|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 11:26 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Geroj napsal: | | ste koukali na špatnej stream, u mě to skončilo až teď, ještě tam oba mluvili a Briggs s pokorou vzdal čest vítězi, stejně tak Kličko, za to co Briggs ustál. dobrej fight. |
A ja som zas pozeral stream, kde Briggs vyhral k.o. v 3. kole.... |
si u toho žral marihuanoví koláčky ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 11:30 pm Předmět: |
|
|
a kdo nechce jít ještě spát, tak za chvíli videa z Golden Glory eventu u mě na webu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 11:34 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | a kdo nechce jít ještě spát, tak za chvíli videa z Golden Glory eventu u mě na webu. |
sem to videl dneska live na eurosportu, ale jenom Sakiho a Holzkena..nevis jestli nastoupil Cimrman? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 11:55 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Geroj napsal: | | a kdo nechce jít ještě spát, tak za chvíli videa z Golden Glory eventu u mě na webu. |
sem to videl dneska live na eurosportu, ale jenom Sakiho a Holzkena..nevis jestli nastoupil Cimrman? |
nenastoupil.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 11:57 pm Předmět: |
|
|
Klicky neporazi nikdo..Haye dopadne stejne.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 12:00 am Předmět: |
|
|
Klicky neporazi nikdo..Haye dopadne stejne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 9:51 am Předmět: |
|
|
Ufc 120, tak videl som Akiyamu aj Hardyho a oba slušné matche, hlavne to ko z co main eventu sa fakt povedlo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 10:02 am Předmět: |
|
|
Teď jsem se díval kolikátý je Briggs v žebříčku na boxrec.com, a je na 77. místě  To Kličkovi teda vybrali soupeře. Komedie...
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 10:09 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Ufc 120, tak videl som Akiyamu aj Hardyho a oba slušné matche, hlavne to ko z co main eventu sa fakt povedlo. |
mě teda moc nezaujali, ještě Condit vs. Hardy, budiž, ale jinak Akiyama s Bispingem, na to že to byl main event, už tak né zrovna oslnivě obsazenýho eventu (samozřejmě z našeho pohledu, angláni tam měli dost svých fighterů), tak nic moc. Bylo to takový statitický předvídatelný s obou stran.
Jinak největší tragédie byl Kongo vs. Browne.
z main eventu sem neviděl Hathawaye a ten první zápas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 10:10 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Teď jsem se díval kolikátý je Briggs v žebříčku na boxrec.com, a je na 77. místě To Kličkovi teda vybrali soupeře. Komedie... |
ale když ses díval teď ,tak se zřejmě projevila včerejší porážka na jeko rankingu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 10:29 am Předmět: |
|
|
UFC 125: Edgar vs. Maynard, Carwin vs. Nelson - to je jako vtip ?  Nelson je uz ted mrtvej
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 10:33 am Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | MalajskyTygr napsal: | Teď jsem se díval kolikátý je Briggs v žebříčku na boxrec.com, a je na 77. místě To Kličkovi teda vybrali soupeře. Komedie... |
ale když ses díval teď ,tak se zřejmě projevila včerejší porážka na jeko rankingu. |
Bohužel, ne. U jeho jména není po včerejšku žádný posun. To by tam byla šipka dolů.
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: po říjen 18, 2010 6:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po říjen 18, 2010 7:18 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Geroj napsal: | | MalajskyTygr napsal: | Teď jsem se díval kolikátý je Briggs v žebříčku na boxrec.com, a je na 77. místě To Kličkovi teda vybrali soupeře. Komedie... |
ale když ses díval teď ,tak se zřejmě projevila včerejší porážka na jeko rankingu. |
Bohužel, ne. U jeho jména není po včerejšku žádný posun. To by tam byla šipka dolů. |
jenze jako malokdo byl schopny vydrzet 12kol a nedostal K.O.Koho bys tam chtel dat?Zbyva uz jen Haye.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: st říjen 20, 2010 3:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|