Do jisté míry máš pravdu, ale na druhou stranu se do tý diskuse výsledkem pochlubí jenom ten, kdo dosáhl slušných bodů. Stejně tak i v tomhle topicu. Nebo myslíš, že se někdo bude chlubit tím, že mu to nevyšlo a udělal jenom 5-6 bodů?
To je mi jasné. Já spíše narážel na to, že většina lidí o samotné logice neví vlastně vůbec nic a slova jako konjunkce, disjunkce, implikace a ekvivalence jim nic neříkají. Stačí dát těžší příklad pro názornost a jsou z toho v prdeli. Ale nezastávám názor, že člověk s 2-3 body je nějak méněcenný. Prostě logika není jeho silná stránka. Co si budeme nalhávat, každý je špatný v něčem jiném, jen někteří to umí lépe shovávat popřípadě lhát. Já se přiznám, že jsem levý úplně na všechno, takže začínám zvažovat politickou kariéru
Masakr video.. jinak hodiny za 12 mega jsou to luxusní, ale co je podle mě ještě lepší vtip, je každoročních 700 000 jedné firmě na údržbu (ony ty hodiny podle mě nebyly až tak nepromyšlený počin )
Masakr video.. jinak hodiny za 12 mega jsou to luxusní, ale co je podle mě ještě lepší vtip, je každoročních 700 000 jedné firmě na údržbu (ony ty hodiny podle mě nebyly až tak nepromyšlený počin )
Myslim že ten frajer po tom rozhovoru nevěděl ani jak se jmenuje
Myslim že ten frajer po tom rozhovoru nevěděl ani jak se jmenuje .. "No to vám řeknu přesně, jmenuju se Michal .. teda Martin .. jó, já si to zkontroluju v občance ..takže Michal"... "myslíte Martin?"
To za těch 12 mega a 700 tisíc ročně bych si tam aji lehl pod beton a nechal koukat mojeho pinďoura který by fungoval jako sluneční hodiny..a možná bych to udělal i za 10 mega
Ale měl pravdu - on nekradl, takže si píská a klidně na ty policajty počká. Holka se okamžitě vypařila, protože ta už by z toho problém mohla mít.
_________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
Myslim že ten frajer po tom rozhovoru nevěděl ani jak se jmenuje .. "No to vám řeknu přesně, jmenuju se Michal .. teda Martin .. jó, já si to zkontroluju v občance ..takže Michal"... "myslíte Martin?"
Nedávno jsem byl v Brně a říkám si: "Co to je za obří penis?" A ono to prý má ukazova čas No, za 12 000 000,- ta mohlo být něco lepšího a nebo ty prachy mohli vrazit jinam.
_________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru