Alkohol - kolik pijete?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alkohol - kolik pijete?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Alkohol - kolik pijete?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michael Müller napsal:
Wojtkingson napsal:
K životu nepotřebuješ miliony dalších věcí, který se stejně snažíš získat. Klidně mě oslovuj alkoholiku:D

Mně je dost jedno, kdo o co se snaží a kolik kdo čeho potřebuje nebo ne. Řeč nebyla o milionech potřebných věcí, ale o jedné konkretní, alkoholu. Z mé strany nic osobního, ze zkušenosti ale "potrefená husa nejvíc kope".

Psal jsem: K životu nepotřebuješ miliony dalších věcí, který se stejně snažíš získat. Kde si vzal potřebný věci z mýho příspěvku, to nevím. Jinak jo, když se to vezme kolem dokola tak celkem chlastám, takovej průměr mých vrstevníků. Je to každýho volba a každýho risk, jestli tomu propadne nebo ne...
Michael Müller

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Michael Müller napsal:
Wojtkingson napsal:
K životu nepotřebuješ miliony dalších věcí, který se stejně snažíš získat. Klidně mě oslovuj alkoholiku:D

Mně je dost jedno, kdo o co se snaží a kolik kdo čeho potřebuje nebo ne. Řeč nebyla o milionech potřebných věcí, ale o jedné konkretní, alkoholu. Z mé strany nic osobního, ze zkušenosti ale "potrefená husa nejvíc kope".

Psal jsem: K životu nepotřebuješ miliony dalších věcí, který se stejně snažíš získat. Kde si vzal potřebný věci z mýho příspěvku, to nevím. Jinak jo, když se to vezme kolem dokola tak celkem chlastám, takovej průměr mých vrstevníků. Je to každýho volba a každýho risk, jestli tomu propadne nebo ne...

Já to beru tak, že se člověk snaží o ty potřebné věci a pak teprve o ty další, ale v tomhle případě to je jedno a já jsem moc velký optimista co se týká lidí obecně. Mně osobně je jedno, jestli někdo pije, je nevěrný nebo pyšný. Není to o souzení druhých, je to o pojmenování problému, příčiny problému. Málokdo to nebere osobně, jsem na to zvyklý, je to standart. Je taky nesmysl vztahovat alkohol na svaly a jeho vliv na ně, když má vliv na celkové zdraví člověka obecně. Je to však opravdu každého osobní volba, proto taky lidé pijí i abstinují, lžou nebo mluví pravdu, zahýbají nebo zůstávají věrní, je to pořád dokola stejné. Nikdy se to nezmění, nemá smysl si nic nalhávat, stejně jako to nejpojmenovávat.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky záleží na tom, kdy už to je problém. Co byste řekli, že jsou první příznaky problému s alkoholem? Že ho člověk popíjí i sám, že ho vyhledává, že si ho nedokáže odepřít, že když pije tak si dá někdy i větší množství? Pro mě osobně je alkohol jako problém, když se bez něj člověk nedokáže bavit, nebo když ho popíjí sám doma, to bych řekl, že je takovej start k alkoholismu
Michael Müller

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Taky záleží na tom, kdy už to je problém. Co byste řekli, že jsou první příznaky problému s alkoholem? Že ho člověk popíjí i sám, že ho vyhledává, že si ho nedokáže odepřít, že když pije tak si dá někdy i větší množství? Pro mě osobně je alkohol jako problém, když se bez něj člověk nedokáže bavit, nebo když ho popíjí sám doma, to bych řekl, že je takovej start k alkoholismu

To je téma úplně jinam. Z hlediska psychiatrie je člověk abstinent-nepije vůbec a pak nastupují jednotlivá stadia alkoholismu. Obecná veřejnost to absolutně nebere, právě proto, že to vztahuje každý na sebe. A já přece alkoholik nejsem. Osobně se k tomu stavím tak, že alkohol k živou nepotřebuju, ale za abstinenta se nepovažuju. Stane se mi, že vypiju víc, jak 2dcl vína třeba na manželčiných 50tých nar. Je to tak jednou za rok, za dva i za tři, záleží, co se vyskytne. Ve svém pohledu jsem alkoholik, v pohledu ostatních třeba v práci, jsem abstinent. Taky jsem pyšný, to považuju za horší, než alkoholismus, ale svoje hříchy bych tady nerad rozebíral, jenom pro příklad.
mirormaster

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pane Mullere, jehovisti by z Vás měli radost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michael Müller

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirormaster napsal:
pane Mullere, jehovisti by z Vás měli radost.

Ze mne moc nikdo radost nemá, sektáři už vůbec ne. Já taky o lidskou přízeň nijak nestojím, jedu si podle svého. Ale sobě nelžu, nemám důvod. Byl bych blbec.
Bombay

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:

Stádia alkoholismu:
http://alkohol-alkoholismus.cz/clanky/faze-alkoholismu
cipinek

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já se nacházím stále v počáteční fázi, ale s výpadky poměti v době podnapilosti, chlastám 1 za 14 dní, ale fakt do plných, jsem totálně na sračky, vypiju tak 10-12 piv a 5-6 panáků vodky s džusem za celý večer a noc, nevím, jak se dostanu domů, atd., cucám se s neznámými ženami na tanečním parketu, nevím jak k nim přijdu, musí to být hrozné existence, asi jako já...
kubaz

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek pripominas mi do jedineho detailu me ve 14ti
cipinek

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
cipinek pripominas mi do jedineho detailu me ve 14ti

ale mě je 30
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bys už mohl mít trochu rozum :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Janze

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
To bys už mohl mít trochu rozum :-)

má - ví, co je dobrý
lalala

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:

když někdo popíjí doma, tak není alkoholik, ale tzv. kredenčák:)
je to docela dobrej sport
Bombay

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to já jsem už asi zcela usedlý.
Větší posezení (cca od 20 do 24 hodin, tak 4 piva a 3 panáky) mám asi jednou za čtvrt roku. Normál návštěva knajpy, to jest cca 2 pivka mám tak jednou za 14 dnů. Jinak doma se skoroženou bumbáme lahvinku vína a já si občas kopnu panáka lepšího pití (rumy, whiskey), co mám doma v baru. Je fakt, že pak je celkem problém snést tu "větší" akci.

To, že občas kopnu pivo u nějaké manuální práce, nebo u grilovačky nepočítám.
Luster

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem byl pred tejdnem asi po 3 tejdnech pustu..no a bylo z toho minimalne 10 dvojitejch jamesonu, piva asi jenom dve a nekolik cubalibre..nejspis tech jamesonu bylo jeste vic, protoze ten ucet fakt stal za to

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alkohol - kolik pijete? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: