smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tarzos

PříspěvekZaslal: pá říjen 01, 2010 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Dnes rano som pocuval v radiu, ze kriza stredneho veku zacina-la dost dlho po 40-tke, ale vraj sa posuva do nizsich vekovych kategorii
Len mi proste pride blbe, ked vojdem do posilky a väcsina mi vyka. Teda okrem takych 15-rocnych. Ale oni tykaju asi kazdemu

Si pamatuju že když jsme s klukama začínali tak taky na každýho "dobrý den, dobrý den"
Culda13

PříspěvekZaslal: pá říjen 01, 2010 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnešná hláška přišel jsem na bar a koukám ,že nemaj můj oblíbený nápoj a tak říkám obsluze ( takovej modýlek) " můžeš mi prosím namíchat hypotonický nápoj ? a odpověď , bohužel máme jen iontové nápoje ( UNISPORT od nutrendu )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: po říjen 04, 2010 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..praávě čtu na jiným webu a vidím v diskuzi: majkl "ale když cvičíte biceps a triceps v jeden den, tak si to bere živiny a nic neroste ne?!"
Mablung

PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2010 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

myval napsal:
heh, ješte k těm kotoučům, u nás ve fitku občas přijde slečna z baru a klidně i mezi pauzama na benche začne poučovat, at uklízíme kotouče přesně na svý místo- máme benche přímo spojený s držákama, tak poučuje, na jaký držík který kotouč patří ..

Pokud to dam dáváte blbě ... . Když dáš větší kotouče blízko k ose, tak je potom člověk musí přeskládávat za tebe
ignasov

PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2010 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
myval napsal:
heh, ješte k těm kotoučům, u nás ve fitku občas přijde slečna z baru a klidně i mezi pauzama na benche začne poučovat, at uklízíme kotouče přesně na svý místo- máme benche přímo spojený s držákama, tak poučuje, na jaký držík který kotouč patří ..

Pokud to dam dáváte blbě ... . Když dáš větší kotouče blízko k ose, tak je potom člověk musí přeskládávat za tebe

a ta slecna vas nezjebe preto, lebo si to vymyslela ona, ale preto, ze jej tam pride sef a zjebe ju, lebo su kotuce rozhadzane... to je realita...
myval

PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2010 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ignasov napsal:
Mablung napsal:
myval napsal:

a ta slecna vas nezjebe preto, lebo si to vymyslela ona, ale preto, ze jej tam pride sef a zjebe ju, lebo su kotuce rozhadzane... to je realita...

tak jasný, šlo spíš o tu pointu, že to bylo mezi seriema, kdy borec s posledních sil vytlačil poslední opakování a už ji měl u sebe..

jinak mně tohle uklízení naprosto vyhovuje, aspon nemusim pár minut hledat kotouče různě po fitku, a to neplatí jen u benche, ale i u MP a stojanu na krátký osy..
Majesty

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak tyden zpatky jsem cvicil tlaky s VC ve stoje a napadlo me ze bych mohl konecne zkusit pushpress, ale problem byl ze jsem neznal techniku, tak jsem se otocil a sel se zeptat trenera, ktery se zrovna bavil s jednim klukem co tam taky chodi.
Tak se ho ptam, "Pane Jurys, mohl byste mi prosimvas ukazat techniku pushpressu ?"
on: "Ceho ?"
ja: "no pushpressu, push-pre-ssu."
on: "co to ma jako byt?"
Tak jsem se nabidl ze mu to ukazu na netu, nasel jsem si to zname proflaknute target="_blank" class="postlink">video s Mishou Koklyaevem , a on "coze, tohle jsem v zivote nevidel, to je nejaky jeho vymysl ne ? nebo je je to blbej rus a myslel si ze jako tam pise neco uplne jinyho."
ja "Aha, blbej rus, olympijsky vzperac, powerlifter a strongman svetove tridy a zaroven asi nejkomplexnejsi silovy atlet soucasnosti."
To uz jsem zacinal bejt nasranej, ale on si jeste prisadil :
"hele jako ja ho vubec neznam, beztak neni vubec nic... kolik ze vazi ? (ja : 160 +-) on vazi 160 kilo ? Tak to jako na to ze vazi tolik nic moc vykon. Nejakej padesatikilovej vzperac co nad hlavu da 150 kilo ma mnohem lepsi vykon nez chlap co vazi 160kg a da nad hlavu dve ste, no ne ? " a obratil se na toho kluka co tam byl s nim.
A samozrejme ze si nenechal ani vysvetlit ze tohle se prece neda porovnavat, soutezni vykon padesatikiloveho vzperace ktery si nadhodi stopadesat kilo a treninkovy vykon NA UPLNE JINEM CVIKU. A vubec, kdo tomu rozumi tak me chape, ze ?

Upozornuju ze nas trener neustale prohlasuje ze ma patnact let zkusenosti, ze byl kdysi paty na mistrovstvi CR v kulturistice a takove veci, a pritom ani nevi co je to korte, neustale doporucuje jen ten debilni kulturisticky split, kdyz cvicim mrtvy tah tak do me porad mluvi ze se to nepoklada (ne ze by mi doporucoval rumuny s natazenyma nohama, ale jakousi jeho zpatlaninu mrtveho tahu, kdy se s cinkou zastavi 30 cm nad zemi a jde se zase nahoru) a tak.
A nejhorsi je, ze kdyz chci nekomu z fitka neco poradit protoze treba cvici spatne, nebo ho chci presvedcit ze je treba lepsi cvicit fullbody nez porad split, nebo proc je dobre cvicit i nohy a hlavne drepy (u nas ve fitku nedrepuje krom me nikdo, kdyz teda nepocitam par jedincu kteri drepujou na multipressu, a to jen z jedineho duvodu : pan velevazeny trener vsem rekl ze se pri tom poskozuji kycle), tak se mi to proste nepodari, protoze oni maji obligatni argument :" Ale me to rikal Jurys !!"

Tohle neni ani hlaska, spis moje osobni doporuceni abyste se ProfiFitness Jurys v Ceskem Tesine obloukem vyhli, pokud tam nechcete nekoho zabit :) Ono se mi to tady timhle asi nepodari vysvetlit ty pocity ktery z toho mam a vubec, to byste museli zazit, ale musel jsem se z toho vypsat trochu, protoze uz me to nehorazne JEBE !!! :)
magion

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je napad se ptat light fitness treneru na techniku silovych cviku... A vubec co se chces ucit na pushpressu.. jen si pomuzes nohama a dotlacis a nahore to locknes - hlava de pred cinku....
Majesty

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepsal jsem to tu proto ze potrebuju poradit s technikou, chtel jsem jen nastinit jak to u nas chodi : trener ma velke kecy i kdyz v podstate nic neumi -> vsichni kluci mu to samozrejme zerou, a diky tomu maji nulove vysledky, protoze trenuji stylem "sest cviku na bicep a zadny nohy" -> kdyz chces nekomu neco vysvetlit tak te odbije s tim ze trener mu to rikal uplne jinak.

A nerikal jsem ze by mel znat pushpress, to vubec nebyla pointa toho co jsem napsal.
magion

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasny chapu, ale muzu te uklidnit, ze to tak nechodi jen u vas... co nadelas, cvic si podle sebe a ostatnich si nevsimej, leda ze by se kriplili na cvikach, ale kdyz rikas, ze jezdi bicak a ostatni doplnky tak tam neni moc co skazit...
Majesty

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako tim jsem chtel rict ze ten trenink celkove maji spatne pochopeny, zvlast diky panu trenerovi, a ono to dost nasere ze mu to zerou i kdyz to jsou picoviny jen protoze tam ma nejakou autoritu..
No treba na tom MT se snazim aby to jeli poctive az na zem, vsecko, ale pak prijde Jurys a rekne ze je to blbost a tim to hasne, dal uz me nikdo neposloucha no.

Treba vcera jsem dost drepoval, a nejaci chlapci me chvilku sledovali, pak se dulezite postavili k multipressu, nahodili tam par kotoucu a zacli drepovat. A vzdycky po kazde serii chvili kecali a zaroven tam o me mluvili ze to delam spatne ze drepuju s volnou cinkou, ZE TO RIKAL JURYS ze je to spatny, ze si tam nemas jak pomoct kdybys uz nemohl a tak.
parez

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vezmi mp3, nahoď sluchátka a jeď si to svý a nikoho v tehle blbostech neposlouchej
anton102

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel takových trenérů co to tak vedou jsou mraky s tím člověk moc nenadělá. Ještě že skoro pořád cvičím doma, do veřejných posiloven zamířím jen sem tamhlavně ze zvědavosti a taky se kolikrát nestačím divit co se tam všechno děje. Jen člověk občas nevím jestli je to k smíchu, nebo spíš k pláči.
CIZO

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurys bude asi dobrej jantar :) ale co nadelas, takovych bylo, je a bude...

Derek Poundstone
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty, naprosto tě chápu, ale zase bych i čekal, že light fitness trener neví, co to je pushpress, hodně lidí to neví.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: