Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 489, 490, 491 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
kdo mluvil o html :) php,sql,java,python ..

ale to uz nedelam ted spis burza , komodity , akcie , to je zajimavejsi

ps : rozhodne si tu nechci s nikym merit pindika , tak se vratme k tem skolam :)
Ne? Jenže přesně takhle to vypadá... :-)

P.S. Vyjmenovat programovací jazyky zvládnu také.
P.P.S. Špičkoví programátoři mají určitě hezké výplatní pásky, ale z iserialy.sk (mimochodem vrchol hnusu) nebo podobných "klikni mi na reklamu" projektů to rozhodně nebude...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

iserialy.sk ted uz vlastni majitel , ktery nevi , ktera bije , je to odkoupene asi pred pul rokem .. predtim to rok slapalo opravdu hezky a vydelky tam byly neprimo umerne tomu , kolik prace to vydalo

uznavam , ze jsem vety prezentoval trosku jinak , nez bych je rad vyslovil , za to se omlouvam , nicmene jsem tim chtel poukazat na nic jineho , ze i clovek , ktery ve skole nevi , ktera bije si dokaze vytvorit vlastni byznys , kdyz se toho neboji a dokaze si sehnat kontakty ale to preci vsichni dobre vime ale zaroven to muze byt i naopak ..
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
soucasne se vezu na zlatu , doufejme ze prolomi hranici 1400 usd za trojskou unci poté 1500 , ale to se uvidí časem ..

Kdy si otevřel pozici, kde máš stop loss, kde take profit a jak velkou máš páku?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proboha - doufám, že ty příspěvky o několik postů nahoře píšou teenageři a ne dospělí lidé
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
kubaz napsal:
soucasne se vezu na zlatu , doufejme ze prolomi hranici 1400 usd za trojskou unci poté 1500 , ale to se uvidí časem ..

Kdy si otevřel pozici, kde máš stop loss, kde take profit a jak velkou máš páku?

vstupoval sem docela pozde to me mrzi na nejakych dvanacti kilech na zacatku července 2010 , stop loss sem daval pod 1165 , take profit lehce nad 1400 , pote dokoupit dále ale moc tomu nevěřím , páka byla nějakých 34:1
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
iserialy.sk ted uz vlastni majitel , ktery nevi , ktera bije , je to odkoupene asi pred pul rokem .. predtim to rok slapalo opravdu hezky a vydelky tam byly neprimo umerne tomu , kolik prace to vydalo

uznavam , ze jsem vety prezentoval trosku jinak , nez bych je rad vyslovil , za to se omlouvam , nicmene jsem tim chtel poukazat na nic jineho , ze i clovek , ktery ve skole nevi , ktera bije si dokaze vytvorit vlastni byznys , kdyz se toho neboji a dokaze si sehnat kontakty ale to preci vsichni dobre vime ale zaroven to muze byt i naopak ..
Jo, kdysi se streamovalo (dokud to nezatrhli :-) ), teď tam naskočí nesmyslný search odkaz na hellspy. :-)

Ok, nemám v úmyslu se hádat, ale protože mně to taky trošku živí, tak jsem se chtěl něco nového přiučit.
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně , ještě nedávno antipiratska strana relativně nedělala problémy ..... ale jakmile se zacal majitel trosku ohánět právy , tak ho smazali a byznys nám skončil ze dne na den .

Naposledy upravil kubaz dne čt listopad 04, 2010 8:27 pm, celkově upraveno 1 krát
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
MalajskyTygr napsal:
kubaz napsal:

vstupoval sem docela pozde to me mrzi na nejakych dvanacti kilech na zacatku července 2010 , stop loss sem daval pod 1165 , take profit lehce nad 1400 , pote dokoupit dále ale moc tomu nevěřím , páka byla nějakých 34:1

Teď se dívám že 28. července to spadlo až na 1157. To jak jsi zachránil?
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28. července ? to mi nějak nesedí na tohle datum

jakou pouzivas platformu ? a co broker , mas nejakyho dlouholetyho spolehlivyho ? vezes se ted na něčem ? co říkáš na alcou , po uzavření vypadali dost slibně .
slevac

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Kubaz:Vidím,že víš kulový.Nevím,proč by měl být obchodník zrovna v tescu.Víš ,co je to vůbec obchodník?Je firma,která něco vyrábí a má obchodníky.kteří se starají o odbyt,jednají se zákazníky z různých koutů země atd.Omlouvá tě,že jsi mladej.Jinak obchodník nejsem,pracuji v úplně jiném odvětví.
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale my jsme se tady bavily o tom , co bude z těch , co udělají výuční obory typu OBCHODNÍK atd ...
pr0

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole, v dnešní době si nemužeš být jistý ničím, ať máš obchodní akademii nebo jseš vyučenej prodavač (pokud je řeč o SŠ). Řešily se tady statní maturity a né jakej je kubaz machr, nazdar.
riker

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

byl jsem po (odhadem) pulrocni pauze behat a vypada to ze moje fyzicka neni v tak katastrofalnim stavu jak jsem se obaval...
Seva98

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po 2 neuspesnych pokusech jsem se rozhodl zakoupit teplomer do masa a konecne se mi povedl pefrektni Roastbeef

https://www.zonetraininglog.com
300lbs

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmmmm dal bych si....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 489, 490, 491 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: