|
Jako doktor a vzdelana osoba by jsi mohl tema pochopit...neslo o to,co jsme nekdy meli a sny asi taky nechame na jine tema..co? _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|