|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lukeee
|
Zaslal: so listopad 13, 2010 9:06 pm Předmět: Ochrana svalové hmoty |
|
|
Zdravim, chci se zeptat, jestli se da nejak chranit svalova hmota pri behani a podobne aerobni cinnosti, u me se hlavne jedna o vikendovy fotbalek, nerad bych si ho odpustil, ale zase nechci zbytecne ztracet svalovou hmotu, jsem ektmorf a nabira se mi tezko. Je nejaky zpusob, jak tomu predejit? Tedka se to snazim delat aspon tak, ze se laduju o prestavce bananama, ale nevim nevim. :-) Diky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: so listopad 13, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: so listopad 13, 2010 9:15 pm Předmět: Re: Ochrana svalové hmoty |
|
|
| Lukeee napsal: | | Zdravim, chci se zeptat, jestli se da nejak chranit svalova hmota pri behani a podobne aerobni cinnosti, u me se hlavne jedna o vikendovy fotbalek, nerad bych si ho odpustil, ale zase nechci zbytecne ztracet svalovou hmotu, jsem ektmorf a nabira se mi tezko. Je nejaky zpusob, jak tomu predejit? Tedka se to snazim delat aspon tak, ze se laduju o prestavce bananama, ale nevim nevim. :-) Diky za rady |
neřeš a neboj se o svoje svaly
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: so listopad 13, 2010 9:16 pm Předmět: |
|
|
slysel sem , ze bcaa nemaj az takovej efekt jako se rika, ze maj..
imho bude ucinnejsi dat si pred a po fotbalu proteinak :P _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukeee
|
Zaslal: so listopad 13, 2010 9:17 pm Předmět: |
|
|
Dik, tusil jsem to. Otazka je, jestli me tech 2x30 minut na malem hristi ohrozuje natolik, abych do toho investoval, kazdopadne dik.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukeee
|
Zaslal: so listopad 13, 2010 9:18 pm Předmět: |
|
|
Janze: Jsem cekal, ze mi nekdo neco takovyho rekne :-D ale jo bojim se, posledni dobou se nemuzu hnout na vaze ani na mirach, takze se snazim hledat priciny ve vsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 13, 2010 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Lukeee napsal: | | Dik, tusil jsem to. Otazka je, jestli me tech 2x30 minut na malem hristi ohrozuje natolik, abych do toho investoval, kazdopadne dik. |
ne neohrozuje, mas uplne zbytecne obavy. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 13, 2010 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Lukeee napsal: | | Janze: Jsem cekal, ze mi nekdo neco takovyho rekne :-D ale jo bojim se, posledni dobou se nemuzu hnout na vaze ani na mirach, takze se snazim hledat priciny ve vsem. |
malo zeres _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne listopad 14, 2010 12:38 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
malo zeres |
Presne, strucne, jasne
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 14, 2010 1:17 am Předmět: |
|
|
Ja nevim, proc v tom porad vsichni hledaji slozitosti, kdyz je to pritom tak jednoduche _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: ne listopad 14, 2010 1:41 am Předmět: |
|
|
Bud proteinak, jak tady nekdo psal, a nebo proste a jednoduse vic kalorii celkove jak psal Draper  a rozhodne si fotbalek neodpoustej, je dobry mit k cinkam este nakej jinej pohyb _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukeee
|
Zaslal: ne listopad 14, 2010 10:06 am Předmět: |
|
|
Když už jsme u toho jídla, tak abych zbytečně nezakládal novej topic. Ke svačině do školy si většinou teď kupuju tři čtyři banány a třeba 4 mussli tyčinky, kde má mít jedna 64 g sacharidů, což se mi ale k její ceně 4,40 kč moc nezdá  Co si o tom myslíte? Je to správný zdroj sacharidů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 14, 2010 10:10 am Předmět: |
|
|
| Lukeee napsal: | Když už jsme u toho jídla, tak abych zbytečně nezakládal novej topic. Ke svačině do školy si většinou teď kupuju tři čtyři banány a třeba 4 mussli tyčinky, kde má mít jedna 64 g sacharidů, což se mi ale k její ceně 4,40 kč moc nezdá Co si o tom myslíte? Je to správný zdroj sacharidů? |
a kolik prosimte ta jedna musli tycinka za 4,40kc vazi, kdyz ma mit 64g sacharidu? to je kravina..to budou spise hodnoty na 100g
jinak v ty musli tycinky nejsou zadna velka vyhra, ale v tvem pripade, kdyz nemuzes pribrat, je klidne jez _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: ne listopad 14, 2010 11:39 am Předmět: |
|
|
4,4kc za 64g sacharidu ... tywoe..bych bral vsema 10ti za 44Kc bych dal dokupy celodenni prijem sacharidu .. :) _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|