|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Velký Joe
|
Zaslal: po září 27, 2010 5:28 pm Předmět: |
|
|
Dik moc za tip , pač matka mi kupuje take trojuhelničky sem se dival na cenovku 22,90 a rejpe do mě že to je drahe atd.. jinak z toho lidlu budu kupovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
zzdenika

|
Zaslal: po září 27, 2010 5:50 pm Předmět: |
|
|
| Velký Joe napsal: | | Dik moc za tip , pač matka mi kupuje take trojuhelničky sem se dival na cenovku 22,90 a rejpe do mě že to je drahe atd.. jinak z toho lidlu budu kupovat. |
Kaufland nízkotučný za 9,90 - 250 g. někdy ještě lépe 500g za 13,90 - vždycky je na něj na chvíli akce...
Jinak jím ho samotnej - někdy s půlkou naběračky proteinu - důkladně prošlehám.
Přítel to pije ze shakeru s vodou, a nekdy s vodou a proteinem...
Dají se do toho dát ořechy, cukr, med, kakao... Variant je asi tak milion - asi jako s vločkama k snídani (s vodou, s mlíkem, s ananasem a jiným ovocem, atd :D :D )
|
|
| nahoru |
|
 |
Velký Joe
|
Zaslal: po září 27, 2010 6:56 pm Předmět: |
|
|
dik, ale problem je v tom že u nas kaufland nikde poblíž není až v těšíně tak budu muset kupovat ty lidlovky, a chtěl sme se zeptat jestli je to same jak bych rano v šest než pujdu do školy snědl tvaroh a veřer misto tvarohu děckou krupici:D sem se dival na obal tak to ma tak samo bilkovin a saharidu jako syrovatka mohl bych takhle nebo je efektivnějši dva tvarohy?
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: po září 27, 2010 7:01 pm Předmět: |
|
|
Nebo si kup nějakej Night protein, cenově to vyjde obdobně jako tvaroh a člověk si na nějakou dobu nemusí dělat starost s nákupem tvarohu. Pro lenochy jako já je to ideální. _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
Velký Joe
|
Zaslal: st září 29, 2010 2:50 pm Předmět: |
|
|
jo o tom jsem taky přemyšlel ,ale to si koupim aš k vanocum protože ted ještě nemužu normalně cvičit nohy , protože jsem měl kotnik zlomeny a ještě ho nesmim na 100% zatěžovat ,ale dik za typ:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sniper24

|
Zaslal: po říjen 11, 2010 10:49 pm Předmět: |
|
|
| Ivo2 napsal: | No ja to robím tak, že si dam do šejkra zo 4dl. mlieka {nizkot.} k tomu kremovy tvaroh 250g {100g:13biel., 11sach.1tuk} a do toho este za dve cajove lyzicky tangu to je ta sprostost co sa dava do vody namiesto sirupu je to v podstate umele sladidlo... rozšejkujem to a mam krásny jemný a hlavne chutný proteinak s tvarohu s pomarancovou alebo rybezlovou{podla toho aku ma prichut Tang} prichutou! A čo je najhlavnejsie mam to za 30sekunt vipite a obsahuje to dokopi: 45biel. , 45sach. a 4 tuku! |
Všechna čest, z počátku jsem z toho měl strach, ale musím uznat, že je to fakt pecka
|
|
| nahoru |
|
 |
Cone
|
|
| nahoru |
|
 |
BartoSKo
|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 6:23 pm Předmět: |
|
|
plnotucne kravske mlieko + plnotucny tvaroh riccota + gainer... ma to asi 1/2 kila a zerem to asi pol hodinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 7:53 pm Předmět: |
|
|
| BartoSKo napsal: | | plnotucne kravske mlieko + plnotucny tvaroh riccota + gainer... ma to asi 1/2 kila a zerem to asi pol hodinu | na noc?
|
|
| nahoru |
|
 |
BartoSKo
|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | BartoSKo napsal: | | plnotucne kravske mlieko + plnotucny tvaroh riccota + gainer... ma to asi 1/2 kila a zerem to asi pol hodinu | na noc? |
ale nie kazdy den :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 8:50 pm Předmět: |
|
|
každý deň ráno i pred spaním: pol tvarohu + 0,5l mlieka + kakaový prášok + kocka čokolády + vločky alebo ovocie niekedy do mixéra, krásny šejk a vypiť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 9:16 pm Předmět: |
|
|
tvaroh, 6 sladidel, kupa skořice, cca 500ml mléka, rozšlehat a vypít. za 10 vteřin to mám v sobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter77

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 10:18 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | tvaroh, 6 sladidel, kupa skořice, cca 500ml mléka, rozšlehat a vypít. za 10 vteřin to mám v sobě. |
Tak proč ty ingrediencie? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 10:28 pm Předmět: |
|
|
| Peter77 napsal: | | grogy napsal: | | tvaroh, 6 sladidel, kupa skořice, cca 500ml mléka, rozšlehat a vypít. za 10 vteřin to mám v sobě. |
Tak proč ty ingrediencie? :) |
protože bez nich by mi to nechutnalo i když to piju jen 10s tak mi to musí chutnat...minimálně mlíko bych tam dal..a to už zabere chviličku
|
|
| nahoru |
|
 |
Shamrock

|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 6:17 am Předmět: |
|
|
1) Na chut - tvaroh,mliko,banan,trosicku vanilkovyho cukru a skorice
2) funkcnost - tvaroh + voda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|