|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pr0

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JOga

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 6:06 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | bude z něho prodavač v obchodě s maturitou , coby z něho mělo být , někdo ty pikolíky dělat musí |
nádherně si to napsal
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 6:07 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | Ty ve chlapi co z vás bude, když leze na obory typu výpočetní technika, obchodník atd...? |
A co bude stebe, ty hvězdo?
| kód: | | Absolvent se může uplatnit v řadě oborů souvisejících s výpočetní technikou, ale díky ekonomickým a právnickým základům je rovněž připraven stát se samostatným podnikatelem či pracovat na ekonomickém úseku podniků a úřadů. |
Jinak ještě berem: html,javascript, corel, flash, adresaci, atd. takže nevim no frajere.
|
|
| nahoru |
|
 |
pr0

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 6:16 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | jestli děláš html,javu apod. tak to uz musis byt davno za vodou ne ? v tomhle ja zacal podnikat uz ve 14ti rokách a nechtěj vidět moje výplatní pásky |
No to se učíme ve škole, budem stoho maturat, berem i sítě (adresace,síťové služby,...), takže by ze mě mohl být i správce sítě.
To jsem zvědavej sčim přijde věčně namachrovanej JOga.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | kubaz napsal: | jestli děláš html,javu apod. tak to uz musis byt davno za vodou ne ? v tomhle ja zacal podnikat uz ve 14ti rokách a nechtěj vidět moje výplatní pásky |
No to se učíme ve škole, budem stoho maturat, berem i sítě (adresace,síťové služby,...), takže by ze mě mohl být i správce sítě.
To jsem zvědavej sčim přijde věčně namachrovanej JOga. |
v tomhle je strasnej rozdil se to ucit a ucit :))
tam jsou leta praxe mas pravy cas na to rozjizdet si prvni projekty , takze po hlave do toho , protoze jak vyjdes stredni a budes mit maturitu a budes umet akorat to co te nauci ve skole coz je tak 10% toho , co potrebujes , tak te poslou do rite
joga je bukanyr jak ma byt ale tentokrat ma fakt pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 6:19 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: |
| kód: | | Absolvent se může uplatnit v řadě oborů souvisejících s výpočetní technikou, ale díky ekonomickým a právnickým základům je rovněž připraven stát se samostatným podnikatelem či pracovat na ekonomickém úseku podniků a úřadů. |
Jinak ještě berem: html,javascript, corel, flash, adresaci, atd. takže nevim no frajere. |
To hlavně nezapomen ukázat svýmu budoucímu zaměstnavateli, až se budeš ucházet o místo
PS : díváš se vůbec někdy na úřad práce?
| NUMM3R™ napsal: |
A co bude stebe, ty hvězdo? |
obsluha CNC strojů ....po maturitě si chci kdekoliv ve firmě zabývající se CNC obrábění udělat roční praxy, po té půjdu dělat nastálo do německa, 30-40tis. měsíční plat pohoda vid
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 6:20 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | jestli děláš html,javu apod. tak to uz musis byt davno za vodou ne ? v tomhle ja zacal podnikat uz ve 14ti rokách a nechtěj vidět moje výplatní pásky | Kubaz, ukaž nějaký svůj realizovaný projekt.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 6:21 pm Předmět: |
|
|
To jsem rád, že máš tak krasné výhledy do budoucnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 6:22 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | jestli děláš html,javu apod. tak to uz musis byt davno za vodou ne ? v tomhle ja zacal podnikat uz ve 14ti rokách a nechtěj vidět moje výplatní pásky |
html ? kdo dneska neumi html ? jestli vydelavas ohromny castky psanim html, tak te musi najimat nejakej blbec... v cem pracujes ty ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
kdo mluvil o html :) php,sql,java,python ..
ale to uz nedelam ted spis burza , komodity , akcie , to je zajimavejsi
ps : rozhodne si tu nechci s nikym merit pindika , tak se vratme k tem skolam :)
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | kdo mluvil o html :) php,sql,java,python ..
ale to uz nedelam ted spis burza , komodity , akcie , to je zajimavejsi |
precti si svuj predchozi prispevek... a urcite se muzes prezentovat nejakou hezkou strankou v php co jsi kdysi, kdyz jsi jeste na burze neobchodoval, napsal, ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 6:34 pm Předmět: |
|
|
| witus napsal: | | kubaz napsal: | kdo mluvil o html :) php,sql,java,python ..
ale to uz nedelam ted spis burza , komodity , akcie , to je zajimavejsi |
precti si svuj predchozi prispevek... a urcite se muzes prezentovat nejakou hezkou strankou v php co jsi kdysi, kdyz jsi jeste na burze neobchodoval, napsal, ne ? |
byly to projekty výdělečné z reklam samozřejmě , podílel jsem se na tvorbě stránek iserialy.sk , ještě bývalé stránky mp3ky.net dokud to měla naše stará parta , a trosku i soucasna spoluprace na svetmp3.net .. takze asi vite v jakem odvetvi , ale to uz me vazne nebavi , ted je to spis oddeleni tech burz , soucasne se vezu na zlatu , doufejme ze prolomi hranici 1400 usd za trojskou unci poté 1500 , ale to se uvidí časem ..
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 6:43 pm Předmět: |
|
|
a k těm školám .. fakt nechci vidět co bude z těch vyučených dělníků a obchodníku apod .. všichni spláčou .. že se neučili už na tý blbý základce , je jasný , že jeden z deseti se možná chytne udělá si svojí firmu a bude za vodou .. ale zbytek budou kopat kanály a nebo dělat v tescu .. ale to se taky dá říct o těch co udělaj maturitu klidně i výšku a pak sou stejně neschopní si něco najít .. je to různý .. prostě člověk se musí umět otáčet
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|