"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JOga

PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2010 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
Dechová zkouška, aneb poučení měšťáků a následně i policie ČR.

http://www.drsnysvet.cz/proskoleni-mestske-policie-pri-silnicni-kontrole/

jj, to už jsem viděl dřív, pěkně s nima vymetl ...docela mě tich měštáku bylo líto
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m4l

PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2010 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Tomkins napsal:
Dechová zkouška, aneb poučení měšťáků a následně i policie ČR.

http://www.drsnysvet.cz/proskoleni-mestske-policie-pri-silnicni-kontrole/

jj, to už jsem viděl dřív, pěkně s nima vymetl ...docela mě tich měštáku bylo líto

akorat ze to byl kokot a ty mestaci jeste vetsi trubky, on tam mlel uplny nesmysly a ti policajti neznali zakona mu to zerou.....
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2010 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to bylo za picusa???
Aneb asi jak rikala kolegyne ... pri jednani s prazakem je hlavni nasrat vic ho nez on nasere tebe ...
jari

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 5:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zonaxxx napsal:
ízirajder

dávam takto v youtube kode sa mi to nejak nepodarilo

zlepšilo po ránu náladu*a20* díky
frode

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Co to bylo za picusa???
Aneb asi jak rikala kolegyne ... pri jednani s prazakem je hlavni nasrat vic ho nez on nasere tebe ...

Kolegyne bude zrejme trosicku zamindrakovana malomestacka, co Takovy u Policie primo miluju!
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
snad to tady jeste nebylo..

NAchapu proc by meli mit uzivatele Mrihuany mit vic sex nez lidi co nehuli, kdyz proste trava nijak pozitivne sex neovlivnuje. Nespletla si to s pernikem?
tucet

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:
Black Dragon napsal:
Co to bylo za picusa???

Kolegyne bude zrejme trosicku zamindrakovana malomestacka, co Takovy u Policie primo miluju!
no jestli je to kolegyně BD, tak bych spíš řekl, že malostátňačka :P
CrazyLom

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53: Shodou okolností jsem se dostal ke shrnutí toho jejího výzkumu, špatně to chápeš. Huliči sice mají podle ní trochu víc sexu (opravdu o trochu), ale spíš jde o to, že používají například širší spektrum sexuálních technik. Neřekl bych teda, že to souvisí přímo s hulením, spíš si myslím, že jednoduše svobodomyslní lidi mají větší tendenci jednak třeba k drogovýmu experimentování, jednak k sexuálnímu..
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Frozz.

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...mě by teda nakonec zajímalo, kdo měl/neměl pravdu a jestli řidič opravdu kecá hlouposti, nebo měl prostě "navrch". Podle toho co jsem četl, tak MP neměla právo na to zastavovat řidiče při siln. kontrole, protože neměla podezření z porušení zákona.

// má vůbec právo natáčet strážníky a policisty bez svolení? To mi není jasný ..
Tomkins

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
...mě by teda nakonec zajímalo, kdo měl/neměl pravdu a jestli řidič opravdu kecá hlouposti, nebo měl prostě "navrch". Podle toho co jsem četl, tak MP neměla právo na to zastavovat řidiče při siln. kontrole, protože neměla podezření z porušení zákona.

// má vůbec právo natáčet strážníky a policisty bez svolení? To mi není jasný ..

No já si taky myslím, že neměli právo ho zastavovat a proto na ně byl takovej. Oni to věděli taky, tak si vymysleli, že dostali hlášení od hospodského. Nebo to hlášení skutečně dostali, a pak měli právo řidiče zastavit - o tom se ale můžeme dohadovat jak dlouho chceme.

Co se týče natáčení, tak policisty je podle mého možné při výkonu natáčet, ale nemá právo záznam zveřejňovat. Tady mě vždycky překvapuje, že ve zprávách občas zaberou kamerami zloděje/obžalovaného, i když jim řekl, že nechce být natáčen, a oni to přesto odvysílají...
m4l

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

policajti udelali vic chyb: meli ho zastavit a rict jim ze jim byl podezrelej , proto nasledovalo zastaveni ( ne si nejspis vymejslet nejaky udani ktere by se dalo pozdeji lehce overit)

jak je tam furt ten dotycnej jebal za to ze ho nepoucili nemeli o cem jelikoz slo o VYZVU k dechove zkousce pouceni je max. kam si ma tu nahubku strcit. (bohuzel policajtum to jaksi nedoslo neznali prava se nechali zmast..)

natacet si je mohl jelikoz byl sam takze jako svedectvi... zda to mohlo byt v tv bo ne to nevim...

tak jako tak to byl kokot a pokud si to pamatuju dobre (pretacel jsem to) tak jednu chvili jim tam leze do auta? otvira dvere?? to si prece nemuze dovolit...

nevim zda mu to za neco stalo nepil mohl max po 5minutach zase frcet dal..... takhle tam stravil 30min??pomohl si tim ne? udelal kokota ze sebe i jich:P
Petey

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to diskutabilne,vzhladom na to ze tych mestakov potopil aj ich nadriadeny asi neboli uplne cisti
m4l

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Je to diskutabilne,vzhladom na to ze tych mestakov potopil aj ich nadriadeny asi neboli uplne cisti

co je diskutabilne??
ignasov

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...jak je tam furt ten dotycnej jebal za to ze ho nepoucili nemeli o cem jelikoz slo o VYZVU k dechove zkousce pouceni je max. kam si ma tu nahubku strcit. (bohuzel policajtum to jaksi nedoslo neznali prava se nechali zmast..)...

n[/quote]

no, sice nepoznam pravo CR, ale myslim si ze ten pan si to nevymyslal a v tom pripade mal pravdu, pretoze on za ho pred vyzvou na dychovu skusku opytal, ci pozil alkohol pred alebo pocas jazdy. a tu je ten moment, kde pola zakona ma nasledovat poucenie, ze moze odopriet odpoved v priapde, ak moze sebe alebo blizkej osobe sposobit stihanie za tr. cin alebo priestupok..
ten pan bol debil, no policajti musia kurnik musia mat znalost zakona... prave preto, pretoze vdaka takymto neznalcom vznikaju procesne pochybenia a ma to mnohokrat ovela horsie nasledky...
cize pan si masiroval svoje ego a ti dvaja prislusnici by si mali pomasirovat rit na stolicke a naucit sa kurna tie vyhlasky....
dalsia vec je ze ho mali pravo zastavit, ci uz ako preventivna kontrola alebo na oznamenie. lenze aj tam sa ich ten vychytralec pytal, ci ide o zakrok alebo ukon... co tiez nevedeli v tej chvili co na to maju zatrubit.. vdaka takymto policajtom aj v CR aj SR straca policia akukolvek rokmi budovanu doveru...
Petey

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No,ze mestaci urobili kopu blbosti,ale aj ten pan co je za borca mlel sracky a myslel si ze pozna zakon

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: