| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Doping a bojové sporty |
| Bez dopingu to na vrcholové úrovni nejde |
|
57% |
[ 15 ] |
| Jde to i bez dopingu |
|
42% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 26 |
|
| Autor |
Zpráva |
Martin.L

|
Zaslal: čt září 23, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Martin.L napsal: | | co takovy Fedor? U nej u jedineho bych nebyl prekvapeny kdyby nesypal. |
To protoze nevypada "nasypany" ? |
To netvrdim, ale neco na to bude. Spis mi prijde jako takova cista duse, prirodni sila.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: čt září 23, 2010 8:10 pm Předmět: |
|
|
nesype se vsude samozrejme sypani pomaha ale ve fightu spis hlavne regenerace nejaka agresivita neni to jak kulturistika kde sypou i juniori a fight se DA DELAT NA PROFI UROVNI CISTEJ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Adys93

|
Zaslal: čt září 23, 2010 8:18 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | nesype se vsude samozrejme sypani pomaha ale ve fightu spis hlavne regenerace nejaka agresivita neni to jak kulturistika kde sypou i juniori a fight se DA DELAT NA PROFI UROVNI CISTEJ... |
Moje řeč... _________________ ...Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt září 23, 2010 8:25 pm Předmět: |
|
|
Sype se všude a jestli je to na regeneraci, je to úplně fuk. Cyklisti taky nechtějí mít velké svaly...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt září 23, 2010 8:35 pm Předmět: |
|
|
Tak tak. Mozno este v najlahsich vahovkach sa da zajst daleko aj bez toho, ale clovek ide tak trochu proti sebe...
EDIT: Este aj Riso Muller sypal _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: čt září 23, 2010 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | cista je leda tak tahle naivita |
Jaka naivita? Napsal sem snad ze nesype? Jen rikam ze u nej jedinyho by me to neprekvapilo. Sou pripady u kterych je to naprosto evidentni (vis. treba tvuj oblibenec Pudzianowski atd...)
Muj nazor na to je takovy, ze mi sypka nevadi, chci videt bitvy jako z dob Pride. Ale debata vazne o nicem, je to vrcholovy sport jako kazdy jiny a k nemu proste doping patri.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt září 23, 2010 9:11 pm Předmět: |
|
|
Naivni je posuzovani toho jestli clovek sype podle toho jak vypada.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt září 23, 2010 11:09 pm Předmět: |
|
|
zoberme to trosku z inej strany... v organizacii ako je UFC sa robia dopingove testy, ako je teda mozne ze odhalia len minimum fighterov a ta vacsina je ututlavana ? ked uz testy tak pravidelne aj namatkove a stale! toto je trosku pritahnute za vlasi ked sa vie ze tam sypu vsetci a len par jedincov je vyhodenych verejnosti na oci...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt září 23, 2010 11:53 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | zoberme to trosku z inej strany... v organizacii ako je UFC sa robia dopingove testy, ako je teda mozne ze odhalia len minimum fighterov a ta vacsina je ututlavana ? ked uz testy tak pravidelne aj namatkove a stale! toto je trosku pritahnute za vlasi ked sa vie ze tam sypu vsetci a len par jedincov je vyhodenych verejnosti na oci... |
V UFC se dělají testy jenom po zápase a jenom na moč pokud vím. Nikdo nic neututlává, testy dělá sportovní komise která nemá s UFC nic společného. Testy se nedělají proto, že by UFC chtěla, ale proto, že bez těchto testů by byly eventy nelegální. Až bude sportovní komise vyžadovat krevní testy v průběhu roku tak se prostě začnou dělat. Do té doby to bude tak jak to je což mě přijde jako rozumný kompromis - vlk se nažere (komise,veřejnost) a koza zůstane celá (fighteři,výkony). Když komise někoho chytne tak jako třeba Sonena nebo Barnetta tak je to prostě jenom jejich blbost a neprofesionalita.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |