|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wwwpower

|
Zaslal: út listopad 09, 2010 11:50 pm Předmět: REBORN |
|
|
Naposledy upravil wwwpower dne út březen 19, 2013 7:54 pm, celkově upraveno 16 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wwwpower

|
Zaslal: so listopad 13, 2010 5:20 pm Předmět: |
|
|
Včerejší trénink : bench press 5x6op 105kg
dřep 5x5op 150kg
přítahy činky k hrudníku 5x6op 130kg
lehký tréning bicepsu- zdvih 5x10op 50kg
+jednoručky 16kg
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so listopad 13, 2010 5:29 pm Předmět: |
|
|
Zítra pravděpodobně dojedu Korte trénink a od příštího týdne nasadím nějaký nový, lákal by mě Ivanov, ten jsem ještě nezkusil. Ale možná, že by to chtělo spíš nějaký trénink zaměřený spíše na slabiny (ramena, horní prsní svaly,spodní prsní svaly), aby se mi zlepšila hlavně tlaková síla ramen a prsních svalů. Na vylepšení úchopu nebo případně na disciplínu ''zdvih soukolí'' si budu snad během týdne vyrábět osu průměr 50mm.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 13, 2010 5:33 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | Zítra pravděpodobně dojedu Korte trénink a od příštího týdne nasadím nějaký nový, lákal by mě Ivanov, ten jsem ještě nezkusil. Ale možná, že by to chtělo spíš nějaký trénink zaměřený spíše na slabiny (ramena, horní prsní svaly,spodní prsní svaly), aby se mi zlepšila hlavně tlaková síla ramen a prsních svalů. Na vylepšení úchopu nebo případně na disciplínu ''zdvih soukolí'' si budu snad během týdne vyrábět osu průměr 50mm. |
rekl bych, ze by ses mel vykaslat na bench a dat premisteni, vyrazovy tlak a farmarskou chuzi
a samo drepy a mrtvoly _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so listopad 13, 2010 5:57 pm Předmět: |
|
|
Právě s tou novou tlustou osou budu trénovat přemístění, na bench se vykašlat nemůžu, chci ho jezdit na šikno protože horní prsní svaly taky dosti pomáhají při výrazovym tlaku na ramena, kor když je člověk trochu v záklonu. Vehementy na farmes walk jsou v přípravě taky, chci je udělat nakladací abych mohl regulovat váhu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 13, 2010 6:07 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | Právě s tou novou tlustou osou budu trénovat přemístění, na bench se vykašlat nemůžu, chci ho jezdit na šikno protože horní prsní svaly taky dosti pomáhají při výrazovym tlaku na ramena, kor když je člověk trochu v záklonu. Vehementy na farmes walk jsou v přípravě taky, chci je udělat nakladací abych mohl regulovat váhu. |
je to na tobe, ja to beru jenom z toho, co je videt na videiich ze soutezi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne listopad 14, 2010 9:03 pm Předmět: |
|
|
dneska kvůli nedostatku lehčí trénink, jen záda jsem nešetřil.Hold škola je žrout času
MT 2x10op 140kg
3x5op 210kg - trhačky
Dřepy - 5s pouze lehký pumping se 100-120kg
tlaky s jednoručkami- 5sx21 16kg
bradla - 5x8op
tlaky na ramena - 5x21 16kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 10:24 am Předmět: |
|
|
proc si nedas treba jenom dva cviky ale poradne?
jako treba ssman? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 1:24 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | proc si nedas treba jenom dva cviky ale poradne?
jako treba ssman? |
nevidim na tom treningu nic zle... normalne fullbody
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 1:26 pm Předmět: |
|
|
| digitalm napsal: | | Peter Ustinov napsal: | proc si nedas treba jenom dva cviky ale poradne?
jako treba ssman? |
nevidim na tom treningu nic zle... normalne fullbody |
me se taky libi
ale pokud chce dosahnout sily, tak by to mel rozdelit
(tohle neni z me hlavy, ale z toho jak ma postaveny trening CIZOPASNIK a S.SMAN) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 2:59 pm Předmět: |
|
|
hlavním důvodem proč jsem jel fullbody bylo nabrání co nejvíce hmoty za krátkou dobu, na mě Korte trénink funguje docela dobře, hrozně mi po něm rostli nohy a záda, ale na hrudník a ramena můžu dělat jakýkoli plán a vůbec to nejde, furt zvedám stejné váhy a nemůžu se dostat dál. S váhou kolem 99kg se nemůžu rovnat amaterským strongmanům, chce to ještě nabrat tak 10kg, hlavně tam kde to nevíc potřebuji tj. hrudník a ramena a zlepšit jejich sílu. Nyní jsem na forum našel další zajímavý trénink, který asi vyzkouším.
úterý
dřepy 5x5
bench press 4x8
shyby širokým úchopem 5x5
millitary press 4x8
francouzské tlaky 3x5
bicepsové zdvihy 3x5
pátek
mrtvý tah 5x5
bench press hlavou nahoru 4x8
přítahy velké činky 5x5
bicepsové zdvihy 2x8
tricepsové extenze s jednoručkou 2x8
neděle
dřepy 4x8
bench press 5x5
kliky na bradlech se zátěží 4x8
shyby podhmatem 3x6
výpony na lýtka 5x15
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 3:15 pm Předmět: |
|
|
Ze strongman vybavení mám log lift kládu, kterou jsem vyráběl, délka 2m průměr 33cm borové dřevo, tato bestie váží 85kg a nejvíc jsem jí dal 3x , fotky nejdou vložit protože nemám 10 příspěvků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 3:15 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | hlavním důvodem proč jsem jel fullbody bylo nabrání co nejvíce hmoty za krátkou dobu, na mě Korte trénink funguje docela dobře, hrozně mi po něm rostli nohy a záda, ale na hrudník a ramena můžu dělat jakýkoli plán a vůbec to nejde, furt zvedám stejné váhy a nemůžu se dostat dál. S váhou kolem 99kg se nemůžu rovnat amaterským strongmanům, chce to ještě nabrat tak 10kg, hlavně tam kde to nevíc potřebuji tj. hrudník a ramena a zlepšit jejich sílu. Nyní jsem na forum našel další zajímavý trénink, který asi vyzkouším.
úterý
dřepy 5x5
bench press 4x8
shyby širokým úchopem 5x5
millitary press 4x8
francouzské tlaky 3x5
bicepsové zdvihy 3x5
pátek
mrtvý tah 5x5
bench press hlavou nahoru 4x8
přítahy velké činky 5x5
bicepsové zdvihy 2x8
tricepsové extenze s jednoručkou 2x8
neděle
dřepy 4x8
bench press 5x5
kliky na bradlech se zátěží 4x8
shyby podhmatem 3x6
výpony na lýtka 5x15 |
je to tvoje cesta _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|