|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiMatteo

|
Zaslal: út září 28, 2010 2:01 pm Předmět: MMA hry na PS3 a xbox360 |
|
|
Naposledy upravil DiMatteo dne pá červenec 22, 2011 9:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mike Priest

|
Zaslal: út září 28, 2010 2:22 pm Předmět: |
|
|
hral sem ufc 2009 a jako neni to spatny,bylo to jenom demo na xboxu 360 mauricio shogun rua vs chuck liddell,ale prijde mi to trochu prkeny,proste nemaj prirozeny pohyby a vice mene lepsi striker vyhraje,aspon kdyz sem to zkousel u kamose,tak sme si vzdycky vymenily hrace a chuck liddell vzdycky vyhral...ma tam daleko tvrdsi rany a strikingem se neda s shogunem porazit skoro....ale samozrejme bylo to jenom demo a boj na zemi se mi nezdal moc dobrej,rozhoduje tam,jak rychle dokazete krouzit joystickem na ovladaci,abyste se dostaly do dobre pozice pro submission,je to takovy prkeny,ale pro fanouska MMA urcite zazitek
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út září 28, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
Hrál jsem jak 09 tak 10, 10 se mi líbí víc, přijdou mi rychlejší údery atd....
MMA: Fedor vs Alistair
http://e3.gamespot.com/video/6266184/ _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út září 28, 2010 3:43 pm Předmět: |
|
|
Grafici z EA Sports zapoměly udělat fedorovi vanu, to je docela mínus u fanoušků MMA. Ale jinak ty pohyby nevypadají špatně, po grafický stránce to vypadá hodně gut, pokud na tom bude stejně tak dobře i hratelnost, tak si možná udělám na ježíška radost
|
|
| nahoru |
|
 |
DiMatteo

|
Zaslal: út září 28, 2010 3:43 pm Předmět: |
|
|
| Mike Priest napsal: | uz vidim jak fedor zvedne alistaira a hodi s nim o zem |
taky me to rozesmalo, ale pred 5 lety a vic - proc ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Lenicka1313
|
Zaslal: st říjen 20, 2010 6:38 pm Předmět: |
|
|
Já například kupuji hry u http://www.supergamer.cz/xbox-360-c-908.html a jsem vždy naprosto spokojena. Vřele doporučuji a věřím, že vám má rada alespoň trochu pomůže. Za mě rozhodně doporučuji! Pokud vám má rada pomohla, prosím o nějakou odezvu.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 3:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 8:52 pm Předmět: |
|
|
Osobná recenzia na EA Sports MMA:
Vynikajúca hra, hrám už druhý krát kariéru. A to som si myslel, že po prvej ma to už nebude baviť. + Online zápasy a multiplayer s kamošmi je zábava na dosť dlho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
a jak se to hraje s move pack ? Zkoušel to někdo ? _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 5:34 am Předmět: |
|
|
Oživuji vlákno. Budu pořizovat děckám xbox. Zvažuji zda koupit xbox 360 nebo xbox one.
Je to pro malou slečnu a její kamarádky, aby když už tupě zírají (občas) do televize, aby se u toho s kinectem také trochu hýbali.
Zajímá mě: dostupnost her pro obě verze, nějaký zásadní rozdíl proč koupit one verzi (kromě grafiky) a zda někdo xbox one máte.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 7:49 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Oživuji vlákno. Budu pořizovat děckám xbox. Zvažuji zda koupit xbox 360 nebo xbox one.
Je to pro malou slečnu a její kamarádky, aby když už tupě zírají (občas) do televize, aby se u toho s kinectem také trochu hýbali.
Zajímá mě: dostupnost her pro obě verze, nějaký zásadní rozdíl proč koupit one verzi (kromě grafiky) a zda někdo xbox one máte.
Díky |
Mám klasickou 360 a stačí ... S kinektem .. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 7:52 am Předmět: |
|
|
já mám taky klas. 360 s kinectem a jsem spokojený, hry mě stojí za cenu DVD, hraju normálně na netu,takže ideální. _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 10:52 am Předmět: |
|
|
Díky...a 4 GB verzi nebo 250 GB? Chápu to tak, že u té větší verze nemusím pořád měnit DVDčka když chci hrát něco jiného, jinak je to stejné? Dcera stejně bude hrát bud sporty nebo tancování, tj. předpokládám rotaci max. tří her...ne kinekt hry ji nezajímají a já na ně nemám čas:o)
..a jsou nějaké reedice typu stingray - je v tom nějaký rozdíl nebo je fuk co za x360ku pořídím?
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Díky...a 4 GB verzi nebo 250 GB? Chápu to tak, že u té větší verze nemusím pořád měnit DVDčka když chci hrát něco jiného, jinak je to stejné? Dcera stejně bude hrát bud sporty nebo tancování, tj. předpokládám rotaci max. tří her...ne kinekt hry ji nezajímají a já na ně nemám čas:o)
..a jsou nějaké reedice typu stingray - je v tom nějaký rozdíl nebo je fuk co za x360ku pořídím? |
To bude tancovat přes ovladač????
4gb stačí stejně budeš dvd kupovat .. vypálené hry jdou jen na flashnutem xboxu _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|