|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
No_pain

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 10:15 pm Předmět: |
|
|
dodělal jsem vlastní kládu na loglift... :) sice je tenčí než by měla být, ale nevadí... na trénink zatím stačí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: st listopad 10, 2010 3:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 10, 2010 4:06 pm Předmět: |
|
|
Skoro jsem si byl jistej, ze na me po rozkliknuti vybafne neco od Etrifitu a on to Scitec. Docela zklamani _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 10, 2010 5:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st listopad 10, 2010 5:16 pm Předmět: |
|
|
Me naopak zklamalo, at uz kurna uderi mrazy a hlavne plno snehu.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 10, 2010 5:18 pm Předmět: |
|
|
Na tom se asi neshodnem. Mráz a sníh suck! _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: st listopad 10, 2010 6:28 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | danny1744 ...když v zimě šikovně zaparkuješ, tak můžeš chodit i v sandálech |
hehe....ale takle jsem to vubec nemyslel :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 10, 2010 6:30 pm Předmět: |
|
|
mě dnes pobavil tento vtip:
.Jede takhle Doppler autem, projede křižovatku a zastaví ho policista: "Pane řidiči, víte, že jste se dopustil přestupku jízdy na červenou?" "Nedopustil. Jel jsem a červená barva se v důsledku spektrálního posuvu změnila na zelenou" prohlásí Doppler. Policista vytáhne kalkulačku, chvíli něco počítá a prohlásí: "V tom případě vám musím sebrat řidičák za rychlou jízdu."
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st listopad 10, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | | JOga napsal: | danny1744 ...když v zimě šikovně zaparkuješ, tak můžeš chodit i v sandálech |
hehe....ale takle jsem to vubec nemyslel :) |
Já vím, jen sem si chtěl rýpnout nic víc ...ale je pravda, že když si koupíš nějaký opravdu kvalitní vycházkový boty od známé značky, tak vydrží opravdu hodně a je v nich vcelku teplo, narozdíl od nějakých mohutných zimáků z daichmanu apod
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: st listopad 10, 2010 6:40 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | | JOga napsal: | danny1744 ...když v zimě šikovně zaparkuješ, tak můžeš chodit i v sandálech |
hehe....ale takle jsem to vubec nemyslel :) |
| JOga napsal: | Já vím, jen sem si chtěl rýpnout nic víc |
Je mi to jasný :)
| JOga napsal: | ...ale je pravda, že když si koupíš nějaký opravdu kvalitní vycházkový boty od známé značky, tak vydrží opravdu hodně a je v nich vcelku teplo, narozdíl od nějakých mohutných zimáků z daichmanu apod |
tak tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 8:52 pm Předmět: |
|
|
Kometa Brno je na 2. miste v tabulce _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 10:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|