teda, ziram. Nechces tam pridat techniku abys dal vic?
edit: i kdyz, jak se tak divam na ty strongmansky videa co tam mas, tak asi tohle je technicky podobny ty klade, takze vzperacska technika by ti v tom k nicemu moc nebyla.
_________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
PS : a ted si vem, že u u generálek státních maturit vypadlo 48% lidí z matematiky, což je skoro každej druhej ...vcelku zajímavé, když je latka pro splnění nastavena na pouhých 33%
teda, ziram. Nechces tam pridat techniku abys dal vic?
edit: i kdyz, jak se tak divam na ty strongmansky videa co tam mas, tak asi tohle je technicky podobny ty klade, takze vzperacska technika by ti v tom k nicemu moc nebyla.
děkuji... no hodila by se... ale bojim se opdlézt pod tu činku :) ale alespoň ten výraz bych mohl dělat jednodušeji :)
tak to jsi dobrej, co jsem se ptal, tak vetsina lidi co znam to bud neudelala nebo o tom nechteli mluvit - takze to taky neudelali:D
Měl jsem to docela na hranici, u všeho tak 55-70%. Minimum pro splnění testů pro ČJ a cizí jazyk musí být cca. 40-45%. U matematiky stačí dokonce 33%.
Jinak jsem na učebním oboru s maturitou
ja jsem videl tu matiku na netu a zdala se mi hrozne jednoducha, ale my meli hodne dobrou na stredni, takze to nemuzu soudit takhle. ale nelibi se mi forma tech testu...je to jak scia a jsou lidi, kteri na to proste nemaji bunky a nenapisou to...navic prave ty scia slouzili pro nejaky porovnani, nemusi se zavadet statni maturita...jediny co se stane, ze ji ted mozna bude mit min lidi...jak napovedela ta generalka:D
Úspešnost u všeho okolo 80%, u AJ - písmená část 94,4 %
_________________ "You Got a Dream... You Gotta Protect It. People Can't Do Somethin' Themselves, They Wanna Tell You You Can't Do It. If You Want Somethin', Go Get It."
tak to jsi dobrej, co jsem se ptal, tak vetsina lidi co znam to bud neudelala nebo o tom nechteli mluvit - takze to taky neudelali:D
Měl jsem to docela na hranici, u všeho tak 55-70%. Minimum pro splnění testů pro ČJ a cizí jazyk musí být cca. 40-45%. U matematiky stačí dokonce 33%.
Jinak jsem na učebním oboru s maturitou
To si děláš prdel? Stačí fakt jen 33%???
jo, je to fakt hodně málo, ale když si vezmeš že na 4 z matiky ti stačí 1 příklad ze 3, tak to vyjde nastejno, při nejmenším bude mít aspoň student z gymplu nebo z učňáku s maturitou stejnou čtyřku..
Střední odborné učiliště, je tam jenom jeden maturitní obor tj. Obchodník, tak ten. Zbytek jsou učební obory...
_________________ "You Got a Dream... You Gotta Protect It. People Can't Do Somethin' Themselves, They Wanna Tell You You Can't Do It. If You Want Somethin', Go Get It."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru