|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
buddyJohn

|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 9:36 am Předmět: |
|
|
reflex jsou spickova kvalita, ale taky jedna z nejvyssich cen na trhu
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 10:18 am Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | Čau máte někdo zkušenosti s Instant Whey od Reflex Nutrition, konkrétně příchuť čoko-mint, a jak je to s kvalitou suplementů od téhle firmy, nikdy jsem od nich nic neměl. |
Nejdoznacne spicka, cena = kvalita.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 10:33 am Předmět: |
|
|
Pokud ti jde o kvalitu a neni ti lito par kc si priplatit, tak jednoznacne reflex. Jen ta prichut coko mint mne prjde hrozna, ale to je vec nazoru... Celkove chut proteinu od Reflexu neni uplne nejlepsi napr. ve srovnani s Championem, ale rozhodne ne nejhorsi !! ovsem za to kvalita bude trochu nekde jinde. JInak pokud chces velmi chutny protein od Reflexu, tak existuje Instant Whey deluxe, coz je chutove o tridu vyse nez ostatni proteiny od Reflexu a je to vyrobeno predevsim za ucelem lepsi chuti (kvalita by mela zustat samozrejme zachovana) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 11:09 am Předmět: Reflex |
|
|
kamarad bere a nenecha na Reflex dopustit a je sním celkově spokojen,
A to ja do něho buším pořad , pojd na BSN ale on ne že je spokojen
Takže taky doporučim Reflex .
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 11:11 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Fexory napsal: | Čau máte někdo zkušenosti s Instant Whey od Reflex Nutrition, konkrétně příchuť čoko-mint, a jak je to s kvalitou suplementů od téhle firmy, nikdy jsem od nich nic neměl. |
Nejdoznacne spicka, cena = kvalita. |
Né vždy Tvá rovnice platí, je spousta suplementů, které na tohle nehrajou a opravdu to není pravidlem. V první řadě se vždy platí značka. Ten, kdo nemá jméno, si nikdy nemůže jen tak vyskakovat s cenami, protože by to nikdo nekupoval. Ale když máš zajištěnou kvalitní reklamu, jméno a dotyčné výrobky jsou kvalitní, není problém je nasadit někam výše. Tak je to u všeho, hlavně třeba v průmyslu s elektronikou, tam to platí dvojnásob.
Pokud se ale budeme bavit o Reflexu, patří mezi špičku mezi suplementy, i přesto, že ty ceny by mohly být určitě o kapku nižší. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 11:22 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | petr616 napsal: | | Fexory napsal: | Čau máte někdo zkušenosti s Instant Whey od Reflex Nutrition, konkrétně příchuť čoko-mint, a jak je to s kvalitou suplementů od téhle firmy, nikdy jsem od nich nic neměl. |
Nejdoznacne spicka, cena = kvalita. |
Né vždy Tvá rovnice platí, je spousta suplementů, které na tohle nehrajou a opravdu to není pravidlem. V první řadě se vždy platí značka. Ten, kdo nemá jméno, si nikdy nemůže jen tak vyskakovat s cenami, protože by to nikdo nekupoval. Ale když máš zajištěnou kvalitní reklamu, jméno a dotyčné výrobky jsou kvalitní, není problém je nasadit někam výše. Tak je to u všeho, hlavně třeba v průmyslu s elektronikou, tam to platí dvojnásob.
