|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 29, 2010 7:41 pm Předmět: |
|
|
| CelTech napsal: | | Mohel by mi nekdo poslat foto kladky?? | ty si asi nedáš pokoj, co ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JOga

|
Zaslal: st září 29, 2010 7:55 pm Předmět: |
|
|
| CelTech napsal: | | Mohel by mi nekdo poslat foto kladky?? |
Na pile uříznout kus kulatiny. Na soustruhu vyvrtat, vyhrubovat, vystružit lícovanej otvor na ložisko, dále pak zapichovacím nožem vytvořit "zahloubení" na povrchu kulatiny a rozject na rozměry dle uvážení, napasovat ložisko do díry a přilepit jednosložkovým lepidlem ..žádný sraní a hotovo
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st září 29, 2010 7:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
CelTech
|
Zaslal: čt září 30, 2010 8:31 am Předmět: |
|
|
Joge ja si to porobim sam ale ci nematne nejaky napad na konstrukci, ja us sem si to nakreslil ale musim jit koupit železo a kldadky a ocelové lana
|
|
| nahoru |
|
 |
CelTech
|
Zaslal: čt září 30, 2010 8:31 am Předmět: |
|
|
Joga
ja si to porobim sam ale ci nematne nejaky napad na konstrukci, ja us sem si to nakreslil ale musim jit koupit železo a kldadky a ocelové lana
Naposledy upravil CelTech dne čt září 30, 2010 8:37 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CelTech
|
Zaslal: čt září 30, 2010 8:36 am Předmět: |
|
|
Nemohl by mi nekdo sehnat 1 pár jednoruček o váze 25 kg???
|
|
| nahoru |
|
 |
CelTech
|
Zaslal: čt září 30, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CelTech
|
Zaslal: pá říjen 01, 2010 7:29 am Předmět: |
|
|
| Clint Eastwood napsal: | | kiLa napsal: | V pondeli jsem byl cvicit a kamos mi rika, ze se prej budou rusit pernamentky a budou nejake cipovky! Tak jsem se na to ptal vcera na vratnici a ta zenska mi to potvrdila.
ALE kazdy vstup bude stat 45kc... to vychazi cca 800kc za mesic!!!
Tak jsem uvazoval, ze bych si zalozil vlastni doma. Pro zacatek by mi stacila velka osa + cca 100kg zavazi, lavicka + stojan na drepy ( ten bych doma nejak posvaroval). Tak jsem se chtel zeptat, jestli nekdo nevi kolik by to tak cca stalo, kdybych si to nechal udelat na zakazku, bo za nove v obchode bych dal celkem palku. |
No počítej dlouhá tyč cc 1000Kč,100Kg závaží cc 2000 (ne v obchodě ale třeba na inzerát) polohovací lavice 3000Kč nákej stojan cc 2000Kč.Doporučoval bych žebřiny s bradlama a hrazdou cc 2300Kč.Suma sumárom by ses moh vejít do 10500Kč. A sem tam navštívíš posilku kde si odcvičíč to co doma dělat nemůžeš.
PS: Jo co je doma to se počítá |
Blbost kdyš máš známosti jdeto aj gratis ja mam 311 kg zavaža a z teho 112 kg gratis a osý ha ha
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá říjen 01, 2010 11:21 am Předmět: |
|
|
Ty jeden troubu, zasíráš tady topic naprostejma nesmyslama. Ano jde to sehnat zadarmo, taky mám doma 150Kg závaží a rozhodně jsem ho nekupoval a ani nekradl.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st říjen 06, 2010 9:24 pm Předmět: |
|
|
Mozna se to tu resilo, ale delal si nekdo mensi posilku v garazi ?
|
|
| nahoru |
|
 |
orome

|
Zaslal: st říjen 06, 2010 9:31 pm Předmět: |
|
|
ja to mam v garazi, foto niekde tu v topicu
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st říjen 06, 2010 9:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt říjen 07, 2010 2:05 pm Předmět: |
|
|
Diky, nevim jak velkou garaz se nam podari sehnat a jeste za dobry kes to vybaveni ...
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: čt říjen 07, 2010 7:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|