u těch tlaků s jednoručkama blyo hodně poznat že jsi vysílený, ale jinak supr, už se těším na dřepy :)
Jednu výčitku bych měl, nezanedbáváš tricák oproti bicáku? zdá se mi že převládá...
Čauko, hej nezanedbávám triceps .. to jen tak asi vypadá na té fotce, ale triceps mám taky dobrý... ten by vynikl kdybych jinak zapl tu ruku na té fotce.
Jinak triceps (bradla se závažím) budu v pátek natáčet na video, tak můžeš pak mrknout.
Tož já čekal nějakou kritiku nebo pochvalu co se týče mých videí a kde nic, tu nic!
Zítra natočím široké shyby+5kg, bradla+20kg a mrtvý tah ... u posledně jmenovaného, budu rád za jakýkoliv komentář.. (co se techniky a správnosti provedení týče).
Pri drepech bych sel rozhodne niz...zda se, ze tyhle nejsou ani do urovne podlahy...a zda se mi, ze ti kolena jezdej moc k sobe....zkus dat nohy malicko vic od sebe a spicky vytoc ven
cocman: dík moc za rady, určitě provedu a někdy příště zase hodím video.
majesty: co se týče těch tlaků, jezdím to o ten jeden špunt níž. Určitě bych tolik nezvedl kdybych to měl 90 stupňů. Co se ale tak dívám, tak ty tlaky s jč na ramena, to tam tak cvičí snad všichni o ten jeden špunt. Zkoušel jsem obě varianty, ale tady tahle mi vyhovuje daleko lépe a je i příjemnější.
Pri drepech bych sel rozhodne niz...zda se, ze tyhle nejsou ani do urovne podlahy...a zda se mi, ze ti kolena jezdej moc k sobe....zkus dat nohy malicko vic od sebe a spicky vytoc ven
Naprostý souhlas. Dřepy se stovkou ještě jakž takž, ale ty se 110 už jsou vysloveně podřepy, navíc se hejbaj kolena. Trochu bych ubral váhu (-20 kg) a zapracoval na technice. Seš mladej, váhy přijdou, ale jen tehdy, pokud si nepoku*víš tělo.
Ad MT: podle mě se zbytečně moc zakláníš, a ramenama nejdeš dozadu, máš je furt na místě.
Ad přítahy: snažil bych se dávat spíš lokty dozadu, a ne tahat činku svisle, ale trochu víc šikmo, k tělu. Uvidíš co ti řeknou ostatní, ale shyby jsou super.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru