smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Jako tim jsem chtel rict ze ten trenink celkove maji spatne pochopeny, zvlast diky panu trenerovi, a ono to dost nasere ze mu to zerou i kdyz to jsou picoviny jen protoze tam ma nejakou autoritu..
No treba na tom MT se snazim aby to jeli poctive az na zem, vsecko, ale pak prijde Jurys a rekne ze je to blbost a tim to hasne, dal uz me nikdo neposloucha no.

Treba vcera jsem dost drepoval, a nejaci chlapci me chvilku sledovali, pak se dulezite postavili k multipressu, nahodili tam par kotoucu a zacli drepovat. A vzdycky po kazde serii chvili kecali a zaroven tam o me mluvili ze to delam spatne ze drepuju s volnou cinkou, ZE TO RIKAL JURYS ze je to spatny, ze si tam nemas jak pomoct kdybys uz nemohl a tak.

Možná by jsi si měl vytisknout něco podobného
http://bodybuilding.nolimit.cz/proc-ne-multipress
vzít lepící pásku a až budou mít zase podobné kecy, příplácnout jim to multipress. Včetně odkazu a poznámky "více na www.goole.com"
Případně najít něco na T-nation o správné technice mrtvých tahů. S psaným textem s popisem cviku a s vysloveným uvedením proč to na zem pokládat z asi nejnavštěvovanější kulturistické stránky se špatně hádá
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera ve fitu:

- jeden klučina, který začal cvičit po delší době vs. mladý debil, který všemu rozumí

Debil: "Co dneska jedeš?"

Klučina: "Všechno, celé tělo."

Debil: "Jak celé tělo?"

Klučina: "Prostě celé tělo, já jedu fullbody."

Debil ho kriticky shlédnul a odvětil: "Jo tak, no je fakt, že potřebuješ zhubnout."
Majesty

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Včera ve fitu:

- jeden klučina, který začal cvičit po delší době vs. mladý debil, který všemu rozumí

Debil: "Co dneska jedeš?"

Klučina: "Všechno, celé tělo."

Debil: "Jak celé tělo?"

Klučina: "Prostě celé tělo, já jedu fullbody."

Debil ho kriticky shlédnul a odvětil: "Jo tak, no je fakt, že potřebuješ zhubnout."

Tos byl asi v nasem fitku ne Tam nikdo nezna nic jinyho nez split
Culda13

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem cvičil MT s napnutejma nohama a přišel nějakej boreček ,asi 2x větší než já a říka " hele ,když na to nemáš tak to nedělej (měl jsem tam 110kg ) , činku musíš položit až dolu a né se jen předklánět . Nejdřív si něco o MT přečti a pak ho dělej .A já mu říkám ,že dělám MT s nataženejma nohama a on na to ,že u toho cviku si nejvíc ničí záda a že je k hovnu. Vlastně bych řekl , že si ten den vybral někoho koho bude hlídat a buzerovat . U benche to samé jel jsem se 120 kg 2x5op a on mi zase říkal ať si dám méně když neudělám 10op. ( jedu HST poslední týden ) .Ten den byl totálně na hovno ,tím jak jsem byl rozhozenej tak jsem nedal to co jsem chtěl . Doufám ,že ho už nikdy nepotkám .
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proti takovym sulinum to chce fakt sluchatka nebo si zacpat usi a LALALA ....
Emtik

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nedavno jsem v posilce potkal 2 exoty...trika bez rukavu...180cm 50kg.. meli 1 fotak a stridali se...vytahli si 40kg jednorucky, hodili si je pred lavicku...jeden vzal fotak druhej se chyt lezicich 40tek na zemi a udelal do fotaku drsnej xicht , udelali foto, vratili jednorucky a sli na EZtu .. nalozili na to zas poradnou vahu, ale takovou aby ji odlepili od zeme..a delali jako,ze delaj bic. zdvihy...ale neudelali ani jeden, jen zas udelali xicht a jako ze to zvedaj, pak dalsi foto..a takhle pokracovali asi na 15ti strojich, pak to zabalili a sli domu...uplne vidim ty komentare na facebooku typu : tyvole to davas? jo davam v pohode v seriich, davam i vic, ale nemel sem svuj den ... apod :D
Majesty

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Emtik napsal:
Tak nedavno jsem v posilce potkal 2 exoty...trika bez rukavu...180cm 50kg.. meli 1 fotak a stridali se...vytahli si 40kg jednorucky, hodili si je pred lavicku...jeden vzal fotak druhej se chyt lezicich 40tek na zemi a udelal do fotaku drsnej xicht , udelali foto, vratili jednorucky a sli na EZtu .. nalozili na to zas poradnou vahu, ale takovou aby ji odlepili od zeme..a delali jako,ze delaj bic. zdvihy...ale neudelali ani jeden, jen zas udelali xicht a jako ze to zvedaj, pak dalsi foto..a takhle pokracovali asi na 15ti strojich, pak to zabalili a sli domu...uplne vidim ty komentare na facebooku typu : tyvole to davas? jo davam v pohode v seriich, davam i vic, ale nemel sem svuj den ... apod :D

No to taky miluju no, kamos treba nedavno zacal cvicit a ted jsem se nedavno doslechl ze uz zveda 125 na bench, a ja coze ? Picovina nejvetsi, chci to videt. Tak on si tam nalozil 125, zavolal veleduleziteho sparringa a "jel"... tedy jel... on mu sparring minimalne 3/4 te vahy tahal na mrtvy tah no byl cervenej vic nez kamos pod tou cinkou
Mňam

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Emtik napsal:

No to taky miluju no, kamos treba nedavno zacal cvicit a ted jsem se nedavno doslechl ze uz zveda 125 na bench, a ja coze ? Picovina nejvetsi, chci to videt. Tak on si tam nalozil 125, zavolal veleduleziteho sparringa a "jel"... tedy jel... on mu sparring minimalne 3/4 te vahy tahal na mrtvy tah no byl cervenej vic nez kamos pod tou cinkou

A ještě na to mu řekl:jo jedeš sám,dal bys aji 130,ještě mě nebolí záda ,ne?
danny1744

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná už jsem to sem někam psal ale nevadí :) Někdy před půl rokem bylo zavřeno v naší posilovně tak jsem zašel do jiný, která je taková opravdu " jiná " vzhledem k tomu co tam chodí za lidi. Tak si tam v klídku cvičim a najednou se tam obejví " borec " . Jeho horní polovina těla celkem ušla, měl slušný ruce, hrudník, záda možná malinko pokulhávala. Ale klasika, nohy jak dráty do betonu. Tak jsem si řek, že ho budu jen tak ze srandy pozorovat. Frajer přišel, absolutně bez jakýhokoliv rozehřátí a rozcvičení si lehl na benchovou lavici nechal si naložit na první!! sérii 120kg, houknul na sparinga ať mu jde pomoct. Sparing přišel, frajer si to sám nadzved ze stojanů pak následovala pochybná negativní fáze, která skončila někde 20cm nad hrudníkem a následoval no lift v kombinaci s mrtvym tahem sparinga kterej měl co dělat aby mu vubec pomohl dostat činku do stojanů. Nakonec to zvládli, borec vstal z lavičky a prohlásil, že dneska nemá den a šel šmrdlat peck - dek.

Chtěl jsem jen poukázat na to, že přesně takovymto způsobem vznikaj zranění. On se prostě absolutně nerozcvičil a narval tam odhadem o 30kg víc než jeho maximum. Já takový lidi prostě nikdy nepochopim...
Bombay

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já měl minule takřka stejný zážitek, nutno dodat, že na pár vteřin demotivující pro mě.

Si poctivě pomalu zvedám bench (no jo, jsem lama, ale cvičím po delší době) 10*80kg, doplním 5*85kg a občas na sílu 3*90kg.
Postavou jsem lehce oplácaný, kulturisticky řečeno "v objemu"

Pak po mě nastoupí rybízek, tak 18 let a hned mě v jedné věci pobaví, ale v druhé nahlodá:

1) pro pobavení bylo to, že naložil stejné váhy jako já. U všecho odjel 8 opakování. jen s tím rozdílem, že mu jeho kámoš pomáhal u 80kg u posledních 3 opakování, u 85kg pomáhal u posledních 5ti opakováních a u 90kg to byl v podstatě od třetího opakování mrtvý tah sparinga. Borec na lavičce rudý jak rak, technicky zcela v pytli provedení, ale oba spokojení, jaký váhy tahá.

2)co mě nahlodalo bylo to, jak maník vypadal. Nebyl to bombič, ale typický 18tiletý zajíc. Výška asi 178, váha tak 73 kg, hubený, ale bicáčky jakési měl, prostě klasický "vysekaný" teenager. Což chudák Bombay v první chvíli nesl těžce, bo při mých 177cm a 89 kg nejsou bicáky nijak extra vysekané, spíš se jedná o celkový mohutnější objem paže. a skoro jsem si řekl, zda nemá mladý prďola tak vysekanou postavu, protože sice nekvalitně, ale i přesto tahá velké váhy. Nicméně pak jsem si dal facku, řekl si, že pomalou kvalitou dosáhnu úspěchu zdravěji a správněji a šel jsem cvičit dřepy
Draper

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejne si tu ty historky vsichni alespon z poloviny pribarvujete
danny1744

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ne, ani takle malinko :)
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Stejne si tu ty historky vsichni alespon z poloviny pribarvujete

nebo popisuji jak oni cvici
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Asi tak tyden zpatky jsem cvicil tlaky s VC ve stoje a napadlo me ze bych mohl konecne zkusit pushpress, ale problem byl ze jsem neznal techniku, tak jsem se otocil a sel se zeptat trenera, ktery se zrovna bavil s jednim klukem co tam taky chodi.
Tak se ho ptam, "Pane Jurys
..
...

Jsem se v první chvíli chtěl zeptat, jestil náhodou necvičíš v Praze na Lužinách ve "Fitstudiu modrá" (ústřice). To je nachlup ta samá situace ;D
Majitel vcelku sympatickej dědula, 64 let, ještě nedávno soutěžil v masters (jméno Dvořák možná tu a tam někdo zaznamenal, věčně ho sralo, že ho porážel Zálešák :P). Naprosto zaseklej před xxx lety. Co neznal bylo k hovnu a měl patent na rozum. To by bylo v pohodě, kdyby to ale nenutil lidem. Jednoho například přesvědčil, že bench se nejede až na hrudník (takže končil v půlce dráhy pohybu), a holce co tam předloni začla cvičit (a velice slušně mimochodem) zase naočkoval "GPC dřepy". Ale to trenér, takže mu to lidi žerou. Na facku.
Bujo
(ban)

PříspěvekZaslal: po říjen 18, 2010 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
tak jsem cvičil MT s napnutejma nohama a přišel nějakej boreček ,asi 2x větší než já a říka " hele ,když na to nemáš tak to nedělej (měl jsem tam 110kg ) , činku musíš položit až dolu a né se jen předklánět . Nejdřív si něco o MT přečti a pak ho dělej .A já mu říkám ,že dělám MT s nataženejma nohama a on na to ,že u toho cviku si nejvíc ničí záda a že je k hovnu. Vlastně bych řekl , že si ten den vybral někoho koho bude hlídat a buzerovat . U benche to samé jel jsem se 120 kg 2x5op a on mi zase říkal ať si dám méně když neudělám 10op. ( jedu HST poslední týden ) .Ten den byl totálně na hovno ,tím jak jsem byl rozhozenej tak jsem nedal to co jsem chtěl . Doufám ,že ho už nikdy nepotkám .

Tak mu ferově řekni že nemáš zájem o jeho rady a pošli ho někam (slušně)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: