Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 488, 489, 490 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pr0

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
pr0 napsal:
Střední odborné učiliště, je tam jenom jeden maturitní obor tj. Obchodník, tak ten. Zbytek jsou učební obory...

Nechci tě zklamat, ale je to obor totálně na hovno

Tak to mi neříkáš nic novýho . Po praxi v Tescu v lahůdkách, jsem ztratil veškerý iluze...

Naposledy upravil pr0 dne čt listopad 04, 2010 6:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JOga

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
bude z něho prodavač v obchodě s maturitou , coby z něho mělo být , někdo ty pikolíky dělat musí

nádherně si to napsal
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Ty ve chlapi co z vás bude, když leze na obory typu výpočetní technika, obchodník atd...?

A co bude stebe, ty hvězdo?

kód:
Absolvent se může uplatnit v řadě oborů souvisejících s výpočetní technikou, ale díky ekonomickým a právnickým základům je rovněž připraven stát se samostatným podnikatelem či pracovat na ekonomickém úseku podniků a úřadů.

Jinak ještě berem: html,javascript, corel, flash, adresaci, atd. takže nevim no frajere.
pr0

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Ty ve chlapi co z vás bude, když leze na obory typu výpočetní technika, obchodník atd...?

Byl jsem mladej a blbej, proto nechci skončit v Tescu a chci jít dál studovat...

Naposledy upravil pr0 dne pá listopad 05, 2010 3:48 pm, celkově upraveno 1 krát
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli děláš html,javu apod. tak to uz musis byt davno za vodou ne ? v tomhle ja zacal podnikat uz ve 14ti rokách a nechtěj vidět moje výplatní pásky
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
jestli děláš html,javu apod. tak to uz musis byt davno za vodou ne ? v tomhle ja zacal podnikat uz ve 14ti rokách a nechtěj vidět moje výplatní pásky

No to se učíme ve škole, budem stoho maturat, berem i sítě (adresace,síťové služby,...), takže by ze mě mohl být i správce sítě.

To jsem zvědavej sčim přijde věčně namachrovanej JOga.
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
kubaz napsal:

No to se učíme ve škole, budem stoho maturat, berem i sítě (adresace,síťové služby,...), takže by ze mě mohl být i správce sítě.

To jsem zvědavej sčim přijde věčně namachrovanej JOga.

v tomhle je strasnej rozdil se to ucit a ucit :))

tam jsou leta praxe mas pravy cas na to rozjizdet si prvni projekty , takze po hlave do toho , protoze jak vyjdes stredni a budes mit maturitu a budes umet akorat to co te nauci ve skole coz je tak 10% toho , co potrebujes , tak te poslou do rite

joga je bukanyr jak ma byt ale tentokrat ma fakt pravdu
JOga

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:

kód:
Absolvent se může uplatnit v řadě oborů souvisejících s výpočetní technikou, ale díky ekonomickým a právnickým základům je rovněž připraven stát se samostatným podnikatelem či pracovat na ekonomickém úseku podniků a úřadů.

Jinak ještě berem: html,javascript, corel, flash, adresaci, atd. takže nevim no frajere.

To hlavně nezapomen ukázat svýmu budoucímu zaměstnavateli, až se budeš ucházet o místo

PS : díváš se vůbec někdy na úřad práce?

NUMM3R™ napsal:

A co bude stebe, ty hvězdo?

obsluha CNC strojů ....po maturitě si chci kdekoliv ve firmě zabývající se CNC obrábění udělat roční praxy, po té půjdu dělat nastálo do německa, 30-40tis. měsíční plat pohoda vid
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Kubaz, ukaž nějaký svůj realizovaný projekt.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem rád, že máš tak krasné výhledy do budoucnosti.
witus

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

html ? kdo dneska neumi html ? jestli vydelavas ohromny castky psanim html, tak te musi najimat nejakej blbec... v cem pracujes ty ?
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdo mluvil o html :) php,sql,java,python ..

ale to uz nedelam ted spis burza , komodity , akcie , to je zajimavejsi

ps : rozhodne si tu nechci s nikym merit pindika , tak se vratme k tem skolam :)
witus

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

precti si svuj predchozi prispevek... a urcite se muzes prezentovat nejakou hezkou strankou v php co jsi kdysi, kdyz jsi jeste na burze neobchodoval, napsal, ne ?
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

witus napsal:
kubaz napsal:

precti si svuj predchozi prispevek... a urcite se muzes prezentovat nejakou hezkou strankou v php co jsi kdysi, kdyz jsi jeste na burze neobchodoval, napsal, ne ?

byly to projekty výdělečné z reklam samozřejmě , podílel jsem se na tvorbě stránek iserialy.sk , ještě bývalé stránky mp3ky.net dokud to měla naše stará parta , a trosku i soucasna spoluprace na svetmp3.net .. takze asi vite v jakem odvetvi , ale to uz me vazne nebavi , ted je to spis oddeleni tech burz , soucasne se vezu na zlatu , doufejme ze prolomi hranici 1400 usd za trojskou unci poté 1500 , ale to se uvidí časem ..
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a k těm školám .. fakt nechci vidět co bude z těch vyučených dělníků a obchodníku apod .. všichni spláčou .. že se neučili už na tý blbý základce , je jasný , že jeden z deseti se možná chytne udělá si svojí firmu a bude za vodou .. ale zbytek budou kopat kanály a nebo dělat v tescu .. ale to se taky dá říct o těch co udělaj maturitu klidně i výšku a pak sou stejně neschopní si něco najít .. je to různý .. prostě člověk se musí umět otáčet

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 488, 489, 490 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: