Čusko, jasne není problém... sázím hlavně fotbal a hokej. Jinak sázím na www.tipsport.cz nick na fóru Samec69.
Za velké prachy tam vidím dneska Inter, Tottenham, Rangers všechno jedničky .... za litr 5600 kč, no nevsaďto!
Já jsem zas závislák na fortuně,zatím teda se mi daří držet v plusu.
Jo a nesázej tolik podle jmen, to by se ti nemuselo vyplatit ...jinak já mám :
Panathinaikos - FC Kodan - oba týmy vstřelí gol
Valencia-Manch.Utd. - 02
Kámo já čekám jen nato aby dal panathinaikos gol a beru škváru ale chujci ted dostali červenou kartu tak to vypadá zle .... na druhem tiketu čekám na united remiz a schalke remiz a beru škváru.
Btw... kámo co jsem hodil nahoře ty typy za litr zatím všechny vychází ... omg jak to vyjde tak se budu bít do hlavy
Taky se modlím, aby dal Panathinaikos gola, kurva snad ho daj. Jinak u united je ta remíza dost reálná Jo a zítra je evropská liga, tam těch zápasů je jak nasráno a vybírat budě těžký ale jen tak od oka se mi libí že sparta dá gola CSKA M. ....bony je bijec + kadlec dostal pozvánku do repre, tak bude heclej
Já to nevsadil za litr, já to nevsadil vůbec ... to byly tipy pro tebe a ono to všechno vyšlo.
Já zhořel jak paprika prostě jak nejsou schopni dát ti zkurvení řeci jeden pojebany gól to je pak těžké ... musím nasazet na noc nhl, mlb a tenis .. mg jsem dost projel
mt
8x60kg
3x5x80kg
5x100kg
vrchní kladka k hrudníku
8x65kg
3x6x70kg
přítahy v předklonu vč
8x60kg
3x6x70kg
úzký bench
6x60kg
3x6x80kg
bradla
4x8,8,8,6x20kg na opasek
břicho
4x
Koment: Dneska jsem ve fitku nechal duši, fakt bomba trénink. Největší radost mám s mrtvého tahu, nato že ho cvičím teprve 3 měsíce, tak jsem si dal dneska v poslední sérii 5x100kg (OR) a s rezervou takových 10kg určitě. Jinak triceps jsem zřídil na sračku, už teď ho začínám pořádně cítit.
Příští týden budu chodit do fitka s kámošem, tak každý trénink natočím nějaké video (a), až to tady v mojem logu trošku oživím.
bench
8x50kg
8x60kg
2x6x80kg
3x90kg
rozpažky s jč na rovné
4x8x20kg
tlaky s jč hlavou nahoru
2x6,5x35kg
2x6x30kg
ez ve stoje
4x8,8,6,6x45kg
jč ve stoje
4x6x17,5kg
břicho
4x
Bench 3x90kg ... 90kg jsem si naložil dnes poprvé .. nějak nebyla moc síla.
Rozpažky 9x20kg
Tlaky nahoru 5x35kg ... 35kg jč jsem si naložil taky dnes poprvé ... to video je točené ve druhé sérii, už jsem byl dost rozbitý po benchi a rozpažkách, ale škoda, v první sérii jsem udělal krásných 6 opakování.. ale nevadí.
Jo, poradil bych ještě dvě opakování, akorát jsem měl respekt protože jsem si 90kg naložil poprvé, ale dal jsem před měsícem i 100kg. Jinak dík za pochvalu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru