|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marky V.

|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 12:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
badevil

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 2:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 2:33 pm Předmět: |
|
|
Videl jsem ten Machete a celkem blbost, me uz ani ten trailer nezaujal a cely film to jen potvrdil. Proste jen takova oddechovka na jeden vecer, z nudy jsem se ani nedodival.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 2:54 pm Předmět: |
|
|
red je brutalni sracka dival jsem se na to pul hodiny vypl jsem to, druhej den jsem pokracoval a za 10 minut jsem to smazal
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 3:03 pm Předmět: |
|
|
Z posledních let a xdesítek filmů za ně zhlédnutých mě skutečně zaujali nasledující: Moon, Funny Games U.S.A, Prokletý ostrov
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 4:28 pm Předmět: |
|
|
ja mam pocit, ze ste Machetu moc nepochopili..to se ani nesnazi tvarit jako seriozni film s dumyslnou zapletkou a neuveritelnym vyvrcholenim na konci  tady de o ty scenky a postavy..ale proste kdo to tam nevidi, tak to nepochopi, nema cenu to rozebirat.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 4:49 pm Předmět: |
|
|
pokud chci skouknout film, tak koukam na to kdo to delal. no a Machete delal Robert Rodriguez a vim ze tocil napr. Grindhouse: Planeta Teror nebo Sin City. clovek pak aspon vi, co muze od filmu ocekavat ... jit naslepo do podobnych veci neni pro neznale to nejlepsi ...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | ja mam pocit, ze ste Machetu moc nepochopili..to se ani nesnazi tvarit jako seriozni film s dumyslnou zapletkou a neuveritelnym vyvrcholenim na konci tady de o ty scenky a postavy..ale proste kdo to tam nevidi, tak to nepochopi, nema cenu to rozebirat.. |
Pochopil jsem to, brutalni scenky a trochu styl, ktery cely film provazi se mne jako jedine libilo. Ale to je proste malo. Celkove ten film byla jak rikam takova jednohubka, ktera se rychle vypari. Navic jsem vic cekal od toho Treja, jako hlavni postava mne moc nesedl. Ale nektere ty krvave scenky staly za to (streva venku pouzita jako provaz XD ) Treba jiny (podobny) film od Rodrigueze Od soumraku do usvitu naopak radim mezi sve nejoblibenejsi kultovni filmy, hlavne teda prvni pulka filmu byla na urovni toho nejlepsiho z Pulp Fiction.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 6:23 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Navic jsem vic cekal od toho Treja, jako hlavni postava mne moc nesedl. |
POMO: | citace: | | Hviezdou Machete nie je Danny Trejo – Mačeta, a dokonca ani Danny Trejo – záhradník :-) Ten týpek, hoci naňho čoby skultovnenú hereckú legendu jedného subžánru nedám dopustiť, proste nevie hrať – vie sa iba xichtiť. |
asi tak....
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út listopad 02, 2010 8:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: út listopad 02, 2010 11:48 am Předmět: Re: Román pro muže |
|
|
Machette don´t text
Machette neesemeskuje. Vy to vůbec nedáváte ten film, za chvilku z toho budou kultovní hlášky. Red je teda trošku horší, jsou to hraný komiksy, každej má jiný vkus. Každopádně kdo to bere vážně, tak splače nad výdělkem. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út listopad 02, 2010 12:03 pm Předmět: Re: Román pro muže |
|
|
| katushka napsal: | Román pro muže
kdopak z vás ho viděl? co na něj říkáte? |
Jako osmnáctiletému klukovi se mi to líbilo, spousta hlášek, oproti románu pro ženy je to luxusní záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: út listopad 02, 2010 1:05 pm Předmět: |
|
|
Je to postavené na Donutilovi,kdo ho má rád,tak se mu to může líbit,kdo ho nemusí,možná nebude nadšený
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|