Pokud se ale budeme bavit o Reflexu, patří mezi špičku mezi suplementy, i přesto, že ty ceny by mohly být určitě o kapku nižší. |
souhlasím , rychlý a vystižný +
|
|
| nahoru |
|
 |
Václav Urban
|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 12:46 pm Předmět: |
|
|
čau chtel sem se zeptat na váš názor. Byl jsem asi u pěti lékařu a ptal sem se na proteinove suplementy a vsichni mi rekli ze velmi zatezuji ledviny a casem by mi zpusobili potize s travením a velmi tyto doplnky kritizovali. Ptal jsem se take jednoho trenera ktery tedy uz netrenuje (je to muj pribuzny) a taky mi rikal ze tyto doplnky jsou šmejdy ktere jsou popularni jenom diki reklame. Na druhou stranu tady na foru všichni tyto doplnky chvali ale to uz nepokladam za tak seriozni informaci. U všech výrobku je napsano ze prave jejich složení latek obsaženych v doplnku zajisti nejvetši narust hmoty. Co si o tom mam myslet? (este jsem proteinove doplnky neskusil) _________________ ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 1:04 pm Předmět: |
|
|
| Václav Urban napsal: | čau chtel sem se zeptat na váš názor. Byl jsem asi u pěti lékařu a ptal sem se na proteinove suplementy a vsichni mi rekli ze velmi zatezuji ledviny a casem by mi zpusobili potize s travením a velmi tyto doplnky kritizovali. Ptal jsem se take jednoho trenera ktery tedy uz netrenuje (je to muj pribuzny) a taky mi rikal ze tyto doplnky jsou šmejdy ktere jsou popularni jenom diki reklame. Na druhou stranu tady na foru všichni tyto doplnky chvali ale to uz nepokladam za tak seriozni informaci. U všech výrobku je napsano ze prave jejich složení latek obsaženych v doplnku zajisti nejvetši narust hmoty. Co si o tom mam myslet? (este jsem proteinove doplnky neskusil) |
každa chemie je svinstvo , bez doplnku v dnešním sportu nejde žít ,
jestli to jsou ty nebo ony nebo vitaminy či něco jineho . Ty dokroty pozdrav
a radši si nech poradit od kluka co se v životospravě dobře vyzna .
takove kecy že bys doplnky nemněl brat vubec nevnímej ,
jestli ti mužu poradit , zaloř si topic a přímo tam rozepiš co a jak a neboj kluci tady ti radi poradi a jsou tady i odbornici přes vyživu ,
Jinak za mně !! bez doplnku bych nežil
|
|
| nahoru |
|
 |
buddyJohn

|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Václav Urban napsal: | čau chtel sem se zeptat na váš názor. Byl jsem asi u pěti lékařu a ptal sem se na proteinove suplementy a vsichni mi rekli ze velmi zatezuji ledviny a casem by mi zpusobili potize s travením a velmi tyto doplnky kritizovali. Ptal jsem se take jednoho trenera ktery tedy uz netrenuje (je to muj pribuzny) a taky mi rikal ze tyto doplnky jsou šmejdy ktere jsou popularni jenom diki reklame. Na druhou stranu tady na foru všichni tyto doplnky chvali ale to uz nepokladam za tak seriozni informaci. U všech výrobku je napsano ze prave jejich složení latek obsaženych v doplnku zajisti nejvetši narust hmoty. Co si o tom mam myslet? (este jsem proteinove doplnky neskusil) |
nevim co ti presne rekli, ale je to hodne obecne receno, to je jako kdybych rekl, ze alkohol je spatny, ano je ale v mensich davkach je naopak prospesny
nejde ani tak o suplementy, jako o nadmerny prijem bilkovin, ktery zatezuje ledviny, uz to ted asi nenajdu, ale videl sem vyjadreni jednoho predniho ceskeho gastroenterologa k otazce bilkovin u kulturistu a rikal, ze 1,5g-2g/1kg telesne hmotnosti je v poradku pri silovych sportech, pokud bys to do sebe ladoval jen tak a nic nedelal, tak telo potom musi nespotrebovane aminokyseliny vyloucit a jsme u tech ledvin
tady je pekny clanek od odbornika
http://www.behej.com/clanek/1031-doplnky-stravy-bilkoviny-a-aminokyseliny
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: po říjen 25, 2010 1:22 pm Předmět: |
|
|
Určitě jde o to, za jakým účlem je využíváš a kolik suplementů bereš. Pokud dáváš hodně bílkovin tak asi ledviny zatěžují, ale pokud přiměřeně dle známého 2g/Kg tak určitě na a právě naopak. Myslím že nejleší bude pokud zkusíš účinek na sobě, pokud ti svaly porostou tak poznáš že fungují, pokud neporostou tak děláš něco špatně, protože stejně fungují :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: po říjen 25, 2010 1:25 pm Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: | | Koupil jsem teď actions whey protein 85, co si oněm myslíte? |
Asi mi nikdo neodpoví, ale četl jsem ten článek na ronnie o tomhle proteinu a docela mě zaujal, už jste ho tedy někdo zkoušel? Mám banánovou příchuť, tu znám, takže o té prosím ne:-D spíše mě zajímá kolik ste nabrali svalů a jak šla síla nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Václav Urban napsal: | | čau chtel sem se zeptat na váš názor. Byl jsem asi u pěti lékařu a ptal sem se na proteinove suplementy a vsichni mi rekli ze velmi zatezuji ledviny a casem by mi zpusobili potize s travením a velmi tyto doplnky kritizovali. |
sem byl u strycka G a ten my rekl:
| citace: | ... Anorganická, zvláště syntetická léčiva svými vedlejšími účinky naopak práh imunitního systému snižují a dál znečišťují celý organizmus a následně zatěžují ledviny a játra,...
... je vhodné pít vysoce nebo středně mineralizované vody (výrobci tento údaj píší na etiketu), které doplní úbytek minerálních látek. Nejsou vhodné pro běžný pitný režim, protože zatěžují ledviny ...
...V případě nedostatku vody čerpají ledviny co nejvíce vody zpět do krve. Vylučovaná moč je koncentrovanější. Toto zpětné čerpání vody a minerálů ledviny zatěžuje...
... Neorganický vápník z různých přípravků (Dolomit a jiné tablety) velmi zatěžuje ledviny ...
...Rtuť (Hg) – je všudypřítomná a za posledních 100let se jí díky průmyslu dostalo další nezanedbatelné množství do životního prostředí, výrazným zdrojem jsou amalgámové výplně. Rtuť je prokazatelně neurotoxická, poškozuje mozek a nervový systém, taktéž přes hypofýzu hormonální systém. Zatěžuje ledviny...
... Ke zmíněné rovnováze přispívá i naše strava, a proto je vhodné konzumovat více rostlinných produktů než živočišných, jež svými zplodinami z přeměny látkové zatěžují ledviny a mají vliv na pH krve...
... Sůl velmi zatěžuje ledviny a celý organismus (zvýšená hypertenze)...
... Ájurvéda nedoporučuje vypít 2 l tekutin denně, protože příliš velké množství tekutin zatěžuje ledviny, zavodňuje organismus a zpomaluje metabolismus...
...Především analgetika, tedy léky proti bolesti, zatěžují ledviny... |
pokud nechces aby ti potraviny priliz nezatezovali ogranismus, tak doufam nenakupujes v Lidl_u, Kauflandu a pod. 80% toho co prodavaj urcite neco nekde "prilez zatezuje" ... proto je to levne ...
dneska i dejchat "cisty" vzduch urcite neco zatezuje ...
chovej se dle dnesnich pravidel zdrave ... a za 20 let zjistis, ze to nebylo zdrave ..
sry, ale musel sem ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Stronger
|
Zaslal: po říjen 25, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
Zdravim chtěl bych se zeptat jak správně dávkovat protein mám doma 80ku
nějakých 82g proteinu ve 100g na pixle je napsano davkovat 100g na jednu dávku a na internetu sem se někde dočetl že tělo maximalně vstřebá 40g bilkovin najednou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Stronger napsal: | Zdravim chtěl bych se zeptat jak správně dávkovat protein mám doma 80ku
nějakých 82g proteinu ve 100g na pixle je napsano davkovat 100g na jednu dávku a na internetu sem se někde dočetl že tělo maximalně vstřebá 40g bilkovin najednou. |
Univerzální rada neexistuje, ale 100g je podle mě moc, max. tak 50g na jednu dávku pro normálního cvičence...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|