Luster -> taková kunda a takovej dědek, to je hrozný
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Luster -> taková kunda a takovej dědek, to je hrozný
Koukám, že holka docela případ pro psychologa. Já vám nevím, ale když si holka kolem 25ti let vezme takovýho dědka (navíc smažku) po několikaměsíční známosti, a pak se ještě vyžívá v tom, že v televizi mluví o jeho poruchách s erekcí (a o tom, jak jí ho tam strká), tak na tom asi nebude psychicky úplně nejlépe. Je jen otázkou, jakýma dalšíma způsobama se to na ní ještě projevuje. Fakt není co závidět.
_________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
Ty vole ta je blbááá :D
Ať má výšku, dvě nebo tři pořád bude blbá jak poleno :D
A mohla by otevírat pusu jako normální člověk když mluví a ne mluvit přes zuby
A k tomu vyhulenému dědovi no comment
Možná má tučné bankovní konto jak už mu nestojí pořádně
To budou poradny otcovsky komplexy z detsvi, ta si u toho predstavuje ze ji picha jeji nevlastni otec nebo neco podobnyho.
Víš, že mě napadlo to samý?
_________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
Jiří X Doležel je řádné máslo, o tom vůbec i když samozřejmě musím pozitivně kvitovat jeho snahy o legalizaci... ale z toho videa chcal myslím každej kdo je viděl, jeho baba fakt za moc
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
_________________ ,,Pokud chcete dobrou radu, neptejte se toho nejmohutnějšího kluka v posilovně. Zeptejte se toho který se nejvíce zlepšil .“ Don Peters
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru