Takhle se chodí na hokej v Havířově. Podotýkám, že jde o 3. nejvyšší soutěž a šlo o úplně normální ligový zápas (výhra 5:2 nad Přerovem). Celá děkovačka pak trvala nějakých 20 minut.
Ani ne tak jako málo peněz, ale posrané vedení, které celý havířovský hokej vytunelovalo. V minulé sezóně ani nedohráli soutěž, ale teď to vzal do rukou Potočný (ex GM z Orlové) a vypadá to konečně dobře, hrajou hráči se vztahem k městu atd. Co zápas, to derby a vrací mně to do doby, kdy chodil plný dům. :-) Ve čtvrtek jedem do Orlové, to bude parádní, vyhecované derby.
byl jsem zase cvicit (a potkal jsem po strasne dlouhe dobe Pomana)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
cekal sem, ze se ti to bude libit... si me inspiroval tou Vychodnou Vysokou, ale nelibilo se me, ze tam slo tolik lidi po turisticke... tak sme to strihli z druhe strany zlabem pod Bradavici, a po hrebenu pres Kupolu az Na Vychodnou... zlab vypadal sice kurevsky strme ze spodu ale prijatelne.. mno na vrchu uz sme meli co delat, troska lezeni, nemit cepin a lano kteryma sme pak vytahly samostatne batohy tak nevim jak by to dopadlo, protoze navrat dolu byl vpodstate nemozny ... dalsi den sem chtel stihnout jeste Maly Ladovy Stit ale nepovedlo se nezbyl cas.. tak si ho necham na jaro...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru