Na Eurosportu davali zaznamy z World Strongest Man Series, jeden myslim pred dvema tydny a druhej dnes, nevite,kde se daji stahnout,nebo kdy to budou opakovat? Ja jsem totiz propasl oba dva.
Jde o to co znamená čistý tlak. Tihle chlapi byli obrovsky silní, ale co si budem povídat, i tady dokázali lišáckou technikou velké věci.
Stejně se ale nad těma váhama nestačí člověk divit.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Zaslal: po listopad 08, 2010 6:32 pm Předmět: Jouko Ahola ve filmu
Ahoj, nedávno jsem viděl tento film: http://www.csfd.cz/film/4283-invincible/ . Jouko Ahola tady hraje jednoho známého židovského siláka ze třicátých let 20. století. Vůbec jsem nevěděl, že je i herec. Sice to není úplně strongman video, ale snad to sem můžu zařadit.
Naposledy upravil Wirok dne po listopad 08, 2010 9:33 pm, celkově upraveno 1 krát
ten obrázok sa dá nájsť na nete ako wallpaper, raz som ho mal.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru