|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 6:47 pm Předmět: |
|
|
Ja piju zasadne jen u prilezitosti. Tzn ze si nikdy nenaliju jen tak doma panaka nebo si neotevru pivo, ale kdyz nekam jdu, tak to neresim a piju normalne. Nastesi uz oproti drivejsku znam svoji miru a vim, kdy prestat (tzn dalsi panak by me uz polozil). Je pravda, ze kdyz jsem jeste bydlel na venkove, tak jsem chodili na zabavy kazdy tyden nekdy i dvou-fazovky a vydrzel jsem toho podstatne vice nez ted, kdy piju opravdu jen prilezitostne a spise nejake dobre vinko _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
myval

|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
hlad je převlečená žízeň, to nevíš?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 8:21 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem Karel a uz piju rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 12:40 am Předmět: |
|
|
Počáteční fáze alkoholismu, už asi 6 let:D Jsem pomalej v progresu xD _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 11:14 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Taky záleží na tom, kdy už to je problém. Co byste řekli, že jsou první příznaky problému s alkoholem? Že ho člověk popíjí i sám, že ho vyhledává, že si ho nedokáže odepřít, že když pije tak si dá někdy i větší množství? Pro mě osobně je alkohol jako problém, když se bez něj člověk nedokáže bavit, nebo když ho popíjí sám doma, to bych řekl, že je takovej start k alkoholismu |
Tak ja si kolikrat doma sam otevru lahev lepsiho vina a vychutnam si ho treba u filmu, nez se jdu opit s kamosama. Nevidim na tom nic spatneho.
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 11:31 am Předmět: |
|
|
Jelikož jsem jeden z mladší generace , tak se rád bavím. Chodím na diskotéky a priváty, kde se samožrejmě alkohol objevuje. Pít umim , agresivní nejsem a beru to spíš jako spestření života.
Krom zmiňovaných akcí si dám ještě v létě dobré české pivo u podívané na rugbyový zápas _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
V!per
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 11:45 am Předmět: |
|
|
na diskoteky chodim kazdy patek.. 5 piv + 5-8 panaku to vetsinou vychází (tequilla,metaxa,jagermaister)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 11:51 am Předmět: |
|
|
Jsem abstinent, alkohol mi nechutná (jen Frisco je celkem dobrý  ), ale když si jdem někam se třídou/kámošema sednout, tak si 1 pivko dám, ale jen kvůli tomu abych nekazil partu :) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 12:35 pm Předmět: |
|
|
Vyborne je Italske Fragolino, sice se tomu rika napoj pro holky, ale mne to chutna.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 12:41 pm Předmět: |
|
|
já už jsem si své vypil...naposledy jsem pil minulý rok a vůbec mi to nechybí
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | grogy napsal: | | já už jsem si své vypil ...naposledy jsem pil minulý rok a vůbec mi to nechybí |
to sem se musel podivat kolik ti je, kdyz tohle rikas |
já ti to sem klidně napíšu..16
asi mi nevěříš, ale fakt to tak je
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 12:55 pm Předmět: |
|
|
grogy ja ti verim, ze si to treba ted myslis _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|