* Light Heavyweight: Quinton Jackson vs. Lyoto Machida
* Welterweight: Matt Hughes vs. B.J. Penn
* Middleweight: Gerald Harris vs. Maiquel Falcão
* Light Heavyweight: Phil Davis vs. Tim Boetsch
* Lightweight: George Sotiropoulos vs. Joe Lauzon
Spike TV card
* Welterweight: Matt Brown vs. Brian Foster
* Middleweight: Aaron Simpson vs. Mark Muñoz
Preliminary card
* Welterweight: Karo Parisyan vs. Dennis Hallman
* Lightweight: Edson Barboza vs. Mike Lullo
* Lightweight: Paul Kelly vs. T.J. O'Brien
* Lightweight: Tyson Griffin vs. Nik Lentz
_________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
Zrovna jsem dojel z polska, nechtělo se mi moc spát, tak jsem ještě zapnul počítač, jestli mi pojede Sopcast..Pustil jsem to zrovna na začátek Hughes - Penn. No, byla to rychlovka Tak si počkám na Rampage - Machida, na to jsem dost zvědavý.
EDIT: tak split decision pro Rampageho. Bylo to vyrovnané, ale osobně bych to dal taky mu. Škoda, že některé kombinace neprodloužil.
_________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
Zapas Rampage MAchida ma nudil, prve dve kola mi prisli o nicom....
BJ PEnn knockol Hughesa ako male decko Az mi je toho karfioloveho farmara luto, bol z toho zjavne vyhukany.
Mam takovej pocit ze Rampage uz je v hajzlu, sice vyhral ale mam pocit ze mu pěkně podrzeli štanglu ale uz to zdaleka neni starej dobrej Rampage. Penn to vyřídil pěkně
Davis vs. Boetsch, Sotiropoulos vs. Lauzon, 1.+2. kolo Falcao vs. Harris a 3. kolo Rampage vs. Machida - to byla nuda? já teda nevim, ale mě to teda bavilo celý...
_________________ "Every punch I throw has got a bad intentions behind it." - Shane Carwin
a Harris dostal vyhadzov, podobne ako dosť ďaľších v poslednej dobe v ufc, Dana sa s tým nepere.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru