Montovane domy - domy na kluc

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Montovane domy - domy na kluc  Úvodní stránka -> Ostatní -> Montovane domy - domy na kluc
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Aky mate nazor na montovane domy?
Co to je? Krabica? Nikdy! Vyhodene peniaze...
32%
 32%  [ 10 ]
Ako alternativa ku klasickemu domu moze byt.
32%
 32%  [ 10 ]
Skvela vec, dom za cenu bytu, male naklady.
35%
 35%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 31

Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

To je jako v bordelu srovnávat cenu luxusní kočky a 50ti leté vyjeté skorodůchodkyně. Kdo chce bydlet na Moravě? (krom Moraváků).

Rekneme treba vsichni ti kteri nemaji debilni nazor ze Praha je stred vesmiru.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Coolik

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezis marja, hlavne aby se tu zas nesesla skupina hrdych, ukrivdenych moravaku. Je prece jasny, ze se nedaji srovnavat ceny baraku na Morave a v Praze. Proto je i celkem od veci srovnavat ceny Bratislavy s Moravou. Nic vic, nic min. Ahola si proste jen rad rejpne, ze.
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ahola si proste jen rad rejpne, ze.

Do coho som si akoze rad rejpol????

A opakujem, neporovnavam ceny domov na Morave a v Bratislave ,
ale ceny domov aj na juznej Morave (Breclav, Brno a okolie) a v bratislaskom a trnavskom kraji. Nevem preco by som nemohol porovnavat ceny realit okolo Brna a Breclavy s cenami realit trebars v Stupave, Pezinku, Senci, Malackach a pod.
lalala

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Mablung napsal:

To je jako v bordelu srovnávat cenu luxusní kočky a 50ti leté vyjeté skorodůchodkyně. Kdo chce bydlet na Moravě? (krom Moraváků).

Rekneme treba vsichni ti kteri nemaji debilni nazor ze Praha je stred vesmiru.

Na Moravě só takoví lepčí lidi, ne jak ti cajzli pobóchaní
Mablung

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:
Ahola si proste jen rad rejpne, ze.

Do coho som si akoze rad rejpol????

A opakujem, neporovnavam ceny domov na Morave a v Bratislave ,
ale ceny domov aj na juznej Morave (Breclav, Brno a okolie) a v bratislaskom a trnavskom kraji. Nevem preco by som nemohol porovnavat ceny realit okolo Brna a Breclavy s cenami realit trebars v Stupave, Pezinku, Senci, Malackach a pod.

Pezinok, Stupava (nevím jak ostatní vesnice co jsi jmenoval) jsou v dojezdové vzdálenosti od Bratislavy (10, 15 km). Jak jsem psal, domy v takovéto vzdálenosti od Prahy jsou kolem 200 000 EUR (dům+pozemek). A ono skutečně máš Prahu (Bratislavu) a zbytek republiky. Viz. např. http://www.czso.cz/xl/redakce.nsf/i/100903_mzdy. V HDP je rozdíl o dost vyšší
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung: Kludne by sa dalo porovnaval aj Zilinu a Brno...aj ked tam je ten rozdiel mensi.
Inak ja som Brno s Blavou porovnaval z viacerych dovodov:
- Praha a Bratislava - to je ako nebe a dudy...Bratislava sa na Prahu netaha (neviem kao na Brno)
- neslo mi len o hypoteticke porovnanie cien "u nas a u vas", ale aj realne porovnanie moznosti...z Breclavy a snad aj z Brna sa moze dochadzat do Viedne obdobne ako z Bratislavy (z Breclavy este lepsie) a je to blizko hranic so SR (ak by som hypoteticky okaslal SR a siel byvat na Moravu). Nevravim, ze sa vo svojich uvahach nemylim, preto som sem napisal.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Mablung: Kludne by sa dalo porovnaval aj Zilinu a Brno...aj ked tam je ten rozdiel mensi.
Inak ja som Brno s Blavou porovnaval z viacerych dovodov:
- Praha a Bratislava - to je ako nebe a dudy...Bratislava sa na Prahu netaha (neviem kao na Brno)
- neslo mi len o hypoteticke porovnanie cien "u nas a u vas", ale aj realne porovnanie moznosti...z Breclavy a snad aj z Brna sa moze dochadzat do Viedne obdobne ako z Bratislavy (z Breclavy este lepsie) a je to blizko hranic so SR (ak by som hypoteticky okaslal SR a siel byvat na Moravu). Nevravim, ze sa vo svojich uvahach nemylim, preto som sem napisal.

Ty ceny jsou reálné. Samozřejmě asi bude rozdíl mezi vesnicí u Břeclavi a Břeclaví samotnou, ale myslím že tvá úvaha, pokud ti nevadí vesničtější prostředí a moraváci , je docela chytrá a správná. Pokud, jak se dohaduji, máš práci ve Vídni
Jen si dej pozor na čas dojíždění. Podle mapy.cz to máš z Bratislavy 50 min, z Břeclavy 1h 32 min (82 km), ze Znojma 1h 19 min (90 km). Pokud jezdíš autem (což předpokládám)
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie, je to inak, vo Viedni pracovala (a mozno aj bude pracovat) pani Aholova, dochadzala vlakom, ja robim v BA. Co bude v buducnosti naozaj netusim, vsetko ma pre a proti, mozno sa nase.iem, vratim sa do Kosic a bude pokoj
ygg

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Nie, je to inak, vo Viedni pracovala (a mozno aj bude pracovat) pani Aholova, dochadzala vlakom, ja robim v BA. Co bude v buducnosti naozaj netusim, vsetko ma pre a proti, mozno sa nase.iem, vratim sa do Kosic a bude pokoj

Západní Ukrajina ...
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neviem kam to dat, tak to fuknem sem... http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10169605173-satelity/
Zaujimavy dokument o fenomene satelitov....
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.archteam.cz/index2.php

Mrkni sem - mají pár cen za design a je to solidní firma - prodají ti návrh a do uvedeného rozpočtu nasmlouvají firmy, které ty jejich domy už dělaly. Pokud ale nechceš - můžeš odejít s výkresama a nechat si to udělat někde jinde - podle mě mají slušné ceny a podle doslechu s jejich prací panuje velká spokojenost.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě se líbí toto - chytře vymyšlené -

http://www.archteam.cz/detail.php?id=7
Mablung

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
mě se líbí toto - chytře vymyšlené -

http://www.archteam.cz/detail.php?id=7

Klasická krabice. Navíc si k tomu přičti garáž bez které v Praze dům nepostavíš.
Mám dojem že dnes je v domech rozdíl spíše v kvalitě stavby a materiálů, než vzhledu a rozvržení místností. To je skoro všude stejné. Zajímalo by mě jestli by si nějaký architekt dokázal s domem pohrát tak aby maximálně eliminoval zbytečné prostory. Třeba chodba či schodiště je prostor který by, kdyby se dokázal eliminovat, vůbec nikomu nescházel. Kdyby třeba dokázal nějak lépe využít prostor mezi schodištěm a koupelnou, hned by bylo pár m3 navíc.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No - mně se třeba tohle fakt líbí - tak jak je to navrženo.

Garáž bych k tomu nechtěl - gar. stání by mi stačilo.
Do 3 mil. kč by se s pozemkem dal realizovat ( teda jasně že ne v Praze )
tyboo

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

onehdá sem se o tom s někým bavil. tady na severní moravě v menším městě stoji družstevní byt 3+1 kolem 900t. v praze sou byty treba ve Vokovicich, kde mam strejdu ty same za 4mega. kde na to normalni clovek s prumernym platem vezme?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Montovane domy - domy na kluc Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: