|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JOga

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 12:43 pm Předmět: |
|
|
Doporučuju přečíst článek v magazínu od MF DNES o Zdenku Srstkovi.
Pár vět z článku :
Když přijdu do tělocvičny, tak je mi najedou zase sedmncát, s těma klukama se rvu, nebo jdu vzpírat, ale kdybych to nedělal, tak jsem aspon mezi nima a kecám jim do toho. Někdo třeba blbě zvedá, má kulatý záda, a tak mu říkám, tady by ti mohla ulítnout plotna, když jsem zvědal 225kg, a to víte, to je bolest...
Před dvěma roky v 73letech zatlačil Zdeněk Srstka v bench pressu na mistrovství Evropy veteránů 170kg.
Nyní má Zdeněk od května rozbitý rameno a na otázku "Myslíte, že to rozhýbete" odpovědel : "To musím, musím! A zatím aspon můžu trénovat nohy, břicho, záda... Tak dělám aspon pozvedy do metráku, že jo!
V hospodě vydržím i do druhýho dne, já to neflákám, jedno pivo, pak druhý, do toho pajduláčka...
Snažili jsme se udržet ve formě a tréninky nám trenér nemusel přikazovat, ten nás spíš brzdil, abychom se nepřetáhli. Ale pro nás kluky z ulice, to byla nádherná doba - na jedné půlce tělocvičny se trénoval zápas a na druhé vzpírání, a tak jsem vlastně všichni zápasily, protože mezi klukama byly pořád heci : " Nemysli si, že když zvedneš 150kg, tak nemůžeš dostat přes držku," a podobně... V tý době jsme ve střední a východní Evropě docela kralovali, do 60-týho roku jsme poráželi kdekodo, ale najednou se všichni kolem zlepšily. My se ptaly, jak je to možný?, oni říkaly, že mají z Ameriky nový cviky, třeba na triceps, ale houby, z tý Ameriky si přivezli proteiny, minerály, vitamíny, i ty steroidy, že jo. Jenže my tenkrát žrali jen pengamin nebo celaskon.
Každýho v mém věku bolej záda, ale mě ne : obyčejný pozvedy s činkou stačí k tomu, aby se ty dva salámy v zádech zpevnovaly.
Jinak je tam toho strašně moc, ale nechce se mi to už dál přepisovat. Doporučuju každému si to přečíst
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 12:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | kdy to vyšlo ? |
ve čtvrtek myslím
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 1:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 1:42 pm Předmět: |
|
|
To fakt vyslo v tyhle podobe s milionem hrubek?
edit: v odkazu to neni, tak odkud je ta verze co je tady zkopirovana? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 1:48 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | To fakt vyslo v tyhle podobe s milionem hrubek?
edit: v odkazu to neni, tak odkud je ta verze co je tady zkopirovana? |
Joga výcuc řekl bych
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 2:20 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | To fakt vyslo v tyhle podobe s milionem hrubek?
edit: v odkazu to neni, tak odkud je ta verze co je tady zkopirovana? |
vlastnoručně přepsaná ..bohužel jsem nenašel jsem článek na netu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirormaster
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 5:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 6:08 pm Předmět: |
|
|
| mirormaster napsal: | | natočil jsem ufo |
V zrcadle? _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 6:41 pm Předmět: |
|
|
| mirormaster napsal: | | natočil jsem ufo |
hej ale ty si aj hulil s paroubkem
|
|
| nahoru |
|
 |
mirormaster
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 7:04 pm Předmět: |
|
|
ee, všechno jsem důkladně prozkoumal, natočil jsem objekt diskovitého tvaru šedobílé barvy který letěl bezhlučně. Celý záznám má cca 22 minut, ale originál mi zabavila FBI, naštěstí mám duplikát.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 7:09 pm Předmět: |
|
|
| mirormaster napsal: | | ee, všechno jsem důkladně prozkoumal, natočil jsem objekt diskovitého tvaru šedobílé barvy který letěl bezhlučně . Celý záznám má cca 22 minut, ale originál mi zabavila FBI, naštěstí mám duplikát. |
to jsem byl ja, skocil jsem si pro rohliky _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 7:37 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | mirormaster napsal: | | ee, všechno jsem důkladně prozkoumal, natočil jsem objekt diskovitého tvaru šedobílé barvy který letěl bezhlučně . Celý záznám má cca 22 minut, ale originál mi zabavila FBI, naštěstí mám duplikát. |
to jsem byl ja, skocil jsem si pro rohliky |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|