|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 6:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
EpsteinBarr
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 7:07 pm Předmět: |
|
|
Zacapa je spicka. Ja skor preferujem konak, Hennessy Fine, ale ani VS nie je na zahodenie. Nikdy som si nemyslel, ze mozem povedat na vodku, ze super...ale standard platinum je super. A tiez nepoviem nie ani whisky, skotske single malt druhy, ako Laphroaig, paradicka
Ste ma tu naladili, nielen ze sa mi dnes nechcelo cvicit, ale moje kroky teraz smeruju k baru
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 7:12 pm Předmět: |
|
|
Laphroiga asi dorazím tento týden, mám už na dně. Je to Quarter Cask, takže silnější, na mě až moc. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 7:20 pm Předmět: |
|
|
Tak tato whisky je ozaj pre ludi, ktorí uz maju trosku vyhraneny vkus...a vedia, co im chuti.
Ja sa chystam na vianoce na Hennessy XO  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 7:21 pm Předmět: |
|
|
Pijem raz za mesiac s partiou, väčšinou kým nepadnem, a som vtedy zlý a agresívny, čo už... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
mirormaster
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 7:36 pm Předmět: |
|
|
Chlastám každej víkend. Svaly mi to nežere, tak proč si nedopřát kvalitní zábavy a kvalitních bab někde na zábavě než sedět doma na prdeli a prohlížet si Arnolda
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 7:37 pm Předmět: |
|
|
| mirormaster napsal: | | Chlastám každej víkend. Svaly mi to nežere, tak proč si nedopřát kvalitní zábavy a kvalitních bab někde na zábavě než sedět doma na prdeli a prohlížet si Arnolda |
+1
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | EpsteinBarr napsal: | | Nikdy som si nemyslel, ze mozem povedat na vodku, ze super...ale standard platinum je super. |
souhlas, taky nejsem moc vodkovej, ale tahle je super |
taky jsem ji miloval než jsem byl na Zakarpatské Ukrajině - chorticja či jak se to latinkou píše je zatím nej, jestli se k ní nějak dostanete, neváhejte a kupujte
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 9:55 pm Předmět: |
|
|
Tak od vánoc nová závislost.
Bombay gin, tonic, trocha citronu, led ... ideální pití kdekoliv a kamkoliv. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:03 pm Předmět: |
|
|
mas na mysli Bombay Saphire? ten je moooc dobrej, a videl si to slozeni ruznych bylinek, to je lecivo  ... btw: ten nick mas od toho nebo shoda nahod ? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:05 pm Předmět: |
|
|
Nick je od toho, ale tehdy jsem Bombay ještě moc nemusel. Dneska už vím, co mi chutná. Takže v domácím baru jsou krom slivky vždy 2-3 lahve whisky, 2-3 rumy a nějaký dobrý mixovadlo, jako třeba gin _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|