|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wicked
|
Zaslal: ne leden 20, 2008 11:09 pm Předmět: re |
|
|
pro vsechny co pijou vodu :-) v tech alkoholech obvykle byva ta nejlepsi voda :-) takze vzhuru do dila... _________________ The boy that you loved is the man that you fear
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deviator
|
Zaslal: ne leden 20, 2008 11:35 pm Předmět: |
|
|
Jo jo já neříkám nadarmo že jdu po cvičení na jeden protein
|
|
| nahoru |
|
 |
Slipkorn
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá leden 25, 2008 1:11 am Předmět: |
|
|
Chlastam jen jednou za cas ale kdyz tak poradne.....CUBA LIBRE nebo CAPTAIN MORGAN Spice pekne s Colickou a s limetkou....celkove mam rad rumy..... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
firebody
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 6:33 am Předmět: |
|
|
Chci se zeptat: je velký problém když si dám 1x týdně na akci řekněme 3-4panáky??Myslím jak z hlediska svalů, tak hlavně přibírání špeků. V dietě nejsu, na závody nejdu...ale když vidím svoje kámoše co chodí každý víkend chlastat (sice asi víc než 4 panáky) jak bývaly vysekaní a teď jsou někteří jak sudy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 6:44 am Předmět: |
|
|
neni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 7:10 am Předmět: |
|
|
Obvykle spolieham na hruskovicu, najlepsie spissku...
_________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 9:33 am Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | | Chci se zeptat: je velký problém když si dám 1x týdně na akci řekněme 3-4panáky??Myslím jak z hlediska svalů, tak hlavně přibírání špeků. V dietě nejsu, na závody nejdu...ale když vidím svoje kámoše co chodí každý víkend chlastat (sice asi víc než 4 panáky) jak bývaly vysekaní a teď jsou někteří jak sudy... |
Kvůli posilovně si fakt nebudu odpírat věci, zas tak posedlej tím nejsem:P A i tak bych beřekl, že za to může chlast, že jsou z tvých kámošů sudy _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 9:55 am Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | | Chci se zeptat: je velký problém když si dám 1x týdně na akci řekněme 3-4panáky??Myslím jak z hlediska svalů, tak hlavně přibírání špeků. V dietě nejsu, na závody nejdu...ale když vidím svoje kámoše co chodí každý víkend chlastat (sice asi víc než 4 panáky) jak bývaly vysekaní a teď jsou někteří jak sudy... |
Problém není v alkoholu, ale v člověku. Alkohol je lék, ve své podstatě má člověku pomoct. Musí být správně dávkován, jako každý lék. Otázka a ten problém je v tom, jestli ten alkohol nebo lék potřebuješ k životu. To ať si vyřeší každý sám. Pokud si řeknu, že ho nepotřebuju, nemusím ho mít vůbec, pokud si řeknu, že ho potřebuju, budu alkoholik. Tam není moc o čem diskutovat. Diskuze se vedou jenom proto, aby se omluvila vlastní konzumace. Nic na tom není, alkoholiků jsou miliony, miliardy, jenom to nepřiznají. Kdo z lidí veřejně přizná, že krade? Je to pořád stejná písnička. Faktem vždycky zůstane, že alkohol není k životu nutný, člověk ho nepotřebuje k přežití. Volba je na jednotlivci, každému, co jeho jest. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 10:25 am Předmět: |
|
|
K životu nepotřebuješ miliony dalších věcí, který se stejně snažíš získat. Klidně mě oslovuj alkoholiku:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 11:12 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | K životu nepotřebuješ miliony dalších věcí, který se stejně snažíš získat. Klidně mě oslovuj alkoholiku:D |
Souhlas když jsem někde na akci tak ať si říká kdo chce, co chce, že se dokáže bavit i bez chlastu, tak prostě mě nebaví tam cucat nealko, že...
Šlo mě spíš o to, že jsem slyšel párkrát takové řeči jakože ani nemá cenu cvičit nebo na sobě makat když pak deš chlatat , že je to stejné jakobych v té posilce ani nebyl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|