|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wwwpower

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | digitalm napsal: | skus ako doplnkovy cvik ku hrudniku zaradit floorpress, kvalitne sa tym cvikom odidu tricepsy a da sa na nho nalozit omnoho vacsia vaha ako na cg benchpress, pri mojom chabom benchi som bol az uzasnuty kolko som toho nadvihal na floorpresse |
a jeste neco na posileni uchopu
treba farmers walk |
farmers walk chci vyrobit nakladací, dnes vyzkouším nějaké cviky na úchop
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 5:09 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: |
farmers walk chci vyrobit nakladací, dnes vyzkouším nějaké cviky na úchop |
prosim zadny klopeni zapesti a podobny hlouposti, naloz si na cinku ve stojanu trista kilo a drz, neni nic lepsiho
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | wwwpower napsal: |
farmers walk chci vyrobit nakladací, dnes vyzkouším nějaké cviky na úchop |
prosim zadny klopeni zapesti a podobny hlouposti, naloz si na cinku ve stojanu trista kilo a drz, neni nic lepsiho |
pod to se podepisu
ja mam rad zavesit se na hrazdu jednou rukou
jako bonus si rovnam zada _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 5:32 pm Předmět: |
|
|
tak tohle je rada nad zlato :-D, poněvač já mám problém problém udržet i 200kg natož 300kg :-D, tohle nebude pro mě asi to praví, ale zkusim pro začátek chůzi s 50kg jednoručkama, ale ted' na ronnie je zrovna článek o předloktí a klopení doporučujou
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 5:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 5:41 pm Předmět: |
|
|
krasna klada
mohl bych si ji prijet potezkat  ?
neco jineho je zvednout aneco jineho si ji dat do takove pozice eby draha pohybu byla jenom 5 cm a pak drzet
a na klopeni zapesti se vyser, ty nepotrebujes aby predlokti silne vypadalo, ty potrebujes drzet cinku a to natrenujes leda drzenim
poradne drepy taky nenatrenujes legpressem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | krasna klada
mohl bych si ji prijet potezkat ?
neco jineho je zvednout aneco jineho si ji dat do takove pozice eby draha pohybu byla jenom 5 cm a pak drzet
a na klopeni zapesti se vyser, ty nepotrebujes aby predlokti silne vypadalo, ty potrebujes drzet cinku a to natrenujes leda drzenim
poradne drepy taky nenatrenujes legpressem |
jenže já třeba při mrtvym tahu nemám problém se zvednutim, ale právě s úchopem, kterej mě dosti limituje, bez trhaček se mi prsty hrozně rychle rozbalujou a činka padá
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 5:57 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | tak tohle je rada nad zlato :-D, poněvač já mám problém problém udržet i 200kg natož 300kg :-D, tohle nebude pro mě asi to praví, ale zkusim pro začátek chůzi s 50kg jednoručkama, ale ted' na ronnie je zrovna článek o předloktí a klopení doporučujou |
Ano, doporucujou ve smyslu pokud chces do predlokti nabrat objem. Ale tobe jde o silu, takze klopeni vazne neni to prave orechove
Jinak co se tyce toho drzeni cinky tak to si nedelej starosti, jde to hodne rychle nahoru - ja udelal progress asi za mesic a pul z 200kg na 315kg :) a uchop na mrtvole z ted neni moje nejslabsi, ale pravdepodobne nejsilnejsi cast
e: mimochodem nadherna klada
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 6:08 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | wwwpower ..krásná řemeslná práce, tak to má vypadat |
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 6:09 pm Předmět: |
|
|
kdyz potrebujes uchop, trenuj uchop _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 8:33 pm Předmět: |
|
|
dřepy 5x5 -160kg
bench press 4x8 -97kg
shyby širokým úchopem 5x5
millitary press 4x8 -71kg, ve stoje s dopomocí nohou
francouzské tlaky 3x5 -56kg
bicepsové zdvihy 3x5 -66kg
10minut tréninku předloktí - farmers walks, rolování činky, klopení zápěstí
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 8:43 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | dřepy 5x5 -160kg
bench press 4x8 -97kg
shyby širokým úchopem 5x5
millitary press 4x8 -71kg, ve stoje s dopomocí nohou
francouzské tlaky 3x5 -56kg
bicepsové zdvihy 3x5 -66kg
10minut tréninku předloktí - farmers walks, rolování činky, klopení zápěstí |
zhodnocení tréninku: v nohou cítím velké silové rezervy, po dřepech jsem schválně změřil obvod stehna, naměřil jsem necelých 72cm. Při benchi byli první dvě série lehké, poslední serie už šla na krev. U ramen to bylo podobné jako u benche.Biceps a triceps naprosto v pohodě.Předloktí dostalo taky svou dávku pálilo jako čert.
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
pátek
mrtvý tah 5x5 -204kg
tlaky s jednoručkami hlavou nahoru 4x8 - 2x37kg
přítahy velké činky 5x5 - 130kg
bicepsové zdvihy 2x8 -60kg
tricepsové extenze s jednoručkou v leže 2x8 - 27kg
Trénik předloktí a úchopu -farmers walks 2x50kg, klopení zápěstí, rolování
Mrtvoly mi moc nešly, byl jsem z toho docela špatnej.Jinak vše ostatní šlo v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|