heh toho je.. takže z těch, co už se nenatáčí: Halo halo, Mash, Lost, Prison break, Red dwarf, Battlestar galactica ( pak se chystám na ty navazující Caprica a ješte je myslim jeden)
z : Himym, The Big Bang theory, Two and half men, Dr House, Simpsons, mám na disku ješte nezkouklýho Chucka a ted muj nejnovejší tip . Blue state mountain ..
heh toho je.. takže z těch, co už se nenatáčí: Halo halo, Mash, Lost, Prison break, Red dwarf, Battlestar galactica ( pak se chystám na ty navazující Caprica a ješte je myslim jeden)
z : Himym, The Big Bang theory, Two and half men, Dr House, Simpsons, mám na disku ješte nezkouklýho Chucka a ted muj nejnovejší tip . Blue state mountain ..
To mi připomíná,že vyšel novej díl big bang theory,how i met your mother a dva a půl chlapa
_________________ ,,Pokud chcete dobrou radu, neptejte se toho nejmohutnějšího kluka v posilovně. Zeptejte se toho který se nejvíce zlepšil .“ Don Peters
...a ted muj nejnovejší tip . Blue state mountain ..
SUPER!!! Díky moc, přesně moje gusto, juhuuuuu jdu stahovat
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Vynikající seriál. Počkám si až budou všechny díly venku a pak to zkouknu.
Kdo nezná, tak by měl zhlédnout. Bližší info http://www.imdb.com/title/tt0773262/
_________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
Ach jo to tady nikdo nezna japonskou produkci kreslenych serialu (neberu hentai, ktery se nikdo nepise protoze to neni vydavano jako serial :D)
OK takze moji favotite:
Berserk
Big Bang Theory
Bleach
claymore
Cowboy Bebop
Červený Trpazlík
Death NOTE
Firefly
Futurama
Hellsing
How I Met Your Mother
Hvězdná brána
Naruto
Naruto shipunden
NightWalker
The Simpsons
Trigun
Vampire knight
Vsichni starostovi muzi
Wolfs Rain
Dr. Haus
IT Crowd
asi bych toho sepsal vic :D ale jsem linej :D vsechno vymyslet
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru