|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Samec

|
Zaslal: so říjen 09, 2010 12:35 pm Předmět: |
|
|
No, předem musím říct, že bylo včera fakt jako famózně... tipsport -> mond - > pračka -> čarodějky -> na fajrunt slovan (naše třinecké knajpy a pařby :D), to už byla ale šroťárna :D ... včerejší sumare: cca. 12 čepovaných piv + cca. 5 velkých vodek :D ... příchod, nevím (asi něco po 06:00) .. teď jsem se probral a jsem na plech :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: so říjen 09, 2010 3:46 pm Předmět: |
|
|
Já vím že jsem zamindrákovanej dědek, ale přesto bych ti doporučil u těch kliků na bradlech jít víc nahoru, aby se ten tricák propnul. Dolů je to OK, nahoru ale slabý, v tom tricáku takhle nemůže být žádná tenze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so říjen 09, 2010 4:49 pm Předmět: |
|
|
Ty shyby sou super, a máš ukázkový pracky - já sem si říkal proč nemám taky takový ruce, tak sem zkoušel jako ty na videu 45kg s EZtou ale dal sem jich jen 5 a to brutálně na krev, tak to bude ono
Makáš super - jen tak dál, ale přestaň všude psát že cvičíš jen 10 měsíců nebo si tě přestanu vážit
EDIT: teď sem koukal na ty videa, ty dřepy sou děsný  kolena ti lítají sem tam, a dolu to pouštíš uplně zbytečně rychle, pěkně kontrolovaně to pouštěj ass2grass i za cenu menší váhy...
A k té mrtvole, záda sou tak nějak v normě, ono u těch 100 kilo už se to drží blbě ale co bych nedělal ten ukrutný záklon v horníi fázy, nezakláněj se tak - strč ramena do zadu a zatni hamy...ale je dost možné že ti to takdle vyhovuje a já jen tak blbě kecám, každýmu to sedí jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 1:52 pm Předmět: |
|
|
Dík za komentář ... dřepy budu pilovat a co se týče toho mrtvého tahu a tím zakláněním, zkusím to nedělat.
Btw... a co se týče toho mého příspěvku .... "že nato že cvičím bla bla bla" to jsem byl ještě najebaný jak jsem to psal  .. jinak slibuji že už to nikde psát nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: po říjen 11, 2010 6:41 pm Předmět: |
|
|
Split prsa biceps
bench
10x40kg
4x8x70kg
rozpažky s jč na rovné
4x8x20kg
tlaky s jč hlavou nahoru
2x6x25kg
2x6x30kg
vč ve stoje
2x8x30kg
2x8x35kg
jč ve stoje
6x17,5kg
3x6x15kg
břicho
4x
Koment: Po ochlastaném víkendu, dnes slabý jak moucha. Aspoň měsíc "no beer!"
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: po říjen 11, 2010 6:53 pm Předmět: |
|
|
tvuj koment z 10.srpna: v sobotu je moje poslední alkoholová akce na DELŠÍ DOBU!!! Kdyby to nebyla narozeninová akce, tak jsem off. Končím s flámováním o víkendu, protože se to kurva fakt nehodí a na pařbu nevkročím nejméně půl roku.
takze na pivko zase o vikendu co? Jinak ti fandim a ctu tvuj log,třinečaku pičo _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: po říjen 11, 2010 7:39 pm Předmět: |
|
|
Je to maras,  to se nedá prostě vydržet půl roku bez chlastu  ... to byl můj hodně naivní příspěvek.  Ale jak jsem ho psal, myslel jsem to vážně.
Teď to mám uděláno tak, že si zajdu vždycky zapařit jednou za 3 týdny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: út říjen 12, 2010 4:07 pm Předmět: |
|
|
Zdravím všechny čtenáře mého logu. Tento týden nastupuji do nové práce. Jak jistě všichni víte nebo nevíte, tak v Třinci jsou samozřejmě Třinecké železárny (špína, smrad, prach apod.  )... od mojí minulé práce kterou jsem mimochodem zabalil před cca. měsícem se bude lišit tím, že nebudu pracovat týden RA, týden OD, týden NO, ale opět moje staré známé 2222 - RA, RA, OD, OD, NO, NO, VO, VO a furt tak dokola celý život  . Je to práce fakt hodně fyzicky náročná, ale peníze které se tam vydělávají jsou hodně motivační, tak snad to budu zvládat i s kvalitním cvičením.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út říjen 12, 2010 4:34 pm Předmět: |
|
|
jezdil sem do Trince na festak. a ta zaprasena fabrika pusobila docela depresivne ...
ale vecer kdyz to zacalo vypoustet ruzne ohne, tak to vypadalo jako pyrotechnicke kousky, podobne tem na podiu .... :-)
jinak GL
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: st říjen 13, 2010 12:07 pm Předmět: |
|
|
Dneska dávám volno. Od 6ti rána jsem trajdal (vstupní prohlídka -> new job atd. atd.)
Před chvílí jsem příšel dojebaný.. nohy bolí.  Zítra první den do nové práce, (ranní šichta, budíček 04:30  ) tak si dnes odpočinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 2:47 pm Předmět: |
|
|
Dneska volno. Jak jsem už vynechal tu středu, nechávám to na pondělí... 7 dní pausy mi jedině prospěje.
Zítra na ranní šichtu ...WERK volá!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|